Λύνεται η γλώσσα σου στα Αγγλικά!

Πώς θα λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ;

Παρακολούθησε τις τάξεις συνομιλίας του perfectenglish

Μήπως, όταν χρειάζεσαι να χρησιμοποιήσεις τα Αγγλικά. δένεται η γλώσσα σου κόμπος;

Το perfectenglish σου δίνει τη λύση με δύο μοναδικά μαθήματα συνομιλίας που θα σε μάθουν να μιλάς με μεγάλη άνεση και σιγουριά, χωρίς δισταγμούς και άγχος.

1. Conversation Class C1 / C2, Δευτέρα 8-10

2. Speaking & Writing B2 / C1, Πέμπτη 6-8

Τα μαθήματα τα διδάσκει ο D B James (ελληνικό όνομα Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής), ιδρυτής και διευθυντής σπουδών του perfectenglish. Tο υλικό που χρησιμοποιείται και στο Conversation Class και στην τάξη Speaking & Writing έχει δημιουργηθεί από το Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή, ιδρυτή και διευθυντή σπουδών του perfectenglish, είναι πρωτότυπο, αυθεντικό και σχεδιασμένο από τον ίδιο.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Τα δίδακτρα είναι 40 ευρώ το μήνα χωρίς κόστος εγγραφής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6976147605 ή στο harmonyandcreativity@gmail.com

To perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών (αριθμ. αδείας 2308157), μέλος του Εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, Instituto de Español Armonía y Creatividad.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας με αριθ. αδείας 2101527

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
418 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share