Ταχύρυθμο σεμινάριο ομοιοπαθητικής με τον Δρ Γιώργο Χαριτάκη (Πρώτες βοήθειες – Λήψη Ιστορικού – Ομοιοπαθητικές ιδιοσυγκρασίες)

 • Εναλλακτική Ατζέντα
 • Events
 • Αθήνα
 • Ταχύρυθμο σεμινάριο ομοιοπαθητικής με τον Δρ Γιώργο Χαριτάκη (Πρώτες βοήθειες – Λήψη Ιστορικού – Ομοιοπαθητικές ιδιοσυγκρασίες)

Πριν πας στο γιατρό

Ολοήμερο σεμινάριο με τον καρδιολόγο και ομοιοπαθητικό Δρ Γιώργο Χαριτάκη

9 Δεκεμβρίου Ώρες: 09:00 – 19:00

Αθήνα

Πριν πας στο γιατρό, ονομάζεται το σεμινάριο ομοιοπαθητικής που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα σεμινάριο που απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις ομοιοπαθητικής αλλά και σε όσους θέλουν να ξαναθυμηθούν τις βασικές αρχές της. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ Χαριτάκης (Καρδιολόγος, ομοιοπαθητικός, HeartMath Coach και συγγραφέας)

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι

Πρώτες βοήθειες στην ομοιοπαθητική

Πώς, δηλαδή, καθένας από εμάς μπορεί να έχει το ομοιοπαθητικό φαρμακείο του στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή οπουδήποτε αλλού θέλει και να το χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση, χωρίς κινδύνους και χωρίς παρενέργειες. Προς το σκοπό αυτό,  στο κόστος του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνεται και ένα σετ φαρμακείου πρώτων βοηθειών από την εταιρεία Korres.

Ομοιοπαθητικές ιδιοσυγκρασίες

Η σημασία της ιδιοσυγκρασίας του ατόμου για την εκδήλωση μιας νόσου

Αναλύονται οι βασικές ανθρώπινες ιδιοσυγκρασίες, ο τρόπος αναγνώρισης τους και η πιθανή πρόβλεψη της εξέλιξης μιας νοσολογικής οντότητας σε ψυχοδιανοητικό και σωματικό επίπεδο.

Η σημασία της λήψης σωστού ιστορικού στην ομοιοπαθητική

Βασικές αρχές για τη λήψη του σωστού ομοιοπαθητικού ιστορικού. Απλή και σαφή μεθοδολογία λήψης του ιστορικού και διάφορες τεχνικές.

Τι είναι η ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που ανήκει στις εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες – σύμφωνα με την αναγνώριση και τη θεσμοθέτηση του ΠΟΥ- που προσφέρει άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Τι είναι οι πρώτες βοήθειες στην ομοιοπαθητική.

Σε διάφορα προβλήματα υγείας, κάθε άνθρωπος οφείλει να μπορεί να τα αντιληφθεί σωστά, να τα οριοθετήσει, να τα δει αντικειμενικά και πριν να ενημερώσει το γιατρό, να έχει τη γνώση να παρέχει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στον εαυτό του.

Έχουν παρενέργειες τα ομοιοπαθητικά φάρμακα;

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν παρουσιάζουν καμία τοξικότητα. Η σωστή χρήση τους δεν έχει ουσιαστικές παρενέργειες.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Σε όλους όσους θέλουν μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την ομοιοπαθητική, για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον εαυτό τους. Αλλά και σε υφιστάμενους επαγγελματίες υγείας ή ομοιοπαθητικούς που θέλουν να φρεσκάρουν τις βασικές αρχές της ομοιοπαθητικής.

Στο σεμινάριο θα μάθετε:

 • Τους μηχανισμούς λειτουργίας της ομοιοπαθητικής.
 • Να επιλύετε άμεσα και αποτελεσματικά απλά ιατρικά προβλήματα χωρίς να φορτώνετε τον οργανισμό σας με χημικές ουσίες.
 • Να μεταφέρετε άμεσα και αποτελεσματικά τις πληροφορίες και τα συμπτώματα στον γιατρό σας ώστε να σας δώσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αγωγή για την κατάσταση της υγείας σας.
 • Να λαμβάνετε ιστορικό, τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους άλλους, ώστε να είστε σε θέση να κατανοείτε το σύμπτωμα σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία.
 • Ποιες είναι οι ομοιοπαθητικές ιδιοσυγκρασίες με ειδικά ερωτηματολόγια ώστε να είστε σε θέση να αξιολογείτε τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Ο Δρ Χαριτάκης είναι ιατρός με 40ετή πείρα στην καρδιολογία και στην ομοιοπαθητική ο οποίος έχει εξετάσει πάνω από 90.000 ασθενείς και διδάσκει την ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;

 • Επώνυμο τσαντάκι πρώτων βοηθειών, από την εταιρεία Korres για τις πιο συχνές διαταραχές της υγείας μας. (Δωρεάν)
 • Υλικό για σημειώσεις
 • Ενημερωτικό εγχειρίδιο με τις πληροφορίες του σεμιναρίου
 • Έντυπο με ανάλυση των ομοιοπαθητικών ιδιοσυγκρασιών
 • Ερωτηματολόγια λήψης ιστορικού

 

Κόστος και Τρόποι πληρωμής

Κόστος σεμιναρίου: 180€ + ΦΠΑ (223,2€) (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το τσαντάκι πρώτων βοηθειών της Εταιρείας Korres, αξίας  40€ )

 • Κατάθεση σε λογαριασμό
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις (18,60€/ το μήνα)
 • Πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα της επιλογής σας

Επιλέξτε “Εισιτήρια και Τιμές” παρακάτω ώστε να διαλέξετε τρόπο πληρωμής.

Νιώθετε ότι θα θέλατε περισσότερες διευκρινήσεις; Τότε, επιλέξτε την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακάτω και εισάγετε τα στοιχεία σας προκειμένου κάποιος συνεργάτης μας να επικοινωνήσει μαζί σας.

Δρ Γιώργος Χαριτάκης
Γεώργιος Χαριτάκης (ΜD, PhD). Καρδιολόγος- Ομοιοπαθητικός. Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (1978) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2005). Εργάσθηκε στο Ινστιτούτο Πειραματικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (78-80), στο ΙΚΑ (86-88) και ως αναπληρωτής Διευθυντής στο Διαγνωστικό Κέντρο Ολυμπιακής Αεροπορίας (1989-2009). Είναι εξουσιοδοτημένος εξεταστής πιλότων και σύμβουλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Είναι μέλος της...
198.40
Αγορά

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
213 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email