Έλα να μάθεις Αγγλικά στο perfectenglish!

Έλα να μάθεις Αγγλικά στο perfectenglish!

Έλα να μάθεις Αγγλικά στο perfectenglish!

Στο perfectenglish μαθαίνεις τέλεια Αγγλικά γρήγορα και οικονομικά και χωρίς το παραμικρό άγχος!

ΕΙΔΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:
Χτυπάμε την οικονομική κρίση και με μια απίστευτη προσφορά προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τέλεια Αγγλικά!

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΜΟΝΟ 55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (1/4 ΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ)
ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΧΡΕΩΣΗ!

Σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκεσαι και για οποιαδήποτε λόγο θέλεις να μάθεις τα Αγγλικά, το perfectenglish έχει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

– Είσαι εντελώς αρχάριος και φοβάσαι ότι είναι αργά να ξεκινήσεις τα Αγγλικά;
-Τα παράτησες κάποτε και νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο να τα ξαναπιάσεις;
-Έχεις κάνει μαθήματα χρόνια, τα Αγγλικά σου έχουν γίνει βραχνάς και δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτά που έχεις μάθει;
-Παρόλο που κατανοείς τα Αγγλικά, δένεται η γλώσσα σου κόμπος, όταν πας να τα μιλήσεις;
-Θέλεις να εξασφαλίσεις την επιτυχία σου στις εξετάσεις του Lower και του Proficiency;
-Είσαι φιλόδοξος/η και επιθυμείς τα Αγγλικά σου να είναι τέλεια, να γίνουν μητρική σου γλώσσα και να αποτελέσουν ένα βασικό εφόδιο για λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;

Σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεσαι, αν πραγματικά θέλεις να μάθεις Αγγλικά, έλα στο perfectenglish, γιατί:

Α. ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ:

1. Στις τάξεις αρχαρίων και intermediate από την πρώτη ημέρα μιλάς μόνο Αγγλικά στην τάξη καθοδηγούμενος από καθηγήτριες με αστείρευτη υπομονή και μεθοδικότητα που σε στηρίζουν στο κάθε σου βήμα.

2. Στην τάξη Proficiency μιλάς Αγγλικά με ευγλωττία και άψογη προφορά εφάμιλλη με αυτή των μορφωμένων Άγγλων και Αμερικάνων καθοδηγούμενος από τον D B James, έναν από τους κορυφαίους ομιλητές Αγγλικών στον κόσμο (δείτε το σχετικό βίντεο).

3. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του perfectenglish, στο οποίο έχει την αποκλειστικότητα, συνδυάζει όλα τα πρόσφατα επιστημονικά συμπεράσματα στο χώρο της διδακτικής των ξένων γλωσσών, τη βιωματική μάθηση καθώς και τις αρχές του Life Coaching και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού στην Εκπαίδευση.

Β. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ:

1. Το perfectenglish προσφέρει επιταχυμένο πρόγραμμα για την εκμάθηση της γλώσσας, χωρίς όμως “πασαλείμματα”, αλλά με στόχο την πραγματική γνώση.

2. Τα δίδακτρα είναι πολύ οικονομικά, χωρίς καμία κρυφή χρέωση ποτέ, και συχνά φτάνουν ακόμη και το ένα τρίτο της τιμής ενός συμβατικού φροντιστηρίου!

ΕΙΔΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Χτυπάμε την οικονομική κρίση και προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τέλεια Αγγλικά!

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (C2 60 ΕΥΡΩ)
ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΧΡΕΩΣΗ!

Γ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ:

1. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε τους σπουδαστές μας! Καθένας από εσάς είναι μοναδικός για εμάς και σκύβουμε πραγματικά πάνω από τις ανάγκες του, γιατί δεν είμαστε ένα παράρτημα βιομηχανίας εκμάθησης ξένων γλωσσών, αλλά καθηγητές με προσωπικότητα και ονοματεπώνυμο!

2. Με απόλυτη εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων, γνωρίζουμε ότι είστε άνθρωποι με υποχρεώσεις και ανάγκες και προσπαθούμε πάντα να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος της “δουλειάς” μέσα στην τάξη.

3. Τέρμα πια τα βαρετά μαθήματα! Η βιωματική εκμάθηση, η διαδραστικότητα, τα τραγούδια, τα βίντεο, τα role-plays, το φιλικό, επικοινωνιακό και υποστηρικτικό περιβάλλον παράλληλα με το δομημένο επιστημονικά πρόγραμμα εγγυώνται την ευχάριστη, ήρεμη και αποτελεσματική διαδικασία για την εκμάθηση των Αγγλικών!

4. Πιστεύουμε πραγματικά σε κάθε σπουδαστή μας και γι’ αυτό το λόγο σου καλλιεργούμε την αυτοπεποίθηση από την πρώτη ημέρα. Φυσικά μέρα με την ημέρα, όσο βιώνεις την επιτυχία και νιώθεις ότι κατακτάς πραγματικά τη γλώσσα, τόση αυτοπεποίθηση αποκτάς!

5. Η γνώση γίνεται πηγή χαράς και ευχαρίστησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση αποτελεί ο ιδρυτής και διευθυντής σπουδών του perfectenglish, Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ο οποίος έχει σχεδιάσει και επιβλέπει όλο το πρόγραμμα του perfectenglish.

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Είναι κάτοχος Μάστερ από το Winthrop University (ΗΠΑ) και Διδακτορικού από το TCU (ΗΠΑ) στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία, και Διδακτορικού στη Δημιουργική Γραφή από το University of Surrey (Αγγλία). Είναι καθηγητής Πανεπιστημίου, συγγραφέας βιβλίων εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας, έχει διατελέσει επί μακρόν εξεταστής στις εξετάσεις Lower και Proficiecy και διαθέτει τεράστια διδακτική πείρα, αφού έχει διδάξει για πάρα πολλά χρόνια με εξαιρετική επιτυχία στους έλληνες μαθητές την αγγλική γλώσσα. Επίσης μιλάει συνολικά δώδεκα γλώσσες, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους ελάχιστους υπερπολύγλωσσους στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email, για να κλείσουμε ραντεβού!
Τηλ 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά κατόπιν ραντεβού 5.00-8.00 μμ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ
Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Η ημερομηνία και οι ώρες που αναγράφονται, χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της ανάρτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε το πρόγραμμα της κάθε τάξης!

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
196 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email