Ομάδες Γονέων

Ομάδες Γονέων

Ομάδες Γονέων

Μια πρωτοποριακή ομάδα γονέων, με θεραπευτικές μεθόδους της Ανασυνδιασμένης ψυχοθεραπείας με τις προσεγγίσεις Συστημικής, Gestalt, CBT, παιχνίδια ρόλων, θεραπεία μέσω τέχνης και βιωματικά εργαστήρια στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Οι ομάδες γονέων απευθύνονται σε γονείς με παιδιά στην προσχολική, σχολική και εφηβεία ηλικία,με σκοπό την ενδυνάμωση του γονικού ρόλου, την αντιμετώπιση θεμάτων που προκύπτουν και πάνω απ’ όλα την ψυχική υγεία παιδιών αλλά και γονέων.

Οι ομάδες γονέων του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ σε συνεργασία με την Ελληνική Αγωγή, κινούνται παράλληλα,από διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά με κοινό γνώμονα, το ενδιαφέρον και την αγάπη για το παιδί και τον άνθρωπο.
Την ίδια ώρα λοιπόν που το παιδί έρχεται σε επαφή με την αρχαία ελληνική γλώσσα, μέσω μύθων, παραμυθιών η διηγημάτων, ανάλογα με την ηλικία του,
οι γονείς έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς ψυχικής υγείας οι οποίοι θα τους ενδυναμώσουν στο δύσκολο γονεϊκό τους ρόλο, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσουν να ρίξουν και μια ¨¨κλεφτή¨¨ ματιά σε εκείνο το μικρό παιδάκι που οι ίδιοι ήταν κάποτε!

Κόστος: 40€/ μήνα

Δωρεάν οι πρώτες ομάδες
την Παρασκευή 15/11/2019

Κάθε Παρασκευή
1η ομάδα 17:15-18:30
2η ομάδα 18:40-20:00

Απαραίτητη κράτηση θέσης:
http://bit.ly/34VJvuN

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More