Ομιλία & Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό

Ομιλία & Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό

ΟΜΙΛΙΑ & OΜΑΔΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10:30 – 13:30

Αθήνα: Ξεν/χείο Airotel ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6 (στάση μετρό Ακρόπολις)
Θεσσαλονίκη: Πολυχώρος «Θεμέλιο», Πτολεμαίων 30 (ύψος Συγγρού), 3ος όρ.
Πάτρα: Πληροφορίες τηλ. 6932-819808
Ηράκλειο Κρήτης: Πληροφορίες τηλ. 6943-299295
Καλαμάτα: Πληροφορίες τηλ. 6973-233519

Ομαδικός Οραματισμός
για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ON LINE

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην κορυφαία του εκδήλωση, τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στόχος του Οραματισμού είναι η συντονισμένη εκπομπή θετικής ενέργειας για την προστασία, την ευημερία και την πνευματική αναγέννηση του Ελληνισμού.

Του Οραματισμού θα προηγηθεί ανοιχτή Ομιλία του Στάμου Στίνη (Εκδότη, Φυσικού, Ολιστικού Θεραπευτή, Πνευματικού Δασκάλου) με θέμα
“Η Αγάπη σε Δράση ως ενεργό μέσο κοινωνικού μετασχηματισμού” και στη συνέχεια:

Θα τελεστεί Ειδική Ιεροπραξία και Οραματισμός με την ουσιαστική συμβολή όλων των συμμετεχόντων

Για τις ομαδικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 ευρώ για τα έξοδα της αίθουσας.

Όσοι θα συνδεθείτε on line προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στον Οραματισμό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, www.padisy.gr, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ” στην κεφαλίδα και μετά επιλέξτε “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και “ΕΓΓΡΑΦΗ” για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας.

Την ημέρα του Οραματισμού (15.9.2019), μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ”, επιλέξτε “ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και πατήστε “ΣΥΝΔΕΣΗ” όπου θα εισάγετε απλώς το e-mail το οποίο είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Περαιτέρω πληροφορίες στο 697-2072326.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε μια ζωντανή και από καρδιάς επαφή που θα μας επιτρέψει να συντονιστούμε όλοι μαζί με τις πιο θετικές και ζωογόνες πνευματικές ενέργειες του Εκδηλωμένου Όλου…

Με αγάπη και εκτίμηση
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Στάμος Στίνης
Ο Στάμος Στίνης είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Master στην Ηλεκτρονική. Ωστόσο, ήδη από 19 ετών, η καρδιά του επέλεξε την αυτογνωσία, την πνευματικότητα και την κοινωνική προσφορά, με αποτέλεσμα, αφού εργάστηκε ως Φυσικός για μικρό χρονικό διάστημα στην ιδιωτική εκπαίδευση, να κατασταλάξει επαγγελματικά ως εκδότης στον χώρο της...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
114 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email