“Η Μεγάλη Αλλαγή” Δωρεάν άσκηση με την Μαίρη Ζαπίτη

"Η Μεγάλη Αλλαγή" με την Μαίρη Ζαπίτη

Η Μεγάλη Αλλαγή

Angelic Quantum Spirals – AQS by Mary Zapiti

Άσκηση “Η Μεγάλη Αλλαγή” των 30 Ημερών

Άλλαξε την συνειδητότητα σου και βίωσε θαύματα στη ζωή σου!

Η ζωή μπορεί να φέρνει δυσκολίες… αλλά ο ουράνιος κόσμος φέρνει θαύματα… και είναι πάντα στη διάθεση σου να σε βοηθήσει να την κάνεις πιο εύκολη, να μετουσιώσει την ζωή σου ώστε να βιώσεις ευτυχία, χαρά, ελευθερία, επιτυχία, αφθονία και Αγάπη.

Υπάρχει μία προϋπόθεση, να ζητήσεις βοήθεια από τον Φύλακα Άγγελο σου και να συνεργαστείς μαζί του.

Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την συνειδητότητά σου ώστε να αλλάξει η πραγματικότητα σου και στη συνέχεια να βιώσεις θαύματα!

Αυτό ακριβώς θα μάθεις στη Δωρεάν Άσκηση των 30 Ημερών της μεθόδου Angelic Quantum Spirals!

Είναι μία πολύ απλή άσκηση που θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς από βάρη, συναισθήματα και καταστάσεις του παρελθόντος και να σε οδηγήσει σε ένα υπέροχο μέλλον!

Με την εγγραφή σου στην Δωρεάν Άσκηση AQS “Η Μεγάλη Αλλαγή” των 30 Ημερών θα λάβεις:

  • Οδηγίες της AQS Άσκησης σε αρχείο PDF – 8 Νοεμβρίου
  • Βίντεο ζωντανής μετάδοσης με τις οδηγίες της AQS Άσκησης – 11 Νοεμβρίου

Εγγραφή

 

Μπορείς να συνδεθείς με την ομάδα μας στο Facebook Group – AQS “Η Mεγάλη Αλλαγή” όπου η Μαίρη Ζαπίτη καθημερινά θα δίνει κάποιες συμβουλές για να εμπνέεσαι στο νέο σου αγγελικό μονοπάτι. Επίσης όλα τα μέλη θα μπορούν να μοιράζονται και να ανταλλάσουν εμπειρίες σε σχέση με την άσκηση.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Από Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Κόστος: Δωρεάν άσκηση

Τόπος Διεξαγωγής: Online

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Προσωπικό προφίλ στο FB της Μαίρη ΖαπίτηMary Zapiti
Σελίδες στο facebook:
Mary Zapiti – Spirituality meet Science

 

Εμπειρίες από ανθρώπους που έχουν κάνει την άσκηση AQS “Η Μεγάλη Αλλαγή”:

Έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου.

Η άσκηση με βοήθησε να εξελιχθώ ως άνθρωπος να είμαι πολύ πιο συνειδητός, αυθεντικός και να αγαπώ τον εαυτό μου. Βλέπω επίσης αυτό να αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο με αντιμετωπίζουν και οι άλλοι. Επίσης δεν ανέχομαι πλέον τη συμπεριφορά όσων δεν με τιμούν.

Γιώργος Ταμπακάκης

Όλα είναι τόσο πιο εύκολα!

Η καθημερινή μου επαφή με αυτή την άσκηση με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής και ολοκληρωμένη, γνωρίζω τώρα ότι υπάρχει Θεία Τάξη και πρόνοια σε όλα και μπορώ να είμαι ειρηνική με όλα όσα συμβαίνουν.
Αισθάνομαι ενδυναμωμένη, δυνατή και μπορώ να αντιμετωπίσω τις κρίσεις των άλλων και να αναγνωρίσω το Θείο μέσα στον εαυτό μου και στους άλλους.

Aσημίνα Ξηρού

Είμαι υπεύθυνη για την κατάστασή μου. Τι δώρο!

Συνήθιζα να επηρεάζομαι πολύ από τις δύσκολες καταστάσεις και τα αρνητικά συναισθήματα. Τα προβλήματά κατέλαβαν το μυαλό μου και μπλόκαραν την ενέργειά μου. Η άσκηση μου δίνει τη δυνατότητα να αφήνω όλα αυτά τα βάρη και τις χαμηλότερες δονήσεις. Όταν συνδεθώ με την Ουράνια Σπείρα, νιώθω άμεση μετατόπιση της ενέργειας μου. Είναι τόσο ενθουσιώδες! Τώρα έχω ένα θαυμάσιο εργαλείο που με βοηθά να καθαρίσω την ενέργειά μου, να αυξήσω τη δόνηση μου και να δημιουργήσω τη ζωή που επιθυμώ.

Nαυσικά Σαμαλίδου

Λειτουργεί, είναι εκπληκτικό!

Χρησιμοποιώ τακτικά την Σπείρα Συμπαντικής Αφομοίωσης για να αλλάξω καταστάσεις στην ζωή μου. Κάθε μέρα, ρίχνω μέσα στην Σπείρα όλα τα αρνητικά μου συναισθήματα, φόβους και πεποιθήσεις. Το αποτέλεσμα; Θαυμάσιο!

Καθημερινά θαύματα και εντυπωσιακή μετουσίωση καταστάσεων.

Τζούλι Ζωγράφου

Ο φύλακας άγγελος μου και όλοι οι ΄Αγγελοι είναι εδώ μαζί μας.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια αυστηρή καθολική οικογένεια, με ώθησε να είμαι καταπιεσμένη με τη θρησκεία. Αυτό δεν με σταμάτησε να ψάχνω για τη γέφυρα μεταξύ επιστήμης και πνευματικότητας και για τον τρόπο θεραπείας των ζώων και των ανθρώπων. Η άσκηση με βοήθησε να συγκεντρωθώ, να αισθάνομαι πιο κοντά το Φύλακα Άγγελό μου. Οι θεραπείες έγιναν ευκολότερες και η επικοινωνία των ζώων έγινε βαθύτερη και λεπτομερέστερη. Είναι πάντα χαρά να νιώθω τον Φύλακα ΄Αγγελο μου δίπλα μου, γεμίζοντας την ύπαρξη μου με την αγάπη και τη συμπόνια του για όλα τα όντα.

Cathy Collin

Ο φύλακας ΄Αγγελος μου εμφανίστηκε σε ένα όνειρο.
Αρχικά, χρησιμοποίησα την άσκηση για να μεταμορφώσω φόβους, αμφιβολίες, θυμό και το άγχος μου σε πίστη και εμπιστοσύνη. Παρατήρησα πόσο πιο ειρηνική και ολοκληρωμένη ένιωθα. Ότι ήθελα εμφανιζόταν στη ζωή μου σχεδόν σε μια στιγμή! Έχω βιώσει θαυμάσια γεγονότα, πάρα πολλές ιστορίες για να μοιραστώ . Επιτρέψτε μου να πω απλά, αναγνωρίζω τη σχέση μου με την Ανώτερη Συνείδηση πλέον και είμαι πολύ πιο ανοιχτή στην πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων. Είμαι αιώνια ευγνώμων γι ‘αυτή τη ζωή των θαυμάτων!

Άννα Χαραλαμπίδου

Μαίρη Ζαπίτη
Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης» Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α. Μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσε αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
2 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email