Σεμινάριο: «Γιατί δεν έχω τη ζωή που θέλω; Τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζεις για να την αποκτήσεις»

Σεμινάριο: «Γιατί δεν έχω τη ζωή που θέλω; Τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζεις για να την αποκτήσεις»

Γιατί δεν έχω τη ζωή που θέλω; Μήπως δεν έχω γίνει ο άνθρωπος που θα έχει αυτή τη ζωή;

Κανείς δε θέλει να παραδεχτεί πως η ζωή είναι μικρή και πως το ταξίδι μας εδώ μπορεί να φτάσει στο τέλος του ανά πάσα στιγμή. Η συνειδητοποίηση αυτή όμως μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης για να αναλάβουμε δράση ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να βιώσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε.

Η κάθε στιγμή είναι μια νέα αρχή, μια ευκαιρία να γίνουμε οι συγγραφείς και οι σκηνοθέτες της ζωής μας. Η κάθε στιγμή μας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής, μπορούμε να επιλέξουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η κάθε στιγμή μας ανοίγει μια πόρτα που, αν τη διαβούμε, θα μας οδηγήσει στην αυτογνωσία και στην εκπλήρωση.

Ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού σου. Ανέλαβε την ευθύνη να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα που θα σου δίνει χαρά. Μόνο εσύ μπορείς ν’ αλλάξεις όσα δε σε ικανοποιούν και δεν εκπληρώνουν τα όνειρα της καρδιάς σου.

Η γνώση έχει εμφανιστεί. Τα εργαλεία υπάρχουν. Η απόφαση είναι δική σου.

Στο σεμινάριο:

  • Θα αποκτήσεις τη γνώση που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη βιοφυσική λειτουργία του σώματος. Τον τρόπο, δηλαδή, αλληλεπίδρασης σκέψεων και συναισθημάτων με τη σωματική και συναισθηματική υγεία.
  • Θα μάθεις πως η αλλαγή της συνειδητότητάς σου αλλάζει το ενεργειακό σου πεδίο βελτιώνοντας έτσι την υγεία και την εμπειρία της ζωής σου.
  • Θα ανακαλύψεις τα μυστικά για μια ζωή χαράς κι εκπλήρωσης.
  • Θα μάθεις τις 3 βασικές τεχνικές του HeartMath Institute για δημιουργία Συνοχής και Ανθεκτικότητας και τη Διαχείριση του άγχους.
  • Μέσω βιωματικών ασκήσεων θα συνδεθείς με την ουσία του εαυτού σου.
  • Θα αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθησή του.
  • Θα μάθεις πως να φτάνεις στα εγκεφαλικά κύματα Α σε λιγότερο από 3 λεπτά.
  • Και πολλά άλλα…

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Μαρτίου, 11:00-19:30
Ώρα προσέλευσης 10:30-11:00
Χώρος διεξαγωγής: Ψυχική Υγεία από την Αρχή, Βασ. Σοφίας 51, 1ος όροφος
Κόστος 85€
Έγκαιρη εγγραφή μέχρι 12 Μαρτίου 70€

Εθνική Τράπεζα/Αρ. Λογαριασμού 668-470093-71, ITEC Εκπαιδευτική ΑΕ (στην Αιτιολογία να γραφεί το Ονοματεπώνυμο και Γιατί δεν έχω τη ζωή που θέλω). Το Αποδεικτικό να σταλεί στο [email protected] μαζί μ’ ένα τηλ. επικοινωνίας. Iban: GR 3601106680000066847009371. Τυχόν επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες.

Άνεργοι 50€ (με επίδειξη Βεβαίωσης Ανεργίας και Ταυτότητας)
Θα δοθούν σημειώσεις.

Εισηγήτρια: Βιολέττα Ψωφάκη, ACC, CPC, Life & Transformational Coach, NLP Certified Practitioner, Licensed HeartMath Coach, Ho’oponopono Certified Practitioner
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εισηγήτρια μπορείτε να βρείτε στο Site www.violettapsofaki.coach
Επικοινωνία: 6973743070
Email: [email protected]

Βιολέττα Ψωφάκη
Η Βιολέττα βρίσκεται, χρόνια τώρα, σ’ ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης που την οδήγησε σε πολλές ατραπούς, όπως τον διαλογισμό, το Reiki, την συναισθηματική απελευθέρωση (EFT), την ενεργοπληροφοριακή ανάπτυξη (Π.ΕΠ.Α), την κβαντική ιατρική, την εξερεύνηση άλλων επιπέδων συνείδησης (ήχοι Hemi-Sync), τα σεμινάρια Silva (Life system, Intuition system), την ψυχοπνευματική ανάπτυξη και σύγχρονη ενεργειακή ψυχολογία με βάση την...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
87 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email