Νέα ομάδα: Αυτοπεποίθηση και Αυτογνωσία με την Αδαμαντία Καζάκου | Online

Νέα ομάδα: Αυτοπεποίθηση και Αυτογνωσία με την Αδαμαντία Καζάκου

Νέα ομάδα: Αυτοπεποίθηση και Αυτογνωσία με την Αδαμαντία Καζάκου

Υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι “Μακάρι να είχα τη δύναμη να αλλάξω αυτό”… ή “Μακάρι να ήταν όλα διαφορετικά και δεν θα έκανα υπομονή, αλλά θα είχα φύγει από την εργασία/σχέση μου…., όμως τώρα είναι δεμένα τα χέρια μου..” Είναι τόσες πολλές οι προκλήσεις της καθημερινότητας, που μέσα σε αυτές χάνεις τον προσανατολισμό, την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και τη δύναμή σου για να προχωρήσεις μπροστά.

Εάν πιστεύεις ότι η ευτυχία και η χαρά σου αξίζουν, εάν οραματίζεσαι μια αλλαγή που δεν ξέρεις πώς να πετύχεις…

…μια ΝΕΑ δυνατή βιωματική ομάδα εβδομαδιαίων συναντήσεων έρχεται για εσένα, με τεχνικές και εργαλεία του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού, του life coaching και της Αυτογνωσίας, με την life coach Αδαμαντία Καζάκου & Life Mentoring Group!

Έλα κι εσύ στην ομάδα για να ανακαλύψεις κρυμμένες αλήθειες σου και θαμμένα όνειρα, να απαλλαγείς από ψευδαισθήσεις, να αφήσεις πίσω σου τις αδυναμίες και τους φόβους και να κάνεις σταθερά βήματα προς την αλλαγή και τους στόχους σου. Κι όμως, είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύεις!

Η νέα ομάδα απευθύνεται σε όλους όσοι:

επιθυμούν πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή τους και είναι έτοιμοι να το κάνουν πράξη, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια τους
θέλουν να δεσμευτούν απέναντι στον εαυτό τους και να ζήσουν πραγματικά τη ζωή που επιθυμούν, αψηφώντας τις εσωτερικές αντιστάσεις και εστιάζοντας στα δώρα που θα προσφέρουν στον εαυτό και στη ζωή τους.

Εσύ…

  • Μήπως δεν εμπιστεύεσαι τις ικανότητες σου;
  • Μήπως κάνεις εκπτώσεις στα όνειρά σου;
  • Μήπως νιώθεις μοναξιά;
  • Μήπως δεν χαίρεσαι εύκολα ;
  • Μήπως νιώθεις απόρριψη από τον περίγυρό σου;
  • Μήπως ζεις με συμβιβασμούς;
  • Μήπως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, αλλά τη φοβάσαι;
  • Μήπως όλα τα βλέπεις με απογοήτευση ;

Αν έχεις απαντήσει θετικά έστω και σε ΜΙΑ από τις παραπάνω ερωτήσεις, ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! Τώρα είναι η ώρα να αλλάξεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου προς το καλύτερο… Κάνε το βήμα, μπες στη νέα ομάδα «Αυτοπεποίθηση & Αυτογνωσία»

Δυνατότητα Παρακολούθησης και Online

Έναρξη ομάδας: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
Λήξη ομάδας: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020
Ώρα: 19:00- 21:00
Τοποθεσία: Νέο Ψυχικό, Μετρό Κατεχάκη

ΤΙΜΗ / ΤΟ ΜΗΝΑ
€50
Σύνολο 200€ + ΦΠΑ με εξόφληση σε 4 δόσεις

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ : 213 044 3436

Αδαμαντία Καζάκου
Η Αδαμαντία Καζάκου έχοντας στο ενεργητικό της αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας και προσωπικής εξέλιξης σε ιδιώτες, στελέχη, επιχειρηματίες και άτομα της εγχώριας showbiz, είναι μία από τις πλέον δραστήριες life and business coaches στην Ελλάδα. Χρησιμοποιεί τις πιο πρωτοποριακές, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό από τους μεγαλύτερους guru του life coaching...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More