Online μαθήματα γιόγκα και χοροθεραπείας

Online μαθήματα γιόγκα και χοροθεραπείας

Online μαθήματα γιόγκα και χοροθεραπείας online

Για ενδυνάμωση σώματος ψυχής και αφοσιωμένων σχέσεων

Με τη ΛΗΔΑ SHANTALA

Η Λήδα Shantala, μέσα από την ανάγκη της να είναι κοντά στους μαθητές και τους φίλους της, για να κρατηθεί ζωντανή η επαφή με όλους, με την άσκηση και με τον εαυτό, θα προσφέρει καθημερινά 20 ωριαία μαθήματα μέσω διαδικτύου στις 19:15 – 20:15.

Τα e-μαθήματα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα εξ επαφής μαθήματα, όμως στις παρούσες συνθήκες, θα μας στηρίξουν ουσιαστικά, προσφέροντας ασφαλή άσκηση χωρίς κίνδυνο σωματικών και ψυχικών τραυματισμών.

Α’ ΕΝΟΤΗΤΑ: 20 μαθήματα

Από την Πέμπτη 26.03.2020 έως και τη Μεγ. Παρασκευή 17.04.2020.

Πρώτο μάθημα Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Σε αυτό το διάστημα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Αρχών, θα έχουμε καλύτερη αίσθηση για το αν θα ξεκινήσουμε νέα ενότητα.

ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ώρα 19:15 – 20:15
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚ ΣΑΒΒΑΤΟ

Yoga Διαλο γισμός Yoga Sat sang Yoga Xοροθε ραπεία
26/3 27/03 28/03
30/3 31/3 1/4 2/4 3/4 4/4
6/4 7/4 8/4 9/4 10/4 11/4
13/4 14/4 15/4 16/4 17/4 –

TΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

e- Γιόγκα: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (10 μαθήματα)

Περιλαμβάνει asanas, pranayama, χαλάρωση – yoga nidra, διαλογισμό.

e- Πραναγιάμα – Διαλογισμός: Τρίτη (3 μαθήματα)

Το Πραναγιάμα, που σημαίνει απορρόφηση και έλεγχος της ζωτικής δύναμης, αποτελείται από εξειδικευμένες αναπνευστικές ασκήσεις που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τους πνεύμονες, το νευρικό σύστημα, τον εγκέφαλο και τα ενεργειακά αποθέματα. Ηρεμούν το νου και φέρνουν διαύγεια. Aπαραίτητα πριν το διαλογισμό

e – Συζήτηση & Φιλοσοφία (Sat sang): Πέμπτη (4 μαθήματα)

Παρουσίαση φιλοσοφικού θέματος από την ινδική φιλοσοφία – βασισμένη στα έγκυρα πανάρχαια κείμενα Vedanta, Samkya, Υοga. Ακολουθεί συζήτηση.

e- Χοροθεραπεία: Σάββατο (3 μαθήματα)

Περιλαμβάνει πρακτική χοροκινητικής έκφρασης και λεκτικό μοίρασμα

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Σας παροτρύνουμε να παρακολουθήσετε όλα τα μαθήματα της Α’ ενότητας. Θα λειτουργήσουν θεραπευτικά και θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα δυναμικό restart ψυχοσωματικά και πνευματικά. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και μεμονωμένο μάθημα ή μαθήματα της επιλογής σας.

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Είναι απαραίτητο ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με web cam –κάμερα εξωτερική με ενσωματωμένο μικρόφωνο συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας-, ή laptop. Ως επί το πλείστον τα laptop είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο.

ΕΓΓΡΑΦΗ: Η εγγραφή θα καταχωρείται αφού έχετε καταθέσει τη δωρεά σας. Ολοκλήρωση εγγραφής τo αργότερο μέχρι τις 22:00 της προηγούμενης ημέρας του μαθήματός σας.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ LINK: Για κάθε ημερομηνία στην οποία αντιστοιχεί το μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε θα λαμβάνετε ένα ξεχωριστό -αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη μερομήνια- link εισόδου στο Zoom.

Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας εγγραφής και οι τεχνικές πληροφορίες στη σελίδα μας, εδώ: https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/online Αν έχετε κι άλλες απορίες, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα: info@shantom.gr

Κόστος και τιμολογιακή πολιτική
Ελεύθερη εισφορά
Λήδα Shantala
Καθηγήτρια Raja Yoga, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια και καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παρίσι, το 1976, είχε την πρώτη της επαφή με...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email