Αντιμετωπίζουμε τον εσωτερικό μας σαμποτέρ με Self-Compassion! | Εργαστήριο του Harmony and Creativity

Αντιμετωπίζουμε τον εσωτερικό μας σαμποτέρ με Self-Compassion! | Εργαστήριο του Harmony and Creativity

Πρωτοποριακό Self-Compassion Coaching ζωντανά και διαδραστικά online!

Αν δεν αλλάξουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας, είναι τις περισσότερες φορές αδύνατον να αλλάξουμε οτιδήποτε άλλο, είτε είναι οι σχέσεις μας με τους άλλους, είτε τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά μας ακόμη και η προσωπική μας πρόοδος και εξέλιξη.

Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό,συγκεκριμένα και χωρίς θεωρητικολογίες, αλλά στην πράξη;

Η απάντηση είναι το Self Cοmpassion, το οποίο καλλιεργεί την αγάπη, τη συμπόνια, τη φροντίδα του εαυτού μας και την αυτογνωσία. Το Self- Compassion είναι η “βασιλική οδός” αλλαγής της σχέσης μας με τον εαυτό μας και καταπολέμησης του εσωτερικού σαμποτέρ, προχωρώντας πολύ πιο βαθιά από κάθε πρόγραμμα “αγάπης για τον εαυτό μας και αυτοπεποίθησης”. Το Self- Compassion παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να τον αποδεχτούμε, να αντιμετωπίσουμε τον επικριτικό και ενοχικό εαυτό μας, να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί και να απελευθερωθούμε από τις πικρίες που κουβαλάμε από το παρελθόν να διαμορφώσουμε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε δυνατοί στο μέλλον.

Περιεχόμενο

Σε αυτό λοιπόν το ομαδικό Coaching παρουσιάζονται όλες οι βασικές πρακτικές του Self-Compassion,, καθοδηγούμενες και μη, υλοποιούνται βιωματικά , ενδυναμώνονται τα μέλη της ομάδας από την Coach και από τα άλλα μέλη, διερευνάται η αντιμετώπιση των δυσκολιών και βρίσκονται πρακτικές λύσεις και τέλος δίνονται ηχογραφημένες όλες οι καθοδηγούμενες πρακτικές, καθώς και πολυσέλιδο υλικό.

Compassion Coach

Coach και συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι είναι η Νίκη Ορφανουδάκη, η οποία έχει ήδη εκπαιδεύσει πολλούς coaches, ειδικούς ψυχικής υγείας και επαγγελματίες στο Mindfulness και είναι η διδάσκουσα του Diploma in Mindfulness, Compassion & Mental Imagery, το οποίο προσφέρει η Σχολή Coaching Harmony & Creativity και είναι το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.

Η Νίκη Ορφανουδάκη, είναι Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 1500 ώρες Coaching, σε πολλές από τις οποίες έχει εντάξει οργανικά το Compassion.
(Το βιογραφικό της μπορείτε να το δείτε πιο κάτω)

Ημερομηνίες

Δευτέρα 25 Μαΐου 8.00-10.00 μμ,,
1/6, 8/6. Οι συνεδρίες γίνονται κάθε Δευτέρα 8.00-10.00 μμ

Χώρος

Online από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν και να ακούν την εισηγήτρια και φυσικά ο ένας τον άλλον και βέβαια να μιλούν και να παρεμβαίνουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη διαδικασία ζωντανή, βιωματική και διαδραστική, παρόμοια με αυτή που γίνεται το πρόγραμμα σε αίθουσα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet , κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Συμμετοχή

Συνολικά και για τις τρεις συνεδρίες 65 ευρώ.
Για τα μέλη του Harmony & Creativity 55 ευρώ.
Δείτε πιο κάτω και τις μεγάλες εκπτώσεις που μπορείτε να έχετε

Για δηλώσεις συμμετοχής

τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Και αν θέλετε να συνεχίσετε σε ένα μεταμορφωτικό πρόγραμμμα με εξαιρετικά ελκυστική μεγάλη έκπτωση
Το πρόγραμμα του Self- Compassion αποτελεί ένα απολύτως αυτόνομο πρόγραμμα, όμως συνδυάζεται καταπληκτικά και ως μέρος ενός προγράμματος ομαδικού Compassion & Mental Imagery, στο οποίο, αν συμμετέχετε, μπορείτε να έχετε πολύ μεγάλη έκπτωση!

Λεπτομέρειες:

Mental Imagery (Νοητική απεικόνιση/Δημιουργικός Οραματισμός

Ο Δρ Maxwell Maltz, στο κλασικό βιβλίο του Psycho Cybernetics.επεσήμανε :”Το υποσυνείδητό σας δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε μια πραγματική μνήμη και μια ζωντανή απεικόνιση της φαντασίας σας.”

Ως εκ τούτου με τον αποτελεσματικό δημιουργικό οραματισμό “εμφυτεύουμε” νέες μνήμες στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας – το οποίο σημαίνει ότι το υποσυνείδητό μας “πιστεύει” ότι είμαστε και έχουμε ήδη αυτό που ονειρευόμαστε.
Όταν οραματιζόμαστε την επίτευξη των στόχων μας, ενεργοποιούμε μια ολόκληρη σειρά υποσυνείδητων διαδικασιών που μας βοηθούν να φτάσουμε στο στόχο μας

Με αυτόν τον τρόπο “εκπαιδεύουμε “τον εγκέφαλό μας στο να γνωρίζει τι πραγματικά θέλει και οδηγούμαστε στη διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας, με εμφανή αποτελέσματα στην επίτευξη των στόχων μας, στην καταπολέμηση του εσωτερικού σαμποτέρ, στη βελτίωση της αυτοεικόνας και της αυτοπεποίθησης, στη βελτίωση της υγείας, στην ηρεμία, στη συγκέντρωση, στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία, στην οικοδόμηση αρμονικών σχέσεων, στην αντιμετώπιση των φόβων, στην αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και γενικότερα σε μια ζωή που χαρακτηρίζεται από νόημα, ισορροπία και ικανοποίηση.

Ημερομηνίες: 15 /6, 22/6, 29.6 Δευτέρα 8.00-10.00 μμ

Συνολική συμμετοχή με έκπτωση και για τα δύο προγράμματα για όλους εξαιτίας της παρούσας κατάστασης (Self – Compassion, Δημιουργικός Οραματισμός) και για τις 6 συνεδρίες) 100 ευρώ εφάπαξ μέχρι τις 25 Μαΐου ή δύο μηνιαίες δόσεις των 65 ευρώ (20/4, 25/5, 15/6)
Για τα μέλη του Harmony & Creativity δύο δόσεις των 60 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Αναλυτικές Πληροφορίες
278 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More