Σεμινάριο κατασκευής Οργονιτών στο Astral Aspera

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Ύπνωσης Astral Aspera πραγματοποιεί

Σεμινάριο κατασκευής Οργονιτών στις 3 Φεβρουαρίου 2019

Οι δικοί μας οργονίτες είναι ΑΣΧΗΜΟΙ ίσως…Ίσως είναι και λίγο μεγάλοι…

Εμείς θα σας μάθουμε να φτιάχνετε, και θα σας δώσουμε οργονίτες…όχι οργονικά κοσμήματα…όχι όμορφα κρεμαστά μπιχλιμπίδια… δεν είναι διακοσμητικοί…ΕΙΝΑΙ 100 % ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ..και εάν αυτό συμβαίνει σε …κόστος της εμφάνισης..αξίζει τον κόπο..

Η οργόνη είναι η ενέργεια που περιβάλει τα πάντα, ο Αιθέρας ή το Ιχώρ των αρχαίων Ελλήνων. Είναι η Ενέργεια που κατακλύζει το κενό στο Σύμπαν. Είναι μετρήσιμη, ορατή, και ιδιαίτερα φιλική προς το νερό, και τον άνθρωπο , αφού αυτός αποτελείται κατά 75 % από νερό.Μπορεί να είναι θετική η και αρνητική αφού επηρεάζεται από την δόνηση των έμβιων όντων αλλά και από την δονητική των χώρων. Έτσι, υπάρχουν χώροι, και άνθρωποι κατακλυσμένοι από αρνητική οργόνη, αναλόγως των δονήσεων. Ο Βίλχεμ Ράιχ ασχολήθηκε βαθιά με την οργόνη, κατασκευάζοντας ένα δωμάτιο (Αιθερικό μετατροπέα), όπου μέσα εκεί κατάφερε να θεραπεύσει καρκινοπαθείς μόνο με την παραμονή τους στο δωμάτιο αυτό…στην ουσια μετατρέποντας την αρνητική Οργόνη σε θετική.

Οι Οργονίτες , είναι μικρές η και μεγαλύτερες «συσκευές» , οι οποίες φοριούνται ή αφήνονται στο χώρο ,(ακόμα φτιάχνονται και σε μαξιλαράκια!! ) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Μετατρέπουν κάθε ενέργεια που σας προσεγγίζει σε θετική. Δεν επιτρέπουν τίποτα αρνητικό ενεργειακά να εισέλθει στο ζωτικό σας πεδίο, χωρίς να μετατραπεί σε θετικό. Βοηθούν στην εξισορρόπηση της ενέργειας των τσάκρα σας, είναι πολύ αποδοτικά στην καταπολέμηση των πόνων, κάνουν απίστευτο καθάρισμα του νερού, κλπ..

Τα πάντα είναι ενέργεια , γύρω μας , μέσα μας, και οι οργονίτες είναι η καλύτεροι βοηθοί στην διαχείριση της…ΔΕΝ είναι κοσμήματα… ΔΕΝ είναι φυλακτά….ΔΕΝ έχουν να κάνουν με πίστη…η κατασκευή τους στηρίζεται στο Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο, γι’ αυτό και είναι απόλυτα μετρήσιμοι…

Συμμετέχοντας στο σεμινάριο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μικρά μυστικά της κατασκευής των οργονιτών κάθε μεγέθους, και να φτιάχνετε πλέον τους δικούς σας, για προσωπική χρήση ή και εμπόριο.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2,5 ωρών, 17:00 – 19:30 και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας στον Νέο Κόσμο (Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Κλινικής Ύπνωσης ASTRAL ASPERA) , οδός Γιολδάση 2 , όροφος 3ος, , 100 μ. από μετρό Ν.Κόσμου και τραμ).

  • Θα διδαχτεί και θα γίνει πρακτικά η κατασκευή οργονίτη, μενταγιόν και επιτραπέζιου.
  • Κάθε συμμετέχων , θα πάρει μαζί τους οργονίτες που θα κατασκευάσει
  • Θα αναλυθεί η κατασκευή, τα υλικά , η Θετική και Αρνητική Δονητική , η λειτουργία , και η μέτρηση του ορθός κατασκευασμένου οργονίτη

Δίνονται..

  • Βεβαίωση παρακολούθησης
  • Όλα τα υλικά κατασκευής
  • Οι δύο οργονίτες (ένας επιτραπέζιος και ένα μενταγιόν) που θα κατασκευάσετε

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

  • Μάθετε πώς να κατασκευάζετε εύκολα , και γρήγορα, λειτουργικούς οργονίτες, προστατεύοντας , τον χώρο σας , εσάς και τους αγαπημένους σας. Αλλάξτε την διάθεση σας, ισορροπήστε , δείτε τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά.
  • Αποκτήστε φεύγοντας από το σεμινάριο τους δικούς σας λειτουργικούς οργονίτες, που μόνοι σας θα έχετε κατασκευάσει.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες – Κάντε κράτηση θέσης στα τηλέφωνα

6944 306 502 & 211 7156 085

Παναγιώτης Γεωργιάδης
O Παναγιώτης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας /Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK . Είναι Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής του V.R.T. C....
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
28 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email