Πρωτοχρονιάτικη Μεταμόρφωση στα Ζαγοροχώρια

Πρωτοχρονιάτικη Μεταμόρφωση στα Ζαγοροχώρια

Μια γιορτινή Αγαποκοινότητα σε χειμερινή περιπέτεια για 4ημέρες στο χωριό Βίτσα, στα υπέροχα Ζαγοροχώρια.

Καλεσμένοι:

Όλοι! Μικροί – μεγάλοι, γνωστοί – άγνωστοι, με ή χωρίς την παρέα σας, όσοι αγαπάτε τη φύση ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες.

Μας βλέπετε? Είστε μαζί μας εκεί?

Εκτός από μια μεγάαααλη γιορτινή αγκαλιά για όλους, με πολλή αγάπη και μεγάλη χαρά, θα έχουμε 2 εύκολες αλλά ιδιαίτερες πεζοπορίες 4 και 6 χιλιομέτρων αντίστοιχα, σε ιστορικά γεφύρια, θα διασχίσουμε όμορφα δάση, φαράγγια με εξαιρετικό ξεναγό – οδηγό βουνού, θα δούμε το φαράγγι του Βίκου από πανοραμική θέση, θα τριγυρίσουμε σαν τουρίστες στα Ζαγοροχώρια.. δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής, με τη γιόγκα μας τα πρωινά με τη Ειρήνη Τρυφερίδου, με γιόγκα γέλιου τα βραδινά με τη Ευαγγελία Αγγελίδου, αλλά και διαλογισμούς της Ειρήνης Τσιρίδου στα βουνά και στα φαράγγια, θα μάθουμε βασικές γνώσεις της ρεφλεξολογίας από την Βασιλική Τσιομπάνη,  θα επισκεφτούμε ένα σπάνιο μουσείο φυσικής ιστορίας, θα επισκεφτούμε και θα περπατήσουμε την πανέμορφη “μυστική” λίμνη Ζηρού στην Άρτα πηγαίνοντας και την μοναδική χερσόνησο της Κορωνησία στον γυρισμό.. θα αποχαιρετίσουμε
τη χρονιά με μια τελετή από την παράδοση των ινδιάνων, θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αγκαλιές, χαρές και πολυφωνικό τραγούδι σαν μια μεγάλη οικογένεια, με ανταλλαγή δώρων/φυλαχτών που θα τα φτιάξουμεεμείς με τα χεράκια μας, και με έναν μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο αγαπο-μπουφέ που θα ετοιμαστεί ειδικά για εμάς.

Όσα άλλα φέρει αυτή η Αγαποκοινότητα και αυτή η αλλαγή χρόνου στην επιφάνεια, δηλώνουμε έτοιμοι και ανοιχτοί να τα δεχτούμε!

Με Ενθυμητές εκτός από Εσάς, έναν Αργύρη,

μια Ειρήνη, έναν Απόλλωνα, μια Ευαγγελία, μια Βασιλική, μια ακόμη Ειρήνη και …

Στην αλλαγή της χρονιάς εκτός των άλλων διαλογισμών, παιχνιδιών, δράσεων, θα επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε και να ηχογραφήσουμε ένα Πολυφωνικό τραγούδι με αυτοσχέδιους ήχους από μουσικά οργανάκια που θα φέρουμε αλλά και από διάφορα αντικείμενα, σκεύη που θα βρεθούν μπροστά μας, ώστε να πάρουμε μαζί μας την νέα χρονιά, ότι η έμπνευση μας καθοδήγησε εκείνη την στιγμή.

Συνεισφορά:
190 €/άτομο και περιλαμβάνει :
-3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο (με σειρά προτεραιότητας) στο
Εν Χώρα Βεζίτσα
https://vezitsa-zagori.com (booking 9,1)
-3 πρωινά γεύματα.
-Όλες τις δράσεις, τα μαθήματα και τις πεζοπορίες (μαζί με τη μεταφορά όλων μας από το ένα χωριό στο άλλο) και ξενάγηση από οδηγούς βουνού.
-Πρωτοχρονιάτικο Εορταστικό γεύμα σε μπουφέ.

Πούλμαν από Αθήνα

Με κόστος 45€/άτομο πήγαινε-έλα
-7.30 αναχώρηση Από Πλ. Καραϊσκάκη (μέτρο Μεταξουργείο θέατρο Περοκέ)
-7.45 Λ. Καβάλας στην στάση παλατάκι στο Χαϊδάρι
-Θα γίνουν και άλλες στάσεις αν χρειαστεί, από Κόρινθο και μετά.

Αν έρθεις με δικό σου μεταφορικό μέσο, η άφιξη σου στο ξενοδοχείο μπορεί να είναι από τις 12.00 π.μ και μετά, όπου θα σε υποδεχθεί η Ειρήνη Τσιρίδου.

Συντονιζόμαστε από τώρα στην καλύτερη χρονιά για εμάς, αυτή που τελειώνει, και στην ακόμα καλύτερη που ξεκινά.

Ο βαρύς χειμώνας στα Ζαγοροχώρια έρχεται τα τελευταία χρόνια, τέλος Φεβρουαρίου και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο να νιώσουμε τον εαυτό μας υπέροχα την Πρωτοχρονιά εκεί.

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50€ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
ΦΟΡΜΑ: https://lovecommunity.gr/#ipt-fsqm-popup-form-71

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ ΕΔΩ: https://lovecommunity.gr/protoxronia-zagorochoria/

Συν-δημιουργούν και Συντονίζουν:

Αργύρης Μουτσιόπουλος, Ειρήνη Τσιρίδου
&
η Αγαποκοινότητα
Website: https://lovecommunity.gr
E-mail: info@lovecommunity.gr
Fb Page: https://www.facebook.com/agapokoinotita/
Tel: 6974010930

Ειρήνη Τσιρίδου
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1980 και μετακόμισα στην Αθήνα στις αρχές του 2016. Η μεγαλύτερη αλλαγή της μέχρι τώρα ζωής μου. Εκπαιδεύομαι σε ολόκληρη την πορεία της ενήλικής μου ζωής, στην οργάνωση και τον συντονισμό ομάδων με διάφορους τρόπους κυρίως στον επιχειρηματικό χώρο. Συγχρόνως οι μεταφυσικές μου αναζητήσεις ξεκινούν σε πολύ μικρή ηλικία και σημαντικά...
Αργύρης Μουτσιόπουλος
Ο Αργύρης γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται συνειδητά με τον εαυτό του και με τον Εσωτερισμό γενικότερα, αρκετά χρόνια! Έχω καταλάβει ότι τον βοηθάει πολύ, όπως και τον ευχαριστεί, να βλέπει και να νιώθει τους ανθρώπους απελευθερωμένους και ευτυχισμένους! Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκδηλώσεις, εργαστήρια, σεμινάρια αυτογνωσίας και έχει πειστεί πια, ότι μπορούμε όλοι να...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More