Munay-Ki – Tο άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη

Munay-Ki - Tο άνοιγμα της καρδιάς στην Αγάπη

Munay ki – Το άνοιγμα της καρδιάς στην αγάπη στην Αγάπη

” Ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας.”

 

Καλώς ορίζοντας τη νέα χρονιά θα βάλουμε τους σπόρους για ένα νέο εαυτό. Έναν εαυτό που ακτινοβολεί αγάπη και εν συναίσθηση. Θα είναι μια εντατική δουλειά με το ενεργειακό μας πεδίο. Είναι η βαθιά θεραπεία των 9 ενεργειακών μεταδόσεων του Munay-Ki. Στη γλώσσα Quechua, «Munay» σημαίνει ορθή αγάπη. Το «Ki» είναι από την ιαπωνική λέξη για την ενέργεια. Μαζί, αυτές οι λέξεις σημαίνουν ενέργεια της αγάπης. Αφού περάσετε τις εννέα τελετουργίες του Munay-Ki, μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε τον κόσμο που είναι ο κόσμος που θέλουμε τα παιδιά των παιδιών μας να κληρονομήσουν. Είναι ένα δώρο, στον εαυτό μας και στους άλλους γύρω μας. Μπορούμε να μοιραζόμαστε αυτά τα τελετουργικά με όσους αγαπάμε.

Σκοπός σεμιναρίου:

 • Θα λάβετε τις εννέα μυήσεις-τελετουργικά, ως ενεργειακές μεταδόσεις.
 • Θα μάθετε, τον ακριβή τρόπο να μεταδώσετε τα τελετουργικά σε άλλους διότι από τη στιγμή που κάποιος τα λάβει, μπορεί στη συνέχεια να τα μεταφέρει και σε άλλους. Έτσι μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά και εσείς στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
 • Θα λάβετε ενεργειακές προστασίες και θα μάθετε τεχνικές για να τις χρησιμοποιήσετε ως εργαλεία στην δουλειά με τον εαυτό σας και με τους άλλους.
 • Θα δουλέψετε με τον ιερό χώρο, το τρίγωνο της αποδυνάμωσης, αναπνευστικές τεχνικές, πώς να συνδέεστε με αρχετυπικές ενέργειες, πώς να χρησιμοποιήσετε ζωγραφιές στην άμμο, journeying, despacho και τελετουργίες.
 • Θα εξερευνήσετε τις βασικές διδασκαλίες σοφίας των Φυλάκων της Ημέρας.
 • Θα συνδεθούμε με τις τέσσερις κατευθύνσεις, τις τέσσερις ενεργειακές αρχές του Σύμπαντος.

Σε επίπεδο προσωπικής βελτίωσης, μέσα από τις διαδικασίες του σεμιναρίου Munay Ki οι συμμετέχοντες:

 • Θα καθαρίσουν το φωτεινό ενεργειακό τους πεδίο από τραύματα του παρελθόντος που κρατούνται μέσα στην κυτταρική μνήμη.
 • Τα τσάκρα θα καθαριστούν και θα λάμπουν με την αρχική τους ακτινοβολία, έτσι θα αποκτήσουν αυτό που οι Λάικα ονομάζουν «το Σώμα του Ουράνιου Τόξου».
 • Θα σας προσφερθούν όλα τα απαραίτητα υλικά μεταξύ των οποίων μια ενεργειακή Pi πέτρα, η οποία δημιουργεί μια γέφυρα με τον αόρατο κόσμο των Φυλάκων της Ημέρας, και σας συνδέει με την γενεαλογία των ανθρώπων θεραπευτών, παρελθόντος και μέλλοντος.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε :

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ανοιχτό σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει! Είτε αυτή είναι η πρώτη φορά που θα λάβει τις δονήσεις του Munay-ki ή αν τους έχει λάβει στο παρελθόν. Κάθε φορά που λαμβάνουμε τα τελετουργικά μας πηγαίνουν σε ένα βαθύτερο σημείο ολοκλήρωσης και κατανόησης.

Αν έχετε λάβει τις ενεργειακές μεταδόσεις του Munay-Ki και επιθυμείτε να μάθετε, να εξασκείτε και να εμβαθύνετε την κατανόησή σας ώστε να είστε σε θέση, θεωρητικά και πρακτικά να τα δώσετε σε άλλους, τότε είστε ευπρόσδεκτοι.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Το ταξίδι του Munay-Ki μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε το παρελθόν, τις συναισθηματικές αποσκευές, τους φόβους και τις ανθυγιεινές συνήθειες. Ξυπνάμε το αστέρι μέσα μας και αρχίζουμε να θυμόμαστε ποιοι είμαστε … συνειδητά δημιουργώντας το πεπρωμένο μας … καθοδηγούμενο από το μέλλον μας και όχι από το παρελθόν μας.

Πρόκειται για όμορφες ενεργειακές μεταδόσεις που καθαρίζουν και αναβαθμίζουν το φωτεινό πεδίο ενέργειας. Αυτά τα δώρα έρχονται σε μας μέσω του Alberto Viloldo και του Q’ero Paqos των Υψηλών Βουνών του Περού. Ζούμε σε μια εποχή τεράστιας αλλαγής για αυτόν τον πλανήτη, η γη μας ζητά να ξυπνήσουμε, να γίνουμε πιο συνειδητοί και να αναπτύξουμε νέα όργανα που φτιάχνονται από περισσότερο φως.

Αυτές οι μεταδόσεις μας βοηθούν στην ενεργοποίηση του DNA μας και στην αναβάθμιση της εμπειρίας μας σε αυτή τη γη. Μέσω αυτών των τελετουργιών και του ενεργητικού χάρτη που μας δόθηκε, είμαστε πιο εύκολα σε θέση να αφήσουμε το παρελθόν και να δημιουργήσουμε τη ζωή μας από έναν τόπο του οποίου επιθυμούμε να γίνουμε. Να δημιουργούμε από μια θέση συνειδητών πράξεων και όχι από τον προγραμματισμό του παρελθόντος. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μαθαίνουμε να οδηγούμε τη ζωή μας στη χαρά, επιλέγοντας το πιο γλυκό μας πεπρωμένο.

Στοιχεία σεμιναρίου:

Οι Εννέα ενεργειακές μεταδόσεις, τα τελετουργικά μετάβασης, οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες -των Περουβιανών Q’ero, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες, είναι:

 • Το τελετουργικό Hampe (του Θεραπευτή)
 • Το τελετουργικό των Δεσμών Δύναμης & Προστασίας
 • Το Τελετουργικό Ayni Karpay (της Αρμονίας)
 • Το Τελετουργικό Kawak (της Ενόρασης)
 • Το Τελετουργικό του Pampa Mesayok (του Φύλακα της Ημέρας)
 • Το Τελετουργικό του Kurak Akullek (του Φύλακα της Γης)
 • Το Τελετουργικό του Alto Mesayok (του Φύλακα της Σοφίας)
 • Το Τελετουργικό του Mosak Karpay (του Φύλακα των Άστρων)
 • Το Τελετουργικό του Tai Tan Chi Ranti (του Δημιουργού)

Πληροφορίες συμμετοχής

Θα σας παρέχουμε:

 • Πέτρα Ρι (Κρύσταλλος Pi )
 • Εγχειρίδιο και Σημειώσεις
 • Πιστοποιητικό Βεβαίωση Παρακολούθησης
 • Στο διάλειμμα προσφέρονται Καφές, Τσάι, Αρτύματα

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο».

Ημερομηνία: 28/12/2019 11:00 πμ
Διάρκεια: 2 μέρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 120€
Κόστος συμμετοχής με έγκαιρη εγγραφή μέχρι 15/12: 100€
Κόστος συμμετοχής για τα μέλη μας: 95€

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές

 • Τηλέφωνα: 210.3461 674 & 6974078539
 • EMAIL: info@art-therapy.center
Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
4 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email