Ήρθε η ώρα να μιλήσεις Αγγλικά!

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις Αγγλικά!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ;

Τρία μοναδικά Conversation Classes για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μόνο στο perfectenglish!

Μήπως, όταν χρειάζεσαι να χρησιμοποιήσεις τα Αγγλικά δένεται η γλώσσα σου κόμπος;
Το perfectenglish σου δίνει τη λύση με τρία conversation classes που θα σε μάθουν να μιλάς με μεγάλη άνεση και σωστά για ζητήματα της καθημερινότητας, αν είσαι στο επίπεδο Α2-Β1, να μιλάς με μεγάλη ευχέρεια για πολλά θέματα, αν είσαι στο επίπεδο Β1+/Β2 και να μιλάς σαν Άγγλος, ή Αμερικάνος, αν είσαι στα επίπεδα C1-C2!

1. Conversation Class για επίπεδο Α2 / Β1

Πώς θα ζητήσεις οδηγίες, πώς θα απαντήσεις, πώς θα ταξιδέψεις, τι θα θα πεις στο τηλέφωνο, πώς θα ψωνίσεις, πώς θα παραγγείλεις στο εστιατόριο; Τι θα πεις στο γιατρό ή το φαρμακοποιό;
Αυτά και πολλά άλλα που μπορούν να σε απασχολήσουν, όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα Αγγλικά στην καθημερινή ζωή, θα τα μάθεις και θα τα εξασκήσεις στο conversation class του perfectenglish σε ένα πολύ ευχάριστο, υποστηρικτικό και φιλικό περιβάλλον!

Σε λίγο καιρό θα μπορείς να ταξιδέψεις με άνεση, θα σου λυθεί η γλώσσα και θα συνεννοείσαι πολύ καλά με τους ξένους για ζητήματα της καθημερινότητας είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό!
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη 5-7 μμ και τα δίδακτρα είναι 40 ευρώ το μήνα χωρίς κόστος εγγραφής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6976147605 ή στο harmonyandcreativity@gmail.com

Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

2. Conversation Class B1+ / B2

Ξέρεις αρκετά πια Αγγλικά, βρίσκεσαι σε ένα επίπεδο Intermediate, καταλαβαίνεις πολλά όταν διαβάζεις κείμενα, αλλά δένεται η γλώσσα σου κόμπος, όταν πας να μιλήσεις; Με αυτό το convesation class λύνεται η γλώσσα σου και καταφέρνεις να μιλήσεις Αγγλικά και να συζητήσεις για θέματα σχετικά με το επίπεδό σου, όπως η οικογένεια, η φιλία, οι διακοπές και το internet! Παράλληλα μαθαίνεις πολύ λεξιλόγιο και εκφράσεις του προφορικού λόγου!

Tο υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτό έχει δημιουργηθεί από το Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή, ιδρυτή και διευθυντή σπουδών του perfectenglish, είναι πρωτότυπο, αυθεντικό και σχεδιασμένο από τον ίδιο.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα 6-8 μμ και τα δίδακτρα είναι 40 ευρώ το μήνα χωρίς κόστος εγγραφής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6976147605 ή στο harmonyandcreativity@gmail.com

3. Conversation Class C1 / C2.

Μήπως αν και έχεις κάνει τόσα χρόνια Αγγλικά και τόσο κόπο για να τα μάθεις δεν έχεις την ευχέρεια να τα μιλήσεις ή μήπως μιλάς, αλλά όχι όπως θα ήθελες;
Θέλεις όχι μόνο να μην κομπιάζεις, αλλά και να τα μιλάς ως φυσικός ομιλητής;

Σε αυτό το Conversation Class προχωρημένου επιπέδου μαθαίνεις να μιλάς χωρίς να κομπιάζεις και με μεγάλη ευχέρεια σε σχέση με μια σειρά από πιο αφηρημένα θέματα, όπως τα ταξίδια, οι επιλογές διασκέδασης, η εργασία, οι σπουδές. Το μάθημα προσφέρει εξάσκηση και στη συνομιλία και στην ακαδημαϊκή συζήτηση και στο public speaking και οδηγεί τους συμμετέχοντες στο επίπεδο των φυσικών ομιλητών της γλώσσας!

Δευτέρα: 8-10 μμ
Τα δίδακτρα είναι 40 ευρώ το μήνα χωρίς κόστος εγγραφής και τα μαθήματα διαρκούν μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Το Conversation Class C1-C2 διδάσκεται από τον ιδρυτή και διευθυντή σπουδών του perfectenglish, Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή (D B James) και το υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτό είναι πρωτότυπο, αυθεντικό και σχεδιασμένο από τον ίδιο.

Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6976147605 ή στο harmonyandcreativity@gmail.com

Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

Ο Δημήτρης Μπογιατζής είναι κάτοχος δύο διδακτορικών, το πρώτο στην Αμερικανική Λογοτεχνία από το Texas Christian University (ΗΠΑ) και το δεύτερο στην Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία), έχει διδάξει σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, έχει εκδώσει έξι βιβλία αγγλικών για τα επίπεδα proficiency και advanced, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια εξεταστής στο Lower και το Proficiency και είναι γνώστης δώδεκα γλωσσών.

Δείτε τον τρόπο διδασκαλίας του

Δείτε να μιλάει 12 γλώσσες ( υπάρχουν υπότιτλοι, αν κάνετε κλικ στο κουτάκι δεξιά)

Και για τα τρία μαθήματα τα δίδακτρα είναι 40 ευρώ το μήνα, χωρίς κόστος εγγραφής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 6976147605 ή στο harmonyandcreativity@gmail.com

Διεύθυνση : Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (πολύ κοντά στο μετρό Πανόρμου)

To perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών (αριθμ. αδείας 2308157), μέλος του Εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & CreativityHarmony CoachingHarmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, Instituto de Español Armonía y Creatividad.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας με αριθ. αδείας 2101527

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
196 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email