Γίνε Mindfulness Practitioner με πιστοποίηση με ζωντανό, βιωματικό και διαδραστικό online πρόγραμμα!

Γίνε Mindfulness Practitioner με πιστοποίηση

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Το πρόγραμμα παρέχει αυτόνομη πιστοποίηση και μπορεί να οδηγήσει στο Diploma in Mindfulness, Compassion and Guided Imagery Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:

Η Ενσυνειδητότητα (Mindfulness) δεν είναι απλώς μια σειρά τεχνικών, αλλά και ένας επιστημονικός και φιλοσοφικός τρόπος αλληλεπίδρασης με τον κόσμο, που προσφέρει χαλάρωση από το stress, απαλλαγή από το βάρος του παρελθόντος, συγκέντρωση, σημαντική βελτίωση στην υγεία, στις σχέσεις, τη λήψη αποφάσεων, την παραγωγικότητα, τη διαχείριση των συναισθημάτων και του θυμού την επιτυχία και την ισορροπία!

Φορέας

Σχολή Coaching Harmony & Creativity, μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity, ο οποίος είναι είναι πιστοποιημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας) και παρέχει πιστοποιητικό επαγγελματικής επιμόρφωσης.

Εισηγήτρια

Νίκη Ορφανουδάκη, Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 1500 ώρες Coaching, σε πολλές από τις οποίες έχει εντάξει οργανικά το Mindfulness.

Ημερομηνίες

Σάββατο 30 Μαΐου, 4-9 μμ και
Κυριακή 31 Μαΐου 11.00-4.00 (το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τις δύο συναντήσεις)

Χώρος

Online από την άνεση του σπιτιού σας μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν και να ακούν την εισηγήτρια και φυσικά ο ένας τον άλλον και βέβαια να μιλούν και να παρεμβαίνουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη διαδικασία ζωντανή, βιωματική και διαδραστική, παρόμοια με αυτή που γίνεται το πρόγραμμα σε αίθουσα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet , κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Οι επιστημονικές αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα της Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)

Μια μελέτη του 2011, από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, έδειξε ότι οι συμμετέχοντες σε ένα πρόγραμμα Mindfulness 8 εβδομάδων επέδειξαν μετρήσιμες αλλαγές στη φαιά ουσία του εγκεφάλου τους.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιούργησε αλλαγές στη συγκέντρωση της φαιάς ουσίας στις περιοχές του εγκεφάλου που εμπλέκονται στις διαδικασίες μάθησης και μνήμης, στη συναισθηματική ρύθμιση, στην ισορροπημένη αυτοεικόνα και στη διεύρυνση της αντίληψης για τον κόσμο.
Μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ έδειξε ότι η Ενσυνειδητότητα μπορεί να μειώσει τη “συναισθηματική πειρατεία” της αμυγδαλής και να ενισχύσει τις συνδέσεις με τις υψηλότερες περιοχές του εγκεφάλου, οι οποίες μπορούν να υπερισχύσουν των συναισθημάτων.

Πολλές άλλες επιστημονικές μελέτες αναφέρουν ότι η Ενσυναίσθηση μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή της νευροπλαστικότητας του εγκεφάλου με πολύ θετικούς τρόπους.

Αυτές οι θετικές αλλαγές οδηγούν στη βελτίωση της απόδοσης της εκτελεστικής λειτουργίας του εγκεφάλου, που ανήκει στο υψηλότερο επιίπεδο του εγκεφάλου, η οποία καθορίζει το εύρος της αντίληψής μας για τον κόσμο,, τη λήψη αποφάσεων, τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και τη μάθηση.

Οι έρευνες επίσης δείχνουν ότι με την Ενσυνειδητότητα το συναισθηματικά αντιδραστικό κέντρο του εγκεφάλου, η αμυγδαλή, η οποία ενεργοποιεί την αντίδραση “μάχη,φυγή, πάγωμα” (‘fight, flight, freeze”, που δημιουργείται σε καταστάσεις stress, μπορεί να παρακαμφθεί από το συνειδητό τμήμα του εγκεφάλου, που μπορεί να ενεργοποιήσει την «αντίδραση χαλάρωσης» και να αποκαταστήσει την ισορροπία στο μυαλό και το σώμα

Η Ενσυνειδητότητα μπορεί επίσης να βελτιώσει τις σχέσεις στην εργασία και στο σπίτι αυξάνοντας την επαφή με τις πραγματικές ανάγκες του ατόμου, την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική νοημοσύνη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη συμπόνια, καλοσύνη και ενσυναίσθηση.

Περιεχόμενο προγράμματος

1. Τι είναι το Mindfulness, βασικές αρχές του ως στάση ζωής, οι προϋποθέσεις εφαρμογής του.
2. Η δημιουργία ενσυνείδητης σχέσης με τους ενδιαφερόμενους στις ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, τα ζητήματα που μπορούν να προκύψουν και οι τρόποι αντιμετώπισής τους.
3. Τα μοντέλα και οι τεχνικές του Mindfulness
4. Πώς μπορεί η Ενσυνειδητότητα να εφαρμοστεί στην καθημερινή ζωή και χωρίς τη χρησιμοποίηση ασκήσεων.
5. Ασκήσεις και καθοδηγούμενες ασκήσεις.
6. Ενσυνείδητες σχέσεις με τους άλλους, ενσυνείδητη διατροφή, ενσυνειδητότητα και χρήμα.
7. Πρακτικές οδηγίες για το σχεδιασμό προγράμματος Ενσυνειδητότητας, αλλά και για το συνδυασμό του Mindfulness με άλλα προγράμματα και διαδικασίες.

Παρέχονται

1. Πιστοποίητικό Επαγγελματικήε Επιμόρφωσης
2. Πολυσέλιδο υλικό στα Ελληνικά με όλη τη θεωρία, τα μοντέλα, τις τεχνικές, τις ασκήσεις και το πλήρες κείμενο των καθοδηγούμενων ασκήσεων.
3. Συνεχής ενδυνάμωση και υποστήριξη μετά το τέλος της Εκπαίδευσης από την εισηγήτρια και από τα άλλα μέλη της ομάδας.

Σε ποιους απευθύνεται:

1. Σε coaches και ειδικούς ψυχικής υγείας που επιθυμούν να εντάξουν αποτελεσματικά και με ευκολία την Ενσυνειδητότητα στις συνεδρίες τους.
2. Σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την Ενσυνειδητότητα και να κάνουν ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.
3.Σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες και εργαζομένους που επιθυμούν να αποβάλουν το stαress και να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.
3. Σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να μεταμορφώσουν τη διδασκαλία τους και τη σχέση τους με τους μαθητές τους.
4. Σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και γενικότερα επαγγελματίες , οι οποίοι επιθυμούν να καταπολεμήσουν το stress, να αυξήσουν την παραγωγικότητητά τους και την αποτελεσματικότητά τους.
4. Σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ζήσει μια ισορροπημένη, χαρούμενη και ολοκληρωμένη ζωή απολαμβάνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της Ενσυνειδητότητας.

Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται καμιά άλλη προϋπόθεση εκτός από ανοικτό μυαλό, διάθεση για αυτογνωσία και αγάπη για τον άνθρωπο.

Συμμετοχή

195 ευρώ με κατάθεση μέχρι τις 29 Μαΐου

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

1. Για όσους εγγραφούν ταυτόχρονα και στο Compassion, το οποίο γίνεται στις 13 και 20 Ιουνίου
100 ευρώ. (έκπτωση 50% μόνο για αυτήν την περίοδο!)

Για περισσότερες πληροφορίες για το Compassion κάντε κλικ εδώ

2. Για όσους έχουν παρακολουθήσει μία από τις υπόλοιπες ενότητες (Δημιουργικός Οραματισμός, Compassion) και για τα μέλη του Harmony & Creativity
100 ευρώ (έκπτωση 50% μόνο για αυτήν την περίοδο!)

Παρακαλούμε αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας στην κατάθεση, ενημερώστε μας για την κατάθεση και κρατήστε το αποδεικτικό της κατάθεσης.
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link66ΚοινοποιήσειςΗ Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend