Μη σε παίρνει από κάτω!

Μη σε παίρνει από κάτω!

Μη σε παίρνει από κάτω!

Αντιμετωπίζω την τροχοπέδη των αρνητικών σκέψεων με τη δύναμη του MCBC!

Μήπως σε κατακλύζουν κατά καιρούς αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις;
Μήπως έχεις προσπαθήσει να τις αντικαταστήσεις με θετικές, αλλά τελικά σου ξεφεύγει η κατάσταση από τα χέρια σου;

Οι αρνητικές σκέψεις έρχονται αυτόματα στο μυαλό μας και πολλές φορές ούτε καν συνειδητοποιούμε την ύπαρξή τους γι αυτό και η Ψυχολογία τις ονομάζει Automative Negative Thoughts. Αυτές οι σκέψεις πολύ συχνά μας δηλητηριάζουν, μας κάνουν να υποφέρουμε, καθορίζουν τη συμπεριφορά μας, τις επιλογές μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους και φυσικά δε μας αφήνουν να διαμορφώσουμε τη ζωή μας και να τη χαρούμε!

Το γεγονός αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι ανεγξέλεγκτες! Σε αυτές τις δύο συνεδρίες μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τις σκέψεις αυτού του είδους και τη σχέση τους με τα συναισθήματα, να τις αντιμετωπίζουμε και να τις μετατρέπουμε σε λειτουργικές!

Με τη δύναμη του Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό) και του Mindfulness εργαζόμαστε σε βάθος και δεν καταπιέζουμε τις αρνητικές σκέψεις, όπως συνηθίζεται σε πολλές προσπάθειες αντιμετώπισης της αρνητικότητας, Η καταπίεσή τους στην πραγματικότητα δεν ωφελεί σε τίποτα, αντίθετα πολύ συχνά εκδηλώνονται με άλλους τρόπους ή σωματοποιείται δημιουργώντας προβλήματα υγείας.

Το Harmony Coaching για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα Training και Life Coaching, το οποίο συνδυάζει τη γνώση την εμπειρία και τα αποτελέσματα κορυφαίων Πανεπιστημίων και Κέντρων του εξωτερικού με τις σπουδές, τις γνώσεις και την εμπειρία της personal & Group Coach Νίκης Ορφανουδάκη. Η Νίκη Ορφανουδάκη έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1000 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το Assertiveness Training & Coaching και το Harmony Coaching είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα για το Assertiveness Training. Έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους!

Τι είναι όμως το Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό συμπεριφοριστικό), τι είναι το Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και τι μπορεί κάποιος να επιτύχει με το συνδυασμό τους;

Με το CBC “ξεφορτωνόμαστε” τους τρόπους σκέψης, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν είτε σε σχέση με τον εαυτό μας είτε σε σχέση με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε και υιοθετούμε καινούριους λειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς!

Με το Mindfulness μαθαίνουμε να ζούμε στο παρόν, να έχουμε απόλυτη συνείδηση και σύνδεση με τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, τις σκέψεις μας και τις συμπεριφορές μας, παύουμε επομένως να ζούμε στην τύχη, ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι γίνεται και στον εσωτερικό μας κόσμο και στο περιβάλλον μας, γεγονός το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να επιχειρήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούμε!

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι είναι πανίσχυρος, σε σημείο μάλιστα που καταφέρνει να δημιουργήσει ακόμη και αξιοσημείωτες αλλαγές στον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Στις συνεδρίες τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται θεωρητικά, αλλά βλέπουμε με συγκεκριμένες τεχνικές και ασκήσεις από την πρώτη συνεδρία πώς τα αντιμετωπίζουμε στην πράξη και βρίσκουμε τρόπους εφαρμογής τους απολύτως συγκεκριμένα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από τη Νίκη Ορφανουδάκη, , Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach, Φιλόλογο, Αρθρογράφο, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity.(για το βιογραφικό της δείτε πιο κάτω).

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, 8-10 μμ, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, 8-10 μμ.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ; Harmony Coaching, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Συνολικά 65 ευρώ και για τις δύο συνεδρίες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY
Συνολικά 55 ευρώ και για τις δύο συνεδρίες.

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί αυτόνομη ενότητα του προγράμματος “MCBC για πρώτη φορά στην Ελλάδα”, μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε και τη συνέχεια του προγράμματος, για το οποίο δίνονται πληροφορίες παρακάτω.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
9/3, 16/3, 23/3 : Ποια παιχνίδια μου παίζει το μυαλό μου; Πώς τα ελέγχω και αναδιαμορφώνω τη σκέψη μου;

Το βαρύ πυροβολικό του Cognitive Behavioural και του Mindfulnefuness!
Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, τη δουλειά μας, το σώμα μας, το χρήμα και γενικότερα τη ζωή και φυσικά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε και ζούμε είναι αποτέλεσμα των ερμηνειών μας για την πραγματικότητα. Αυτές οι ερμηνείες όμως τις περισσότερες φορές, παρόλο που δεν θέλουμε αρχικά με τίποτα να το παραδεχτούμε, εμπεριέχουν πολλές στρεβλώσεις της σκέψης (Cognitive Distortions) που μας οδηγούν σε συναισθήματα και σε επιλογές που μπορεί να είναι από μη λειτουργικά μέχρι και βασανιστικά. Σε αυτές τις συνεδρίες μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε και να εντοπίζουμε τις στρεβλώσεις τις σκέψης στα συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν, να τις αναδιαμορφώνουμε και να στρεφόμαστε στην ανεύρεση των συγκεκριμένων λύσεων και στην υλοποίησή τους.

30/3: Κλείσιμο: Γενική θεώρηση, συμπεράσματα και γιορτή για τις επιτυχίες που έχουμε σημειώσει, καθώς και για την καινούρια υπέροχη ζωή μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 17 /2 ΕΩΣ 30/3

Εφάπαξ στις 17/2 και για τις 6 συνεδρίες και των δύο ενοτήτων 130 ευρώ.
Μπορούν να πληρωθούν σε δύο μηνιαίες δόσεις (17/2 και 16/3. Σε αυτήν την περίπτωση κάθε δόση είναι 75 ευρώ,

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ HARMONY & CREATIVITY

Εφάπαξ στις 17/2 και για τις 6 συνεδρίες και των δύο ενοτήτων 120 ευρώ.
Μπορούν να πληρωθούν σε δύο μηνιαίες δόσεις (17/2 και 16/3). Σε αυτήν την περίπτωση κάθε δόση είναι 65 ευρώ.,

Δηλώστε συμμετοχή στο
τηλ. 6976147605 ή στο
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony Coaching είναι μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity , ο οποίος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity , το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα,το Perfectenglish και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

To Harmony Coaching απέκτησε τη δική του ομάδα κοινωνικής δικτύωσης. Για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που επιζητούν την αρμονία στη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους, γίνετε μέλη της! Για να βρείτε την ομάδα, κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/528862460958227/

 

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More