Αγγλικά χωρίς κόπο και άγχος! Τμήματα ενηλίκων!

Αγγλικά χωρίς κόπο και άγχος! Τμήματα ενηλίκων!

Αγγλικά χωρίς κόπο και άγχος! Τμήματα ενηλίκων!

Σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκεσαι και όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα Αγγλικά, το perfectenglish έχει τη λύση με ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

Στο perfectenglish μαθαίνεις, βελτιώνεις ή τελειοποιείς τα Αγγλικά σου γρήγορα και οικονομικά και χωρίς το παραμικρό άγχος!

ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:

Χτυπάμε και την οικονομική κρίση με μια απίστευτη προσφορά, με την οποία προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τέλεια Αγγλικά!

Για εγγραφές μέχρι 30 Οκτωβρίου όλες οι τάξεις των Αγγλικών 55 ευρώ (C2 60 ευρώ).

Χωρίς κόστος εγγραφής και χωρίς καμιά κρυφή χρέωση!

Αν δεν ξέρεις, καθόλου Αγγλικά, μη στενοχωριέσαι! Ποτέ δεν είναι αργά! Μάθε τα από την αρχή σε ένα φιλικό και υπστηρικτικό περιβάλλον!

Αν τα ξέρεις “τσάτρα πάτρα”, βελτίωσέ τα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς άγχος!

Αν θέλεις να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου, μάθε τα από τον ειδήμονα της αγγλικής γλώσσας, DB James (Dr Demetris Bogiatzis) που διδάσκει τα επίπεδα C1 (Advanced) και C2 (Proficiency)!

Αν τα κατανοείς, όταν τα διαβάζεις, αλλά δεν τα μιλάς και θέλεις να λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά, μάθε να τα μιλάς με άνεση και αυτοπεποίθηση στην τάξη που αντιστοιχεί στο επίπεδό σου ή στο conversation class που έχει και ενσωματωμένες ασκήσεις προφοράς!

Αν πραγματικά θέλεις να λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά και το επίπεδό σου είναι ανώτερο από του B2 (Lower), to Conversation
Class αποτελεί τη λύση που θα απογειώσει τον προφορικό σου λόγο!

Αν θέλεις να αποκτήσεις πιστοποίηση, μπορείς να την εξασφαλίσεις! Το perfectenglish είχε την προηγούμενη χρονιά 100% επιτυχία στο Proficiency, στο ALCE και στο Lower!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Διευθυντής σπουδών είναι ο D. B James (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής), ο οποίος διαθέτει τεράστια πείρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους Έλληνες ενηλίκους σπουδαστές, είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (ΗΠΑ), δύο διδακτορικών, ένα στη λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο TCU στις ΗΠΑ και ένα στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, εξεταστής Lower και Proficiency για 15 χρόνια, συγγραφέας έξι βιβλίων Αγγλικών και ένας από τους καλύτερους γνώστες και χρήστες της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Μπορείτε να δείτε βίντεό του στο YouTube εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνήστε μας πρώτα στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Η διεύθυνσή μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Οι ώρες που αναγράφονται είναι ενδεικτικές και εξυπηρετούν τις ανάγκες της ανάρτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων για το επίπεδό σας.

Το perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, Instituto de Español Armonía y Creatividad).

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1394653020686114/

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
302 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email