Ανακάλυψη του QI GONG – SHEN DAO “Μονοπάτι Συνειδητότητας” με τον Αλαίν Ρατιέ, Μάστερ του Qi Gong και ενεργειακό θεραπευτή

Ανακάλυψη του QI GONG - SHEN DAO "Μονοπάτι Συνειδητότητας" με τον Αλαίν Ρατιέ, Μάστερ του Qi Gong και ενεργειακό θεραπευτή

 

Το Qi Gong-Shen Dao στηρίζεται στις βασικές και φυσικές αρχές της κίνησης. Μέσω των τεχνικών του, ανακαλύπτουμε ότι η κάθε κίνηση του σώματός μας είναι το αποτέλεσμα μίας κίνησης της εσωτερικής μας ενέργειας.

Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όποιον ασχολείται με την έκφραση και την ερμηνεία (μέσω της υποκριτικής, του τραγουδιού ή του χορού) και για όλους τους ασκούντες τις Πολεμικές Τέχνες (tai chi, kungfu, aikido, κ.α.).

Στον καλλιτέχνη, το Qi Gong-Shen Dao ισχυροποιεί την σκηνική παρουσία, καλλιεργεί την πλαστικότητα της κίνησης και ενισχύει τις τεχνικές του θεάτρου (ενεργοποιημένο ενεργειακά διάφραγμα, αύξηση και έλεγχος της αναπνοής, τοποθέτηση φωνής κλπ.), αλλά και κάθε σκηνικής τέχνης.

Στον ασκούντα τις Πολεμικές Τέχνες προσφέρει «ενεργειακά κλειδιά» μέσω των οποίων μπορεί να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια την ορθή εκτέλεση κάθε κίνησής του χωρίς κόπο –αποφεύγοντας έτσι τους τραυματισμούς – και να αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα και δύναμη.

Για όλους μας, μέσω των απλών τεχνικών του Qi Gong-Shen Dao, το σώμα «ανοίγει», «αναπνέει» και αποκτά το πραγματικό του εύρος. Αυτό συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του νευρικού και μυϊκού μας συστήματος και όλων των εσωτερικών μας οργάνων, προσφέροντάς μας υγεία και ευεξία.

Οι συναισθηματικές και νοητικές μας εντάσεις καταλαγιάζουν και αυτό μας προσφέρει ηρεμία αλλά και αυξημένη εγρήγορση. Με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτουμε ότι μέσω του σώματος επανασυνδέονται όλες οι διαστάσεις της ύπαρξής μας (σωματικές, νοητικές και πνευματικές). Έτσι γινόμαστε ικανοί να λειτουργούμε ως ένα ενιαίο και αρμονικό σύνολο.

Η εφαρμογή του Qi Gong – Shen Dao μάς επιτρέπει να απολαμβάνουμε τη Ζωή και να εξελίσσουμε την Τέχνη.

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

9-10 Ιουνίου 2018
Σάββατο: 1.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ. & Κυριακή: 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Πρώτο επίπεδο διδασκαλίας
Για νέους μαθητές και για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν περιστασιακά τα σεμινάρια του Αλαίν Ρατιέ.

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων: FLOW Kungfu & Training Center
Αγ. Γεωργίου 41 – Χαλάνδρι – Μετρό Αγία Παρασκευή

Τιμή: 80€ – Έκπτωση 20€ σε όσους φέρνουν ένα καινούργιο άτομο.
Φοιτητές και άνεργοι: 50€.

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
( η θεραπευτική εφαρμογή του Qi Gong)

Η υγεία μας, ψυχική και σωματική, εξαρτάται από την ροή του Qi, δηλαδή της ζωτικής μας ενέργειας. Οι ενεργειακές θεραπείες «λύνουν» μπλοκαρίσματα καθαρίζοντας οτιδήποτε εμποδίζει την ελεύθερη ροή αυτής της ενέργειας μέσα στο σώμα. Χάρη στην απρόσκοπτη διαδρομή της το σώμα χαλαρώνει, ανακουφίζονται οι πόνοι, βελτιώνεται η λειτουργία του οργανισμού και επέρχεται εσωτερική ισορροπία και αρμονία.

Όσοι ενδιαφέρονται για ραντεβού παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Καρολίνα Στεφανοπούλου : 693 42 26 425.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για την καλύτερη οργάνωση των σεμιναρίων και της παρουσίασης, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στην Καρολίνα Στεφανοπούλου: 693 42 26 425 – carolineath@gmail

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καρολίνα Στεφανοπούλου: 693 42 26 425 – carolineath@gmail.com
Αιμίλιος Ιτάλικος: 697 49 04 352 – italikos@atticamedia.gr
Ευγενία Παγκάλου: 694 43 39 283 – kerasiadin@yahoo.gr
Γιώργος Σέιδος: 694 78 64 339 – snarfmao@yahoo.com
Pauline Huguet : 697 34 52 521 – paulinehuguet@gmail.com
Έμμυ Χριστοπούλου : 697 47 36 016 – emmytx@hotmail.com

 

Στο ακόλουθο link θα βρείτε μια εξαιρετική συνέντευξη του Αλαίν Ρατιέ από την Εναλλακτική Δράση:

Αλαίν Ρατιέ: Το Τσι Κονγκ είναι μια εσωτερική Αλχημεία

Αλαίν Ρατιέ
Ο Αλαίν Ρατιέ, Μάστερ του Qi Gong και ενεργειακός θεραπευτής, επιδίδεται στις Πολεμικές Τέχνες πάνω από 45 χρόνια. Άρχισε να ασχολείται με το Qi Gong εδώ και 27 χρόνια, αναζητώντας μια τεχνική η οποία θα μπορούσε να ενισχύσει το φυσικό του σώμα και η οποία θα του επέτρεπε να ανταποκριθεί επαρκώς στις εξαντλητικές απαιτήσεις των...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
193 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email