«Νιώσε το κάλεσμα» – Η πρώτη επαφή με τον θεραπευτικό τροχό

«Νιώσε το κάλεσμα» - Η πρώτη επαφή με τον θεραπευτικό τροχό

“Νιώσε το κάλεσμα” – Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:30-21:30
Το κάλεσμα σ’ ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας,στο θεραπευτικό τροχό των Ίνκα

Οι ενεργειακές θεραπείες, απελευθερώνουν τα μπλοκαρίσματα και την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας και αφυπνίζουν την φυσική ικανότητα του για αυτοθεραπεία.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που ολοκληρώνετε σε 4 συναντήσεις. Συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Σκοπός σεμιναρίου:
Θέλουμε μέσα από αυτή τη συνάντηση να πάρετε μια γεύση από τη δύναμη και τη σοφία του θεραπευτικού τροχού, και των τεχνικών του.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

  • Σε όλους όσους θέλουν μια νέα πυξίδα βαθιάς ανάπτυξης και μεταμόρφωσης
  • Σε όλους όσους έχουν χάσει για κάποιο λόγο τη χαρά και ψάχνουν κάτι να ταράξει τα νερά και να βρουν εξηγήσεις
  • Σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν
  • Όσους έχουν ανάγκη μια σύνδεση με τους άλλους και με κάτι μεγαλύτερο που είναι η ίδια η ζωή

Για να συμμετέχετε δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Σε αυτό το τρίωρο βιωματικό σεμινάριο θα σας συνοδεύσουμε σε ένα ταξίδι μέσα από την θεραπευτική δύναμη και ομορφιά του Θεραπευτικού Τροχού.

  • Θα λάβετε εμπειρική γνώση για κάθε μια από τις κατευθύνσεις του τροχού και θα πάρετε μια γεύση από το γλυκό sami, το νέκταρ της ενέργειας κάθε συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Θα είναι λοιπόν για εσάς ένα προσωπικό θεραπευτικό ταξίδι και μια συνάντηση με αυτή την ιδιαίτερη σαμάνικη εκπαίδευση.
  • Θα συνειδητοποιήσουμε πώς οι περιοριστικές πεποιθήσεις μας εμποδίζουν να βαδίζουμε προς το πεπρωμένο μας και όχι να καθορίζει τη ζωή μας η μοίρα. Μπορούμε να μάθουμε να ονειρευόμαστε με θάρρος και να αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα ετούτη εδώ τη στιγμή, ζώντας την κάθε στιγμή με πάθος.
  • Θα μάθουμε να ανοίγουμε ιερό χώρο,μια συμπαντική πύλη που την χρησιμοποιούμε όταν χρειαζόμαστε βοήθεια. θα μιλήσουμε για τα αποτυπώματα στο ενεργειακό πεδίο, πως σχηματίζονται και πως μας επηρεάζουν κάνουμε ένα σαμάνικο ταξίδι σύνδεσης με την καρδιά. Θα πάρουμε μια γεύση από τις διδασκαλίες της κάθε κατεύθυνσης του θεραπευτικού τροχού.

Τι είναι ο θεραπευτικός τρόχος

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα κορυφαίο βιωματικό σεμινάριο. Δημιουργός αυτής της μεθόδου είναι ο ψυχολόγος/ανθρωπολόγος Alberto Villoldo ο οποίος εκπαιδεύτηκε για 20 χρονιά μαζί με τους σαμάνους της Ν. Αμερικής.

Ο θεραπευτικός τρόχος είναι η μέθοδος που συνδυάζει την αρχαία γνώση των Σαμάνων με σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Το αποτέλεσμα που προκύπτει από αυτό το μοναδικό πάντρεμα είναι ένα βαθύ εσωτερικό μεταμορφωτικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πώς να χρησιμοποιούν τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορούν να ενσωματώσουν αυτά τα εργαλεία στην προσωπική τους θεραπευτική προσέγγιση.

Πληροφορίες συμμετοχής
Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο».

Διάρκεια: 3 ώρες
Κόστος συμμέτοχης: 10€
Δωρεάν για τα μέλη μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές 

Τηλέφωνα: 210 3461 674 & 6974078539

EMAIL: [email protected]

 

Σχετικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Έντεχνης Δράσης

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού – Νιώσε το κάλεσμα

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού στην Ρόδο

 

Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
13 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email