Ποτέ ξανά ο λάθος άνθρωπος- Σεμινάριο για γυναίκες

Ποτέ ξανά ο λάθος άνθρωπος- Σεμινάριο για γυναίκες

Έχουμε επενδύσει τον εαυτό μας σε σχέσεις που μας έχουν αφήσει βαθιά πληγωμένες. Μας έχουν εγκαταλείψει ή μας έχουν εκμεταλλευτεί, μένοντας χωρίς δύναμη να συνεχίσουμε, ή μένοντας κενές, χωρίς να μπορούμε να βρούμε πάλι τον εαυτό μας. Χάσαμε την αίσθηση της ασφάλειας και της προσωπικής μας αξίας. Και το χειρότερο, κάναμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Για τις καρδιές μας ούτε λόγος: ραγισμένες, πληγωμένες, κουρασμένες, εξουθενωμένες,

Αν βρεθήκατε σε μια από τις παρακάτω καταστάσεις, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς:

«Μα πώς μπόρεσα να είμαι τόσο τυφλή; Γιατί δεν είδα από την αρχή με τι άνθρωπο είχα  να κάνω;»

«Ήμουν σίγουρη ότι αυτήν τη φορά όλα θα πήγαιναν καλά. Τι έκανα λάθος;»

«Όλα τα σημάδια υπήρχαν από την αρχή. Για ποιον λόγο έκανα πως δεν τα έβλεπα και προσπαθούσαν να πείσω τον εαυτό μου πως θα τον αλλάξω;»

«Ήμουν σίγουρη ότι ήταν διαφορετικός από όλους τους άλλους. Χρειάστηκαν να περάσουνε αρκετά χρόνια για να καταλάβω πως πάλι έκανα λάθος».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά καταλήγω με τα ίδια θέματα και με τα ίδια προβλήματα στις σχέσεις μου».

«Μήπως έχω κάποιον περίεργο, ανεπιθύμητο μαγνήτη;»

Αυτό το σεμινάριο σχεδιάστηκε για να δώσει στις γυναίκες τις εξής απαντήσεις:

  • Για ποιον λόγο επιλέγουμε τους λάθος ανθρώπους;
  • Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; Και αν ναι, από πού πρέπει να ξεκινήσουμε;
  • Πώς θα αναγνωρίζουμε εκείνους που είναι κατάλληλοι για εμάς;
  • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των μη κατάλληλων ανθρώπων και πώς θα τα δούμε από την πρώτη στιγμή;
  • Γιατί η αγάπη και ο έρωτας δε φτάνει για να δημιουργήσουμε μια όμορφη και ολοκληρωμένη σχέση; Ποια είναι τελικά τα κριτήρια;

Αν είστε ελεύθερη αυτό που θα αποκομίσετε από αυτό το σεμινάριο είναι εργαλεία και καθοδήγηση ώστε να κάνετε καλύτερες, πιο υγιείς και επιτυχημένες επιλογές συντρόφου.

Αν είστε σε στάδιο αποκατάστασης της ραγισμένης σας καρδιάς, θα αναγνωρίσετε τους λόγους για τους οποίους οι μέχρι σήμερα  επιλογές σας, σάς έφεραν πόνο και πώς  από εδώ και πέρα θα κάνετε πιο σοφές και λιγότερο επίπονες επιλογές.

Αν είστε σε σχέση, τότε θα ανακαλύψετε εκείνα τα σημεία που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε  αν είναι πραγματικά ‘ο σωστός’  για εσάς, έτσι ώστε να μην σπαταλάτε άλλο χρόνο και ενέργεια σε μια σχέση που δεν έχει ελπίδες και προοπτικές για να λειτουργήσει όμορφα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 03.02.2018, 14.00-19.00 στο ξενοδοχείο Acropolis Select, Φαλήρου 37-39, Αθήνα, 100 μέτρα από τη στάση του μετρό ‘Συγγρού Φίξ’.

Τιμή συμμετοχής: 50 ευρώ

Προκαταβολή: 30 ευρώ

Για όσες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, υπάρχει η δυνατότητα να τους σταλεί μαγνητοσκοπημένο. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: info@enia.life ή τηλεφωνικά στο: 693 2234 031

Η Βίκυ Τσώκου με την ιδιότητα τής Coach του HeartMath Institute και ως Life Coach Γυναικών, κάνει σεμινάρια και ομιλίες πάνω στη Συναισθηματική και Νοητική Ευημερία, στην Ευτυχία και στις Σχέσεις. Στόχος της Βίκυς είναι να μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι να αυτό-ρυθμίζονται θετικά, αξιοποιώντας τη Νοημοσύνη της Καρδιάς και τη Δύναμη του Νου ώστε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
121 Shares