Δωρεάν Παρουσίαση Australian Bush Flower Essences

ΔΩΡΕΑΝ Παρουσίαση AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Γιατί λοιπόν αυστραλέζικα ανθοϊάματα?

Δωρεάν Παρουσίαση, ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES, Με την Βάσια Μάνεση!

Η παρουσίαση είναι ανοιχτή για όλους.

Γιατί λοιπόν αυστραλέζικα ανθοϊάματα?

Στη δωρεάν παρουσίαση που θα γίνει την Παρασκευή στις 21/02/2020, ώρες 18:00-20:00, στον Πολυθεματικό χώρο “ΧρυσήΝιον”, μιά ανάσα από το μετρό Ακρόπολης, εν όψει της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα Australian Bush Flower Essences που θα ξεκινήσει στις 7 & 8 Μαρτίου σε αυτό το χώρο.

Θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες γι’ αυτά τα ιάματα, θα συζητήσουμε το τι ξεχωριστό έχουν και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις σας σχετικά με αυτά αλλά και με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τα συνοδεύει.

Επίσης, όσοι θέλετε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε την εγγραφή σας!

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση, κοινωνιολόγος, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ανθοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.

Κρατήσετε τις θέσεις σας τηλεφωνικά μέχρι και 2 ημέρες πρίν την εκδήλωση στο 6932421215 ή στο info@chrysinion.com (θα κρατηθεί προτεραιότητα).

Χώρος Διεξαγωγής: ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Κουκάκι-Αθήνα (λίγα λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Σας περιμένουμε!
www.chrysinion.com

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση

Κοινωνιολόγος/Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης/NLP coach

Ανθοθεραπεύτρια/Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας

Η Βάσια Μάνεση σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε ιδιωτικές μετεκπαιδεύσεις κι επιμορφωτικά σεμινάρια στην κοινωνική ψυχολογία, στην ψυχολογία της συμπεριφοράς, στο stress management, στη συμβουλευτική της αυτοεκτίμησης, στο Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το coaching, στη θεραπευτική ύπνωση καθώς και έναν ικανό αριθμό εναλλακτικών θεραπειών και προσεγγίσεων όπως η ανθοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η κρυσταλλοθεραπεία, το ρέϊκι και το johrei, η αστρολογία και η πυθαγόρεια αριθμοσοφία, η έρευνα και ο καθαρισμός αποτυπωμάτων με τις δονήσεις του εκκρεμούς και άλλα πολλά!

Στην αστρολογική μελέτη έχει αφιερώσει πάνω από 3 δεκαετίες και την χρησιμοποιεί ως εργαλείο αυτογνωσίας, ψυχογράφημα και διαγνωστικό εργαλείο ώστε να ταιριάζει στον τελικό σκοπό και στόχο που είναι η κατανόηση του εκάστοτε μαθήματος στην πορεία μας στη ζωή, η διαχείριση των φαινομενικά «ασύμφορων» ενεργειών και τελικά η Αλχημεία τους – η μετατροπή τους σε μια ανώτερη δυναμική. Η χρήση ανθοϊαμάτων με συνέπεια και συνέχεια είναι ένας τρόπος!

Έτσι πάμε στη μεγαλύτερη αγάπη όλων αυτών: την Ανθοθεραπεία με την οποία ασχολείται από το 1995, μέσω συνεδριών, έρευνας και διδασκαλίας. Αν και χρησιμοποιεί ανθοϊάματα από όλον τον κόσμο, έχει ξεχωρίσει τα Australian Bush Essences τα οποία σπούδασε και μελέτησε σε βάθος επί σειρά πολλών ετών και πλέον τα διδάσκει μοιράζοντας τη γνώση και την εμπειρία της στην απίστευτη δυναμική τους!

Αναλυτικές Πληροφορίες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email