Online δωρεάν ελεύθερος mindful χορός για γυναίκες

Online δωρεάν ελεύθερος mindful χορός για γυναίκες

Online δωρεάν ελεύθερος mindful χορός για γυναίκες
07/07  21:00 – 22:00

Qoya: movement as medicine

Online χορός Qoya, απόλαυσε μια διαδικτυακή πρακτική mindful κίνησης σε έναν υποστηρικτικό κύκλο γυναικών.

Σε μια εποχή με τόσες αλλαγές, μαθαίνουμε νέους τρόπους ύπαρξης και η online αυτή εμπειρία είναι εδώ για να μας φέρει πιο κοντά.
Κάθε εμπειρία Qoya έχει το δικό της θέμα χορού και σε αυτή την δωρεάν συνάντηση γνωριμίας σε προσκαλώ να χορέψεις για την σχέση σου με την αυτααγάπη, για την αγάπη και την αποδοχή που εκδηλώνεις προς το ιερό και μοναδικό σου σώμα.

Ο Qoya βασίζεται στην ιδέα ότι μέσω της κίνησης θυμόμαστε. Θυμόμαστε την πραγματική και βαθιά ουσία μας.
Θυμόμαστε ότι η ουσία μας είναι σοφή, άγρια και ελεύθερη.
Σοφή: μέσω της σοφίας της γιόγκα και του διαλογισμού.
Άγρια: μέσω της αυθεντικής έκφρασης του χορού.
Ελεύθερη: διευρύνοντας την ικανότητά μας να χαιρόμαστε το σώμα μας μέσω της απολαυστικής και αισθησιακής κίνησης.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος, θα ενεργοποιήσουμε το σώμα μας, θα αποκτήσουμε πρόσβαση στη διαίσθησή μας και θα συνδεθούμε με έναν κύκλο γυναικών με επίκεντρο την καρδιά.

Μια σημαντική πτυχή του Qoya είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις λάθος και ο τρόπος που γνωρίζεις ότι το κάνεις σωστά είναι όταν αισθάνεσαι άνετα στο σώμα σου.

Με πολλούς τρόπους, το Qoya είναι ένα μονοπάτι αυτο-μύησης και μια πρακτική επιστροφής στο σώμα και στις αισθήσεις σου.

Δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες και καμία προηγούμενη εμπειρία, απλώς η επιθυμία να κινηθείς και να νιώσεις καλά. Ο Qoya είναι κατάλληλος για όλες τις γυναίκες, για όλους τους σωματότυπους και για όλες τις ηλικίες. Κινούμαστε και τεντώνουμε ολόκληρο το σώμα, ακούμε υπέροχη μουσική και αναζητούμε την απόλαυση στην κίνηση.
Αλλά ο Qoya είναι κάτι πολύ περισσότερο από το χορό και την καλή μουσική.

Είναι ένας τρόπος να ζεις τη ζωή με την πληρέστερη έκφρασή του ποια είσαι. Είναι ένας τρόπος να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να θυμηθείς και μετά να τιμήσεις την ολότητά σου.

Με τον Qoya, χορεύεις και νιώθεις ελεύθερη, συνδέεσαι με τον εαυτό σου ΚΑΙ με όλες τις άλλες γυναίκες. Δεν υπάρχει άλλη εμπειρία σαν αυτή.

Πώς θα ήταν αν κυριολεκτικά και μεταφορικά μπορούσες να διευρύνεις την καρδιά σου;
Πώς θα ήταν να είσαι σε θέση να λαμβάνεις περισσότερα, να δίνεις περισσότερα και να βρίσκεις ευχαρίστηση στη μέρα σου, στις σχέσεις σου, στη δουλειά σου;

Ο Qoya είναι ένα εργαλείο πρόσβασης, ένας χάρτης που θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στο σώμα σου, και εκεί η αλήθεια είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

Κατά την διάρκεια της εμπειρίας θα υπάρξουν στιγμές παύσης και καταγραφής σκέψεων και θα προσκληθείς να μοιραστείς με άλλες συμμετέχουσες αυτά που παρατήρησες, ως ένα μέσο σύνδεσης, υποστήριξης και ενδυνάμωσης μεταξύ μας. Εάν προτιμήσεις να μην μοιραστείς, μπορείς να απολαύσεις λίγο επιπλέον χρόνο για να γράψεις τις σκέψεις σου και για αυτό-προβληματισμό.

Διάβασε περισσότερα για τον Qoya εδώ:
https://lalitaretreats.gr/movement

Δήλωσε συμμετοχή δωρεάν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στον ακόλουθο σύνδεσμο και θα λάβεις όλες τις πληροφορίες και το zoom meeting id με email.

https://lalitaretreats.gr/shop/qoyalovingmybody

Καλώς ήρθες στον Qoya!

*********************
Eίμαι η Vasiliki και σε προσκαλώ στην Lalita.

Είμαι πιστοποιημένη Yoga instructor (RYT Yoga Alliance USA) , και πρόσφατα απέκτησα τον τίτλο της πρώτης Qoya Instructor και Daring to Rest facilitator στην Ελλάδα.

Με πολύ αγάπη δημιούργησα την Lalita με την πρόθεση να προσφέρω διαφορετικές εμπειρίες, χορούς Qoya, ευ ζήν και mindfulness workshops, κύκλους ξεκούρασης και βαθιάς χαλάρωσης, κύκλους γυναικών και πολλά άλλα που στόχο έχουν να αποκτήσουμε ένα καλύτερο και πιο συνειδητό τρόπο ζωής.
Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση.

Η πορεία της ζωής και τα προσωπικά βιώματα αυτοανακάλυψης και εξέλιξης, με έχουν οδηγήσει στο να νιώσω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας μας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου.

Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τον Qoya, πρακτικές βαθιάς ξεκούρασης και την Yoga, έχω ως σκοπό και πρόθεση να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές και αληθινές. Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι το πάθος μου μαζί σου και εμπνέομαι όταν σε παρακολουθώ να ανακαλύπτεις τη λάμψη σου, καθώς εσύ (ξανά)συνδέεσαι με την θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.

Βασιλική Τσαντίλα
Αφού έφτασε σε εκείνο το σημείο της συνειδητοποίησης ότι κάτι το διαφορετικό ήθελε στη ζωή της, η Βασιλική συνδέθηκε με τον θηλυκό της κόσμο και βρήκε το πάθος της. Έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στην αναζήτηση, την μελέτη και την εκπαίδευσή της σε πρωτόγνωρες τεχνικές που σκοπό έχουν να συνδέσουν την γυναίκα...
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share