Ούτε θύτης ούτε θύμα στις σχέσεις με τους άλλους

Ούτε θύτης ούτε θύμα στις σχέσεις με τους άλλους

Ούτε θύτης ούτε θύμα στις σχέσεις με τους άλλους

Μάθε συγκεκριμένα πώς να εκφράζεις τις ανάγκες σου και τις σκέψεις σου, να βάζεις όρια, να διεκδικείς και να επικοινωνείς χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους!

Αυτόνομη ενότητα και το “βαρύ πυροβολικό” του Assertiveness Training!

Θέλεις να πεις αυτό που σε ενοχλεί, να βάλεις όρια, να κάνεις τον άλλο ή την άλλη να σε ακούσει επιτέλους, να εκφράσεις χωρίς φόβο τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν αλλά δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς;
Αν σιωπήσεις, θα είσαι μια ζωή το “χαλί που το πατάνε”. Αν από την άλλη πλευρά τα εκφράσεις με “λάθος τρόπο” μπορεί να ρίξεις λάδι στη φωτιά, να δυναμιτίσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και να καταλήξεις στα αντίθετα αποτελέσματα!

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στο Asseriveness Training! Αν σε προβληματίζουν όλα αυτά, έχεις βαρεθεί τις θεωρίες,, θέλεις να περάσεις στην πράξη, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις συγκεκριμένα ή διστάζεις να προχωρήσεις, το Assertiveness Training & Coaching σου δίνει τη λύση! Μαζί θα δούμε πώς μπορεί να γίνει και πώς μπορεί να εφαρμοστεί συγκεκριμένα στις δικές σου συνθήκες και σε αυτά που προσωπικά αντιμετωπίζεις!

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη. Η Νίκη Ορφανουδάκη έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1500 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως το συνδυασμό του Γνωσιακού- συμπεριφοριστικού Coaching με την Ενσυνειδητότητα και την Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching και έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε τέσσερις συνεδρίες, οι οποίες γίνονται Τετάρτη 8-10 μμ
5/6, 12/6,19/6, 26/6

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τι κάνω συγκεκριμένα στην πράξη
Τεχνικές Assertiveness από τη διεθνή πρακτική που έχουν εφαρμοστεί και έχουν ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητά τους

Η «γλώσσα του σώματος» ως βασικό στοιχείο επικοινωνίας.
Κατανόηση της γλώσσας του σώματος.
Η γλώσσα του σώματος στην πράξη. Ποια γλώσσα του σώματος χρησιμοποιούμε στην πράξη για αποτελεσματική επικοινωνία και να επιτύχουμε το assertiveness.

Η επιλογή των κατάλληλων λέξεων και φράσεων, για να εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα.
Οδηγίες για τη χρήση γλώσσας που θα είναι assertive.

Παρουσίαση των τεχνικών, παραδείγματα εφαρμογής τους και πώς θα τα εφαρμόσεις εσύ συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που σε προβληματίζουν και σε δυσκολεύουν.

Τεχνικές για να πεις όχι, να διαχειριστείς συγκρούσεις, να ζητήσεις αυτά που θέλεις, να διεκδικήσεις, να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, να αντιμετωπίσεις την άδικη κριτική και τις επιθέσεις, τεχνικές για καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ; Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Εφάπαξ μέχρι τις 5/6 75 ευρώ συνολικά και για τις 4 συνεδρίες.
Μπορεί να πληρωθεί και σε δύο δόσεις των 45 ευρώ (5/6,19/6)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY

1.Εφάπαξ μέχρι και τις 5 Ιουνίου: 65 ευρώ
Μπορεί να πληρωθεί σε δύο δόσεις των 40 ευρώ (5/6,19/6)

Αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη της ομάδας για τη σχέση με το φαγητό συνολικά και οι 4 συνεδρίες 45 ευρώ.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

 

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link66ΚοινοποιήσειςΗ Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend