Περί διατροφής και ολιστικότητας

Περί διατροφής και ολιστικότητας

Περί διατροφής και ολιστικότητας

Ο ολιστικός θεραπευτής – διατροφολόγος Ανδρέας Ζιβάνας είναι άσημος στον χώρο του Internet και της δημοσιότητας, αλλά πραγματικά αναγνωρισμένος από όσους έχει βοηθήσει με τις ομιλίες, συνεδρίες και διάφορες έρευνες στο αντικείμενο της διατροφής ως φάρμακο, της αλλαγής του τρόπου ζωής και της αγάπης που περιβάλει την ύπαρξή μας.

Έχει υπάρξει Μαθητής της #Barbara_O_Neill μιας γυναίκας η οποία κατανόησε και δίδαξε έπειτα, μια διαφορετική προσέγγιση για τις ασθένειες και την αντιμετώπισή τους. Μεγάλη βιβλιογραφία, βίντεο, ομιλίες και σεμινάρια μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο (παρακάτω αναφέρονται μερικά) ώστε να λάβετε μια εικόνα και για την #Συζήτηση του Σαββάτου.

Προσωπικά είναι τιμή μου να τον φιλοξενώ στο Agigma Massage & Therapies, η συζήτηση θα γίνει σε απλή γλώσσα δίχως ορισμούς εξειδικευμένους ώστε να είναι κατανοητή σε όλους.

Σκοπός είναι να ακουστεί μια διαφορετική άποψη, να τεθούν ερωτήσεις, και να κρατήσει ο κάθε επισκέπτης αυτό το οποίο θέλει από το συγκεκριμένο απόγευμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις, ίσως και εγώ ο ίδιος να μην συμφωνώ σε όλα όσα ακούσω. Τι ομορφότερο όμως να γινόμαστε κοινωνοί μιας διαφορετικής οπτικής και έπειτα να επιλέγουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι τι μας ταιριάζει και τι όχι.

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν. Πολίτες, θεραπευτές, Ιατρούς, Διαιτολόγους κτλ.

Θα είναι δοσμένο σε γλώσσα που αντιλαμβάνεται ο πολίτης.

Το κόστος προκύπτει ξεκάθαρα και μόνο για την ενεργειακή του υπόσταση

video Barbara’s O’ Neill
https://www.youtube.com/watch?v=YgjzY6cyXEM
https://www.youtube.com/watch?v=wvK4y4bxrnA
https://www.youtube.com/watch?v=Dm6fmiG4SAc

Κόστος
20€ / άτομο
30€ / ζευγάρι

*Παρακαλώ καλέστε μας για προ-κράτηση.

Με εκτίμηση
Πετράκης Παντελής
Ολιστικός Θεραπευτής

Αναλυτικές Πληροφορίες
12 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share