Πρόγραμμα 5 ημερών Foundation Class Access Consciousness® με την Anna Rodina

Πρόγραμμα 5 ημερών Access Consciousness® με την Anna Rodina

Foundation Class Access Consciousness®

Τετραήμερη τάξη, σχετικά με τους περιορισμούς μας, τα θεμέλια τους μέσω των οποίων λειτουργούμε για πολύ καιρό

Ελλάδα, Αθήνα, 30 Μαίου – 3 Ιουνίου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FOUNDATION CLASS (ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ);

Είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο, σχετικά με τους περιορισμούς μας, τα θεμέλια τους και το πως επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε καθημερινά.

Πρόκειται για ένα μάθημα, δυναμικής μεταμόρφωσης, που δημιουργήθηκε για εσάς, για να αναγνωρίσετε το πώς λειτουργείτε και να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε.

-Πως θα ήταν, εάν ότι πιστεύατε πως είναι αλήθεια στην πραγματικότητα δεν είναι;
-Πώς θα ήταν, αν ήσασταν πολύ πιο ικανοί και απέραντοι απ’ όσο έχετε ποτέ φανταστεί;

Μεγάλος αριθμός πιστοποιημένων Access Consciousness® Facilitators επισημαίνουν πως έλαβαν το 80% των εργαλείων και των τεχνικών που χρησιμοποιούν, από το Foundation Class.

Γι’ αυτό το λόγο, αυτό το μάθημα είναι προαπαιτούμενο για τα περισσότερα προχωρημένα μαθήματα.

Πώς θα σας φαινόταν αν αυτή είναι η πόρτα στη δεκτικότητα, η πόρτα σε κάτι καινούριο και άγνωστο όπου μπορείτε να πάρετε περισσότερα από εσάς και να δημιουργήσετε περισσότερη ελευθερία σε πτυχές της ζωής σας όπου δεν ήσασταν πρόθυμοι να δείτε και να αλλάξετε;

Πώς να το παρακολουθήσετε;

Αυτό το μάθημα ξαναγράφεται ετησίως από τους Gary Douglas και Dr. Dain Heer για να σας προσφέρει τον πιο σύντομο δρόμο στο να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες.

Επειδή το Access Consciousness® διαρκώς αλλάζει αν υπάρχει ένα καινούριο εργαλείο ή μέθοδος, θα συμπεριληφθεί στο εγχειρίδιο.

-Πώς θα ήταν, αν το παράλογο ήταν το να κρατιέσαι στο παρελθόν, όταν υπάρχει κάτι καινούριο που λειτουργεί πιο αποτελεσματικά;

-Πώς θα ήταν, αν με αυτό το μάθημα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε πως η ευκολία των αλλαγών είναι δική σας επιλογή και πως μόνο οι δικές μας απόψεις, μας περιορίζουν από την δημιουργία και λήψη όλων όσων επιθυμούμε πραγματικά στη ζωή μας;

Το Access, αποτελεί ένα σύνολο μοναδικών εργαλείων και τεχνικών για να μεταμορφώσετε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Τα πάντα ξεκινούν από τα Access Bars, με τα οποία χρησιμοποιείτε body processes (διαδικασίες σώματος), για να επεκτείνετε την επίγνωση σας και να δημιουργήσετε σύνδεση μεταξύ του σώματος και του εαυτού σας, να χαλαρώσετε και να απελευθερώσετε το μονίμως εργαζόμενο μυαλό σας.

Για ποιο λόγο;

Για να μπορέσετε επιτέλους να ακούσετε τον εαυτό σας και να κάνετε ερωτήσεις.

 • Τι πραγματικά επιθυμώ;
 • Τι θα μου προσφέρει περισσότερη ευκολία και χαρά;
 • Πως θα ήταν πλήρης η ζωή μου;
 • Τι καινούριο και λαμπρό μπορώ να δημιουργήσω στη ζωή μου

Καλώς ήρθατε στην τάξη μας!

-Πώς θα ήταν, αν με αυτό το μάθημα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε πως η ευκολία των αλλαγών είναι δική σας επιλογή και πως μόνο οι δικές μας απόψεις, είναι αυτές που μας περιορίζουν από την δημιουργία και λήψη όλων όσων επιθυμούμε πραγματικά στη ζωή μας;

Foundation Class Access Consciousness®

Τετραήμερο σεμινάριο, σχετικά με τους περιορισμούς μας, τα θεμέλια τους και το πως επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε καθημερινά.

Ένα τετραήμερο μάθημα, σχετικά με τα θεμέλια των περιορισμών μας, τα οποία επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας μας εδώ και πολύ καιρό

Που και πότε- 31/05/2019-03/06/2019 http://www.palmyra.gr

Το μάθημα θα γίνει στην Αθήνα 31/05/2019-03/06/2019 από την πιστοποιημένη Certified Facilitator (CF) Anna Rodina.

Το μάθημα θα γίνει στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Όλες οι σημειώσεις είναι στα Αγγλικά

Προϋπόθεση συμμετοχής, είναι να έχετε περάσει το μονοήμερο μάθημα Access Bars®.

Για την παρακολούθηση του μαθήματος απαιτείται κράτηση θέσης και προκαταβολή 200 ευρώ μέχρι 25 Μάιου

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 1100 ευρώ και η τιμή του συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (είναι σύμφωνη με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness).

Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, καθώς και όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν.

Για εγράφη πατήστε ΕΔΩ

Υπεύθυνοι διοργάνωσης σεμιναρίου
Tatyana Slyepchenko – Christine Varvia
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6932256495 ( Whats App) Tatyana Slyepchenko Πιστοποιημένη Access Consciousness Bars® Facillitator & Access Facelift® Practitioner
6974819416 Christine Varvia
email: accessbarsathens@gmail.com
Facebook page: Access Consciousness Athens

Access Consciousness® Bars Class 30/05/2019

10 :00 – 18:00 – Access Consciousness® Bars. Κόστος μαθήματος 240 ευρώ, με πιστοποίηση.

Τι είναι η Τεχνική Access Consciousness® Bars.

H μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990 από τον Garry M. Daglas, ιδρυτή της μεθόδου.

Υπάρχουν 32 ενεργειακά σημεία (bars) στο κεφάλι μας, για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, κ.λ.π.. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars®: ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.

Με κάθε συνεδρία Access Bars® επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λαμβάνει.

Πόσο συχνά αφηνόμαστε, ξεπερνάμε τους φραγμούς μας και επιτρέπουμε σε κάποιον άλλο να μας προσφέρει κάτι;

Το να μαθαίνετε να λαμβάνετε αποτελεί κλειδί για να ελκύετε περισσότερο όσα ζητάτε στη ζωή σας. Οι συνεδρίες Access Bars διευκολύνουν το λαμβάνειν με διαφορετικό τρόπο από κάθε άλλη μορφή της πραγματικότητας. Ενεργοποιώντας αυτά τα σημεία, ξεκινάμε να απελευθερώνουμε ότι είναι κλειδωμένο και μας κρατάει ακόμα και τώρα, στην πίστη ότι δεν μπορούμε να έχουμε τη ζωή που πάντα επιθυμούσαμε. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία που δεν μας χρησιμεύουν πια. Έτσι τα σβήνουμε από τον εγκέφαλο μας κι αυτό το υλικό δεν εμφανίζεται πια αυτόματα. Το παρελθόν δεν προβάλλεται πια στο μέλλον με τον ίδιο τρόπο κι εμείς είμαστε ελεύθεροι να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Με έναν μαγικό τρόπο γίνεται εύκολο να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν δουλεύει καλά στη ζωή μας.

Το σεμινάριο της τεχνικής Access Bars®

Το σεμινάριο Access Bars είναι μια μέρα και διαρκεί 8 ώρες. Σας παρέχονται εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

Θα μάθετε τη θεωρία και θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι, τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως αναφέραμε.

Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές αλλά θα εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες, δηλαδή θα κάνετε, αλλά και θα λάβετε δυο θεραπείες.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο

Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Access Bars® Practitioner και μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, ή και να το εξασκήσετε επαγγελματικά.

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως:

 • Αυξάνει την ενέργεια
 • Μειώνει τις ενοχλητικές (αρνητικές) σκέψεις
 • Μειώνει το άγχος και την ανησυχία
 • Εξαλείφει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 • Απαλλάσσει από την κατάθλιψη
 • Βοηθά στις δυσκολίες της διαταραχής αυτιστικού φάσματος (ASD) και της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής με ή χωρίς υπερκινητικότητα (ADHD).
 • Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης
 • Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
 • Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία
 • Άνθρωποι ή οι καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα
 • Σας προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα σας αναζωογονεί και σας ενεργοποιεί
 • Αντιμετωπίζετε πιο εύκολα κάθε πτυχή της ζωής κι αρχίζετε να παίρνετε τα πράγματα πιο χαλαρά
 • Εξαφανίζει οτιδήποτε δημιουργεί περιορισμούς στη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς αυτό συμβαίνει ή να πρέπει να το πιστέψετε
 • Σας δίνει ευτυχία, η κατάθλιψη εξαφανίζεται για πολλούς μετά από μία μόνο συνεδρία
 • Σε αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε τα εργαλεία για να κάνετε όποιες αλλαγές εσείς επιθυμείτε.

Η Τεχνική Access Bars® μας απελευθερώνει από τους περιορισμούς, φραγμούς που έχουμε βάλει στον εαυτό μας.

Ο στόχος μας, μέσα από το σεμινάριο Access Bars είναι να σας δώσουμε τα εργαλεία για να μπορέσετε να θεραπεύσετε όποιο κομμάτι στην ζωή σας αυτή την στιγμή νοσεί. Να δημιουργήσετε την ζωή που πάντα ονειρευόσασταν και , Όλα στην Ζωή σας να έρχονται με Ευκολία, Χαρά και Μεγαλοπρέπεια, όπως λέει και ο Gary M. Douglas.

Το σεμινάριο θα γίνει από τους πιστοποιημένους facilitators Anna Rodina (CFMW, BF, AFF, BPF) Tatyana Sleypchenko (BF) Πιστοποιημένη Access Consciousness Bars® Facillitator ; Access Facelift® Practitioner

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Access Consciousness® Bars θα βρείτε στο www.bars.accessconsciousness.com

Body process

1 Ιουνίου 18:00 – 21:00

Μονοήμερο σεμινάριο Body process, 65 ευρώ, με πιστοποίηση.

Certified body process training. The Erasure of all Fat Cells

Η Διαγραφή όλων των Λιποκυττάρων.

Όλοι γνωρίζουμε, ότι ένα από τα κύρια προβλήματα της ανθρωπότητας σήμερα, είναι το υπερβολικό βάρος, η υπερκατανάλωση τροφής και η παχυσαρκία.

Θέλεις πραγματικά να φας, ή έχεις την άποψη ότι είναι η ώρα να γευματίσεις, παρόλο που το σώμα σου δεν το ζητάει;

Από την παιδική σου ηλικία έχεις μάθει ότι κάποιες συγκεκριμένες ώρες πρέπει να πάρεις πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό.

Εάν δεν το κάνεις αυτό, δεν θα έχεις την αποδοχή των αγαπημένων σου. Εάν δεν το κάνεις δεν θα είσαι δυνατός και όμορφος.

Ξέρεις, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τρώνε αλλά δεν παίρνουν βάρος, δεν παίρνουν λίπος! Και υπάρχουν εκείνοι που παίρνουν, τρώγοντας ένα μπισκότο.

Ποιος είναι ο λόγος; Τι και εάν οι απόψεις μας είναι αυτές που δημιουργούν το σώμα μας; Τι και εάν το σώμα μας, γνωρίζει πόσο και τι είδος φαγητού πραγματικά χρειάζεσαι;

Το σεμινάριο θα γίνει από την πιστοποιημένη facilitator Anna Rodina (CFMW, BF, AFF, BPF)

Body process Positional HEPADS

2 Ιουνίου 18:00 – 21:00

Μονοήμερο σεμινάριο Body process, 65 ευρώ, με πιστοποίηση

Για κάθε παγιωμένη άποψη που οικειοποιείσαι, αποκόβεις την επίγνωση.

Τα HEPADS είναι τα αρχικά για –Εμπόδια, Χάος, Παράλυση, Ατροφία, Καταστροφή. Έχουν να κάνουν με απόψεις που έχουμε οικειοποιηθεί για οποιοδήποτε θέμα και οι οποίες δημιουργούν τα εμπόδια στη ζωή μας.

Πως λειτουργούν:

Δημιουργείς αταξία, η οποία δημιουργεί το χάος εκεί που υπήρχε τάξη.
Δημιουργείς παράλυση η οποία δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις.
Δημιουργείς ατροφία και μέσα από αυτή καταστρέφεται η δομή που θα μπορούσε να είναι αναπαραγωγική.
Στη συνέχεια, δημιουργείς καταστροφή.

Αυτά είναι τα πέντε στοιχεία που παίρνουν μορφή κάθε φορά που εμμένεις σε μια σταθερή άποψη. Είναι αυτά που δημιουργείς με κάθε σταθερή άποψη που οικειοποιείσαι. Αυτό πάει να πει ότι είσαι σωστός και όχι λάθος όταν έχεις την σωστή άποψη και μόνο τότε. Έτσι ξοδεύεις όλη τη ζωή σου προσπαθώντας να έχεις τη σωστή άποψη και θέση για να μπορείς να ταιριάξεις, να ωφεληθείς, να νικήσεις και να μην χάσεις. Τότε όλα θα είναι καλά. Μόνο που αυτό είναι ένα κατασκεύασμα που γνωρίζεις ότι δεν λειτουργεί στη ζωή σου αλλά ούτε και για εσένα.

Το σεμινάριο θα γίνει από την πιστοποιημένη Access Consciousness® facilitators (CFMW, BF, AFF, BPF) Anna Rodina.

Υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίου
Tatyana Slyepchenko Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Consciousness® Facelift Practitioner , Theta Healing® Practitioner

Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο: 6932256495

Διεύθυνση: http://www.palmyra.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932256495 (Viber – What’s App)
email: accessbarsathens@gmail.com

Facebook page: Access Consciousness® Athens

Anna Rodina
Όλη μου τη ζωή έψαχνα για κάτι που θα επιβεβαίωνε και θα μου έδειχνε, αυτό που πάντα ήξερα βαθιά μέσα μου, αλλά δεν έβρισκα σε αυτή τη πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι είναι στενοχωρημένοι και έχουν κακή διάθεση, ή γιατί αισθάνονται απόμακροι ο ένας από τον άλλον. Μπορούσα να αντιληφθώ πολλές διαφορετικές...
Αναλυτικές Πληροφορίες
75 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email