Πρώτος περίπατος αγάπης

Εκλεκτέ μας συνοδοιπόρε ψυχής, θα νιώσουμε πραγματική χαρά και ευγνωμοσύνη, να είσαι μαζί μας στον Πρώτο Περίπατο Αγάπης της Σχολής μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 17:30 στο λόφο του Φιλοπάππου.

Η Σχολή Αγάπης Εαυτού είναι μια σχολή αυτογνωσίας και διαλογισμών, που ξεκινάει επίσημα τους κύκλους εκπαίδευσής της, τον προσεχή Σεπτέμβριο, ως επί το πλείστον ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

Είναι μια δράση αγάπης χωρίς καμία αμοιβή, μέσα από τον Οργανισμό “Μανώλη Μαζί Μπορούμε” που κυρίως, στηρίζει παιδιά με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα.

Στην πρώτη μας συνάντηση-περίπατο αγάπης αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 17:30, πέραν της ομιλίας του προέδρου και ιδρυτή του Οργανισμού “Μανώλη Μαζί Μπορούμε”, Ερωτόκριτου Κυμιωνή και της διεξαγωγής του σεμιναρίου & διαλογισμού, θα υπάρχει και πλήρης ενημέρωση για τη Σχολή!

Μια πρώτη όμορφη συνάντηση αγάπης, λοιπόν, που γεννήθηκε μέσα από τα 50 συνεχόμενα live του Ερωτόκριτου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook και αγκαλιάστηκε από πολλές ψυχές και ανθρώπους που ήθελαν και αποφάσισαν να μάθουν να αγαπούν τον εκπληκτικό Εαυτό τους!

Η ώρα προσέλευσης είναι στις 17:30 και σημείο συνάντησης, το πάρκινγκ του Διονύσου(Ροβέρτου Γκάλλι 43, Αθήνα 117 42).

Η συνάντηση μας διεξάγεται στην ύπαιθρο, γι’ αυτό προτείνουμε να φορέσεις άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο και να έχεις μαζί σου νερό και ένα μαξιλαράκι.

Η συνάντηση μας, όπως και κάθε δράση που κάνουμε μέσα από τον Οργανισμό “Μανώλη Μαζί Μπορούμε”, θα έχει άρωμα ανιδιοτελούς αγάπης για τον μικρό Γιάννη Κορδίλη που χρειάζεται τη συμμετοχή μας για την αποκατάσταση της υγείας του.

Γι’ αυτόν το σκοπό, στο σημείο συνάντησης θα υπάρχει κουμπαράς του Οργανισμού και προαιρετικά, όποιος επιθυμεί, θα καταθέτει 1 ευρώ στον κουμπαρά, ο ίδιος, και θα λαμβάνει δώρο ένα βραχιολάκι θετικών δηλώσεων και ενέργειας! Θα θέλαμε να γνωρίζεις πως την επόμενη μέρα, μετά τη συνάντηση μας, θα αναρτηθεί στη σελίδα της «Αγάπης Εαυτού» το καταθετήριο έγγραφο στο λογαριασμό των γονιών του μικρού Γιάννη Κορδίλη.

Αν επιθυμείς να λαμβάνεις τα νέα μας καθώς και ειδοποιήσεις για τη δράση μας, μπορείς να μας γράψεις το όνομα σου και στοιχεία επικοινωνίας *αριθμό κινητού – email.

Αν αυτή τη συνάντηση, σχεδιάζεις να τη ζήσεις μαζί και με κάποιο φίλο σου, ενημέρωσε μας για τον αριθμό των ατόμων που θα είναι μαζί σου καθώς και τα στοιχεία τους, γιατί κανένας κοντά μας δεν είναι ανώνυμος, μόνο σπουδαίος και μοναδικός!!

Αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι όπως ακριβώς είναι!

Εκπληκτική αντάμωση !

Με εκτίμηση

Ερωτόκριτος Κυμιωνής

Gita Garden

Αναστασία Γκούβα

Μαριελέν Θεοχάρη

Χρύσα Μποζίκη

Αναλυτικές Πληροφορίες
905 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share