Πετυχαίνω με ακρίβεια τους στόχους μου

Πετυχαίνω με ακρίβεια τους στόχους μου

Αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα.
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Μια έντονη καθημερινότητα, με απαιτήσεις και διαφορετικούς ρόλους, που μας θέλουν διαρκώς αποτελεσματικούς και σε εγρήγορση. Επάγγελμα, σχέσεις, οικογένεια αποκτούν σαφή εικόνα μέσα από τους στόχους που θέτω για αυτά.
• Γνωρίζω όμως πραγματικά τον τρόπο να ορίσω τους στόχους μου;
• Υπάρχει τρόπος να πετύχω όσα πάντοτε ήθελα αλλά δεν έχω ακόμη καταφέρει;
• Μπορώ να βιώσω χαρά και αγάπη για όσα κάνω;

Αν θέλεις κι εσύ τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα κατοχύρωσε τη θέση σου άμεσα στο νέο τμήμα διαχείρισης : «Πετυχαίνω με ακρίβεια τους στόχους μου» που ξεκινά 26 Φεβρουαρίου 2018, 18:00 με 21:30, στο Περιστέρι, Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61 , στο νέο παράρτημα Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, στο αξίΖΩ.

Συντονίστρια: Βεντούρη Μαρία, Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, συντονίζει τα τμήματα του τομέα «Πετυχαίνω με ακρίβεια τους στόχους μου».

Για να κατοχυρώσεις άμεσα τη θέση σου, κάλεσε τώρα στη γραμματεία της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας 210-5561961 και δήλωσε τη συμμετοχή σου.

Μαρία Βεντούρη
Η Μαρία Βεντούρη, γεννημένη στην Ελευσίνα, σπουδάζει χρηματοοικονομικά και εκπαιδεύεται στην ψυχολογία της προσωπικότητας και των πωλήσεων. Κατά την επαγγελματική της πορεία καταρτίζεται διαρκώς, παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, σε πολλαπλά γνωστικά αντικείμενα. Αυτά αφορούν την ανθρώπινη ανάπτυξη και καθοδήγηση, την αποτελεσματική επικοινωνία, την διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και την επιχειρηματική στρατηγική- διοίκηση. Για τριάντα (30)...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share