Μιλήστε Αγγλικά υπό την καθοδήγηση του DB JAMES

Μιλήστε Αγγλικά υπό την καθοδήγηση του DB JAMES

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ DB JAMES!

Καταλαβαίνετε τα Αγγλικά σε επίπεδο Advanced ή Proficiency, αλλά δεν τα μιλάτε όπως θα θέλατε;

Το perfectenglish έχει τη λύση:

Μάθημα συνομιλίας για το επίπεδο advanced (C1/C2) από τον DB James, έναν από τους κορυφαίους γνώστες και ομιλητές της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο με γνήσιο ενδιαφέρον για τους σπουδαστές.

Το μάθημα συνομιλίας (advanced conversation C1/C2) γίνεται κάθε Δευτέρα 8 – 10 μμ και το perfectenglish βρίσκεται στο CosmosCenter, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Τo μάθημα συνομιλίας C1/C2 του perfectenglishτο διδάσκει ο DB James (ελληνικό όνομα Δημήτρης Μπογιατζής), ιδρυτής του perfectenglish, ο οποίος είναι κάτοχος δύο διδακτορικών (PhD), το πρώτο στην Αμερικανική Λογοτεχνία από το Texas Christian University (ΗΠΑ) και το δεύτερο στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία), έχει διδάξει σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, έχει εκδόσει έξι βιβλία αγγλικών για τα επίπεδα proficiency και advanced, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια εξεταστής στο Lower και το Proficiency, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε έλληνες και είναι γνώστης δώδεκα γλωσσών. Για να δείτε τον τρόπο διδασκαλίας του, κάντε κλικ εδώ:

Στα μαθήματα συνομιλίας χρησιμοποιείται αυθεντικό υλικό σχεδιασμένο από τον ίδιο τον DB James, κατάλληλο για να τελειοποιήσετε την ομιλία σας, δεν γίνονται ανούσιες ασκήσεις γραμματικής ή οτιδήποτε άλλο βαρετό και προσυπογράφεται η πλήρης, ευχάριστη και χωρίς άγχος εκμάθηση.

Τα δίδακτρα είναι σε προσφορά 40 ευρώ το μήνα, χωρίς κόστος εγγραφής.

Οι εγγραφές, ερωτήσεις και δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο 6976147605, μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com και στα γραφεία μας (CosmosCenter, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 κοντά στο μετρό Πανόρμου)κατόπιν ραντεβού 4-10 το βράδυ.

Το perfectenglish είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, το Harmony Coaching και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

 

 

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
196 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email