Τελευταίο εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας με τη Διονυσία Κλαρνετατζή!

Τελευταίο εισαγωγικό μάθημα Αειζωίας με τη Διονυσία Κλαρνετατζή!

ΣΧΟΛΗ ΑΕΙΖΩΙΑΣ: Εισαγωγικό Μάθημα Μαρτίου
Θέμα: “Παράλληλο Σύμπαν Ανώτερης Συνείδησης & Φωτεινό Όνειρο”

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 – Ώρα 17.00 – 21.30

“Τα Παράλληλα Σύμπαντα βρίσκονται εξαιρετικά κοντά μας, μόνο μερικές ατομικές διαστάσεις μακριά μας, σε μία διάσταση χώρου υψηλότερη από τη δική μας”

Στο Εισαγωγικό Μάθημα Αειζωίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 17.00 στο ξενοδοχείο President θα περιπλανηθούμε -με τρόπο απλό και κατανοητό- στο Μαγικό Κόσμο των Παράλληλων Συμπάντων, της Παράλληλης Γης και των Παράλληλων Εαυτών και θα μυηθούμε στην Τέχνη του Φωτεινού Ονείρου της Αειζωίας ως μία Ανώτερη Εκδοχή της Καθημερινής Πραγματικότητας.

Θα ανοίξουμε τις Καρδιές μας και τους Εαυτούς μας σε μία Ανώτερη Πνευματική Γνώση που σε συνδυασμό με το προηγούμενο εισαγωγικό μας μάθημα “Η Ψευδαίσθηση της Περιγραφής του Κόσμου και η Πραγματικότητα της Αειζωίας και της Φώτισης” (που πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου) θα “εκτοξευθούμε” μεταφορικά και κυριολεκτικά σε ένα Παράλληλο Σύμπαν Ανώτερης Συνείδησης Αγάπης, Δύναμης και Σοφίας.

Ωστόσο η παρακολούθηση του συγκεκριμένου μαθήματος (εισαγωγικό μάθημα στις 25 Μαρτίου) απαιτεί την εμβάθυνση στο προηγούμενο μας μάθημα (εισαγωγικό μάθημα στις 25 Φεβρουαρίου), καθώς αποτελεί αδιαίρετη ενότητα γνώσης και διδασκαλίας.Όσοι δεν βρεθήκατε στο εισαγωγικό μάθημα του Φεβρουαρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πάρετε όλο το οπτικοακουστικό υλικό, τις ασκήσεις, τη διδασκαλία και μία καθοδήγηση ώστε να προετοιμαστείτε καταλλήλως για το νέο μας μάθημα!

Να τονίσουμε πως το εισαγωγικό αυτό μάθημα του Μαρτίου είναι και το τελευταίο μάθημα στο οποίο η Σχολή Αειζωίας ανοίγει τις πόρτες και την αγκαλιά της να υποδεχθεί νέους μαθητές και πνευματικούς συνοδοιπόρους!Μετά από αυτό το εισαγωγικό μάθημα το γκρουπ των νέων μαθητών που θα συνεχίσουν τα μαθήματα για το επόμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται και κλείνει. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να εισαχθούν νέοι μαθητές από τον Απρίλιο και στο εξής για τα επόμενα Μαθήματα Αειζωίας Υψηλής Γνώσης και Υπευθυνότητας.

(Η Σχολή Αειζωίας με το εισαγωγικό μάθημα του Μαρτίου κλείνει τον κύκλο των 3 ανοιχτών εισαγωγικών μαθημάτων που ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο στα πλαίσια γνωστοποίησης στο ευρύ κοινό της Μεθόδου και Ποιότητας της Πνευματικής Διδασκαλίας της, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές να γευτούν μέρος της ουσίας της. Από τον Απρίλιο και μετά η Διδασκαλία της Αειζωίας συνεχίζεται μόνο για όσους παρευρέθηκαν στα εισαγωγικά μαθήματα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2018.)

Συντονιστείτε λοιπόν Τώρα μαζί μας ώστε να επωφεληθείτε στο έπακρο από την Ανώτερη αυτή Τεχνολογία και Διδασκαλία της Αειζωίας.

Προς το παρόν σας αφήνουμε να διαλογιστείτε στο παρακάτω απόφθεγμα του νέου μας μαθήματος…:

“Ο κόσμος ξαναγεννιέται με κάθε συμβάν. Με κάθε επιλογή που κάνει κάποιος, ο οποίος βρίσκεται σε κάποιο σύμπαν, δημιουργεί αμέτρητη πολλαπλότητα άλλων συμπαντων, όπου διαφορετικοί εαυτοί κάνουν διαφορετικές επιλογές”

… και την Κυριακή στις 25 Μαρτίου σας περιμένει μία Μεγάλη Έκπληξη που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας προς το φωτεινότερο και το ευτυχέστερο!

Διαβάστε επίσης:

Αναποδογυρίζοντας την οπτική σου: Τι μάθαμε στο εισαγωγικό σεμινάριο της σχολής Αειζωίας

Σχολή Αειζωίας: Επαφή με την ανώτερη εκδοχή του εαυτού σου

Η Διονυσία Κλαρνετατζή μιλάει για το 12έλικο DNA και την Αθανασία

Κόστος συμμετοχής : 45 ευρώ + ΦΠΑ

Διονυσία Κλαρνετατζή
Η Διονυσία Κλαρνετατζή είναι: •Πτυχιούχος Ιστορικός και Φιλόλογος από το 1999. •Δασκάλα Ρέικι και άλλων ενεργειακών και θεραπευτικών συστημάτων για το σώμα, την ψυχή, το νου και το πνεύμα από το 2002. •Εκδότρια (μαζί με τον Γιώργο Μυλωνά-GEOM) των περιοδικών Reiki Time, Angels Voice και ΕΛ ΓΑΙΑ από το 2005 •Δημιουργός και Διοργανώτρια (μαζί με...
Αναλυτικές Πληροφορίες
122 Shares
Share
Tweet
+1
Share