Ομάδα εξάσκησης Zhineng Qigong στον Πολυχώρο Χείρωνα

H πρακτική του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ είναι μια πρακτική ευεξίας και κατανόησης σώματος-νου. Βασίζεται στην ιδέα ότι σώμα και νους δεν είναι δύο ξεχωριστά πράγματα αλλά μια ενωμένη ολότητα. Το πώς συμπεριφέρεσαι στο ένα, επηρεάζει βαθιά και το άλλο.

Μάθετε να αναγνωρίζετε τα σημεία στο σώμα σας, που κρατάτε το άγχος. Καθώς το κάνετε, εστιάζετε στην αναπνοή και κυριολεκτικά αναπνέετε μέσα σε εκείνους τους χώρους… φανταστείτε την ένταση σας να αποχωρεί, να χαλαρώνει. Για να απομακρύνετε την φυσική σας ένταση, χρειάζεται να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και υπομονετικοί.

Οι δραστηριότητες που απασχολούν σώμα και νου, ωφελούν και τα δυο – δεν θα αισθανθείτε μόνο πιο χαλαροί με μια φυσική δραστηριότητα, αλλά θα βρείτε ότι ο νους σας γίνεται πιο κοφτερός και πιο ξύπνιος.

Ποιους ωφελεί:

Ασθενείς και υγιείς.
Εκείνους που θέλουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους σε τέχνες και αθλήματα.
Εκείνους που μέχρι τώρα δεν ασκούνται.
Εκείνους που θέλουν να μεγαλώσουν συνειδητά, διατηρώντας τη νεότητά τους.
Εκείνους που θέλουν να ισορροπήσουν τον μεταβολισμό τους.
Εκείνους που εργάζονται με την ενέργεια και επιθυμούν να ενισχύσουν το απόθεμά τους.
Οι ασκήσεις, συνήθως, αποτελούνται από αργές, ήπιες κινήσεις , που ο καθένας εκτελεί, σύμφωνα με την ικανότητά του.

Αυτά τα μαθήματα σας δίνουν επιδεξιότητες και πρακτικές για τη διαχείριση και τη καλλιέργεια της ενέργειας. Σας βοηθούν να ανοίξετε το πλήρες ενεργειακό δυναμικό σας – μια αναγκαία προϋπόθεση να ζήσετε μια ζωή γεμάτη πάθος και στόχους.

Θα μάθετε πώς να εργάζεστε με το σώμα σας, τα συναισθήματα, το διαλογισμό και κυρίως πώς να καθαρίζετε και να ευθυγραμμίζετε τα θρεπτικά κανάλια μέσα σας. Εργάζεστε συνειδητά με την «φόρτιση» σας και περισσότερη «ζωή» γίνεται διαθέσιμη για σας.

Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα θα ανακαλύψετε πρακτικές που ξεμπλοκάρουν την φόρτιση και επιτρέπουν τη ροή μέσα στους μεσημβρινούς. Αυτές τις πρακτικές μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τη δική σας αυτοθεραπεία και ανάπτυξη, καθώς και για τους πελάτες σας, εάν εργάζεστε σα θεραπευτής, σαν προπονητής ή σε ό,τι άλλη εργασία με το σώμα.

Μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε σε ένα νέο επίπεδο ζωντάνιας και υγείας.

Μαθήματα 1ου επιπέδου Zhineng Qigong:

Lift Qi Up Pour Qi Down (βασική άσκηση)
Three Centers Merge (βασική άσκηση)
Chen Qi
Turn Waist
Εισαγωγή στο Wall squats
La Qi

Οι ασκήσεις συνοδεύονται από θεωρία για την πλήρη κατανόηση των κινήσεων και κυρίως της σύνδεσής μας με την συμπαντική ενέργεια.

Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Χείρωνας

Κάθε Τετάρτη, από 1/11/17 έως  27/06/18,  18.30 – 20.00

60 ευρώ, ανά μηνιαίο κύκλο τεσσάρων συναντήσεων

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.)

Γεννιέμαι στη Θεσσαλονίκη και έρχομαι στην Αθήνα το 1990. Μετά από 22 χρόνια ενδυματολογίας, στρέφω την προσοχή μου στη βελτίωση των συνεχώς αυξανομένων προβλημάτων υγείας μου. Γνωρίζω την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και μυούμαι σε αυτή. Το 2012 πληροφορούμαι από το διαδίκτυο, ότι στη Κίνα μπορούν και θεραπεύουν καρκινικό όγκο, μέσω της ενεργειακής θεραπείας του Ζίνενγκ...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες