Online Μαθήματα και εξετάσεις Proficiency!

Online Μαθήματα και εξετάσεις Proficiency και Lower!

Προετοιμαστείτε και δώστε το Proficiency από το σπίτι σας (online) ανεξαρτήτως κορονοϊού!

Το perfectenglish προσφέρει online τμήματα προετοιμασίας για το Proficiency του LanguageCert, τα οποία είναι απολύτως αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και είναι τα μόνα που μπορείτε να δώσετε όσο διαρκεί ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω κορονοϊού, καθώς οι εξετάσεις διενεργούνται εξ αποστάσεως, δηλαδή μπορείτε να δώσετε από το σπίτι σας. Φυσικά προετοιμάζεστε online για την επιτυχία σας ζωντανά και διαδραστικά από το perfectenglish!

Ο κορονοϊός έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις εξετάσεις αγγλικών. Ο ένας φορέας μετά τον άλλο ακυρώνουν τις εξετάσεις του Απριλίου και Μαΐου και δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού. Μέσα σε αυτό το κλίμα ακυρώσεων και ματαίωσης των σχεδίων των σπουδαστών, το LanguageCert, έγκυρος φορέας εξετάσεων ξένων γλωσσών με πλήρως αναγνωρισμένα πτυχία παγκοσμίως, διεξάγει τις εξετάσεις του Proficiency (C2) εξ αποστάσεως με την μέθοδο της επιτήρησης εξ αποστάσεως (remote invigilation) και το perfectenglish ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών προσφέρει διαδικτυακά τμήματα προετοιμασίας για το LanguageCert C2 (Proficiency) και το LanguageCert B2 (Lower) μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας e-learning που χρησιμοποιεί.

Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή με σύνδεση στο internet, κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Παρακολουθώντας τις τάξεις προετοιμασίας του perfectenglish, μπορείτε να δώσετε το LanguageCert , όποτε είστε εσείς έτοιμοι, αφού η εξέταση διενεργείται ακόμη και 4 ώρες μετά την αγορά της και να έχετε τα αποτελέσματα σε 4 εργάσιμες ημέρες! Το μάθημα του perfectenglish λειτουργεί με το σύστημα modules, ένα πολύ ευέλικτο σύστημα που επιτρέπει στον εκάστοτε σπουδαστή να αποφασίσει πόσο θα διαρκέσει η προετοιμασία του και εγγυάται ότι η προετοιμασία θα είναι επαρκής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Proficiency: Έναρξη Παρασκευή 3 Απριλίου. 6.00-8.00 μμ
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη βράδυ 8-10 μμ και Παρασκευή 6-8 μμ.

Για εγγραφές επικοινωνήστε στο:
Email: harmonyandcreativity@gmail.com
Tηλ: 6976147605

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το Proficiency διδάσκει ο D B James (Dr. Demetris Bogiatzis), ο ιδρυτής του perfectenglish, κάτοχος δύο διδακτορικών από την Αγγλία και την Αμερική, πρώην εξεταστής του proficiency για 16 χρόνια, συγγραφέας 6 βιβλίων αγγλικών για το proficiency και παραγωγός βίντεο για την εκμάθηση των αγγλικών στο YouTube

ΔΙΔΑΚΤΡΑ.
Τα δίδακτρα είναι απολύτως προσαρμοσμένα στα πλαίσια των οικονομικών δυσκολιών που βιώνουν οι περισσότερες οικογένειες , έτσι είναι μόνο 50 ευρώ το μήνα, δηλαδή περίπου το 1/3 από τις περισσότερες τάξεις Proficiency και Lower πληρώνονται είτε από το σπίτι σας μέσω e-banking είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και ποιότητα της τάξης είναι ο καθηγητής. Ο D B James (Dr. Demetris Bogiatzis) είναι ο πλέον κατάλληλος να σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τα Αγγλικά σας και να περάσετε εύκολα τις εξετάσεις καθώς έχει τεράστια εμπειρία στην τριτοβάθμια και αγγλόφωνη εκπαίδευση, έχοντας διδάξει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε αμερικάνικα πανεπιστήμια στην Αμερική. Για να τον δείτε να διδάσκει αγγλικά κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Tο perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών και αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Harmony & Creativity.
Email: harmonyandcreativity@gmail.com
Tηλ: 6976147605

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
266 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More