Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT !!!

breaking-free-from-the-fear-of-criticism

Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT!!!!

 

«Σπάσε τα δεσμά σου με το EFT», λίγα λεπτά από το μετρό της Ακρόπολης.

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, 2ος όροφος Κουκάκι-Αθήνα (λίγα λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Πλήρες θεωρητικό και βιωματικό σεμινάριο 10 ωρών για να μάθετε πώς να:

• Βελτιώνετε άμεσα τη διάθεσή σας όταν νιώθετε άσχημα
• Ανακτάτε την ηρεμία και την ψυχραιμία σας
• Απαλλάσσεστε από τοξικά συναισθήματα
• Ανακουφίζεστε από ψυχοσωματικούς πόνους και περιορισμούς
• Μειώνετε άμεσα το υπερβολικό άγχος και το στρες
• Εξαφανίζετε τους αφύσικους φόβους σας
• Εξουδετερώνετε τις αρνητικές επιδράσεις του παρελθόντος στο παρόν και στο μέλλον σας!

Θα μπορείτε πλέον να απελευθερώσετε τη χαρά και τη θετική όψη της ζωής και να σταματήσετε να κουβαλάτε ανυπόφορα, περιοριστικά φορτία:

 • Χωρίς προσπάθεια τροποποίησης της σκέψης
 •  Χωρίς χρήση ουσιών ή φαρμάκων
 • Χωρίς πολύπλοκες ή επίπονες σωματικές ή νοητικές ασκήσεις
 • Χωρίς μεταφυσικές προεκτάσεις
 • Χωρίς πνευματικές ή θρησκευτικές ιδέες και υποβολές
 • Χωρίς επιβολή θετικών σκέψεων και συναισθημάτων
 • Χωρίς μακροπρόθεσμες αρνητικές παρενέργειες.

Οι τεχνικές αυτές:

 • Εφαρμόζονται εδώ και 20 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • Έχουν επιβεβαιωθεί από σοβαρές έρευνες και κλινικές μελέτες.
 • Υποστηρίζονται από χιλιάδες θετικές προσωπικές μαρτυρίες σε όλο τον πλανήτη.
 • Διδάσκονται στην ελληνική γλώσσα σε μία μικρή ομάδα με θεωρία και βιωματικές ασκήσεις.

Εισηγητής είναι ο πλέον έμπειρος εφαρμοστής και εκπαιδευτής του EFT στην Ελλάδα, Life Coach Υπάτιος Βαρελάς, με πολλαπλές πιστοποιήσεις στο EFT και συγγραφέας του βιβλίου “EFT Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης

❇️ Κρατήστε τις θέσεις σας έγκαιρα στα τηλ: 6932421215 & 6932421197, Προϋπόθεση συμμετοχής και κράτηση θέσης με προκαταβολή/κατάθεση, θα κρατηθεί προτεραιότητα.

Στο σεμινάριο θα πάρετε πρωτότυπο αναλυτικό εγχειρίδιο 60 σελίδων στην ελληνική γλώσσα με τις τεχνικές και σημαντικές συμβουλές. Επίσης θα έχετε δωρεάν υποστήριξη μετά το μάθημα από τον έμπειρο εκπαιδευτή για απορίες και συμβουλές εφαρμογής.

Μέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 4μμ-9μμ και
Κυριακή 2 Νοεμβρίου 10πμ-3μμ

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, 2ος όροφος Κουκάκι-Αθήνα (4 λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

❇️ Κρατήστε τις θέσεις σας έγκαιρα στα τηλ: 6932421215 & 6932421197, Προϋπόθεση συμμετοχής και κράτηση θέσης με προκαταβολή/κατάθεση, θα κρατηθεί προτεραιότητα.

Κόστος ατομικής συμμετοχής 150* ευρώ με προκαταβολή 50 ευρώ.

 • Έκπτωση 20 ευρώ για εγγραφές έως και 15 Οκτωβρίου.
 • Οι πέντε πρώτοι που θα εγγραφούν μπορούν να επιλέξουν είτε συμμετοχή στην αρχική τιμή με δώρο μία ατομική συνεδρία αξίας 50 ευρώ στο Χαλάνδρι ή μέσω Διαδικτύου, είτε συμμετοχή στην εκπτωτική τιμή χωρίς τη συνεδρία (και εφόσον εγγραφούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου).
 • Έκπτωση 40€ ανά άτομο για παρέες 3 ατόμων και άνω χωρίς άλλες εκπτώσεις ή δώρα.

Επιτόπου εγγραφές γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχουν θέσεις και με επιβάρυνση 20 ευρώ.
Η συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο σας είναι και προαπαιτούμενο για την Επαγγελματική Κατάρτιση στο EFT.

Επιστροφή προκαταβολών δεν γίνεται, εκτός της περίπτωσης όπου η εκδήλωση δεν πραγματοποιηθεί υπ’ ευθύνη του Χρυσηνίου ή του Εισηγητού. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση για την οποία δώσατε την προκαταβολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προκαταβολής για να παρακολουθήσετε κάποια άλλη εκδήλωση ή να το δωρίσετε σε έναν φίλο. Αυτό ισχύει για περίοδο 36 μηνών, με το πέρας της τριετίας η προκαταβολή σας παραγράφεται καμία οφειλή ή ευθύνη φέρει το Χρυσήνιον ή ο εισηγητής απέναντι σας.

Βιογραφικό εισηγητή
Ο Υπάτιος Βαρελάς είναι Προπονητής Ζωής (Life Coach), Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδευτής και Συγγραφέας με ειδίκευση σε EFT (Emotional Freedom Techniques, πιστοποιήσεις EFTCert-I, AAMET EFT Adv.Prac., CP.AMT, EFT-ADV) και NLP (Neurolinguistic Programming, πιστοποίηση NLP Master Practitioner).

Ο Υπάτιος, βοηθά το ευρύ κοινό, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες να ξεπεράσουν τους αυτοπεριορισμούς τους, να αυξήσουν την απόδοσή τους, να ξεμπλοκάρουν, να προχωρήσουν στη ζωή τους, να ξεκαθαρίσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αυτό το επιτυγχάνει μέσω ατομικής συμβουλευτικής, εκπαίδευσης ομάδων, ομιλιών, άρθρων και βιβλίων, συνδυάζοντας την πείρα του από το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και την ίδια τη ζωή, τις γνώσεις του στην ανθρώπινη ψυχολογία και τη λειτουργία του εγκεφάλου, τη θεωρητική γνώση και την πείρα πολύχρονης εφαρμογής σύγχρονων ισχυρών εργαλείων προσωπικής αλλαγής (όπως το EFT και το NLP), το πάθος του για οργάνωση, βελτίωση και πρόοδο και την ικανότητά του να συμβουλεύει, να καθοδηγεί και να διδάσκει.

Κυρίαρχο στοιχείο στην πρακτική του είναι ο σεβασμός προς το άτομο, τις πεποιθήσεις του και την ιδιοσυγκρασία του και η επιδίωξη λύσεων που ενισχύουν την εσωτερική νοητική και συναισθηματική αρμονία.

Η αρχική σταδιοδρομία του ήταν ως στέλεχος σε εταιρείες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και στην Αμυντική Βιομηχανία, καθώς και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, πληροφορικής και διασφάλισης ποιότητας. Ασχολούμενος όμως παράλληλα με θέματα ψυχολογίας, προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικής θεραπευτικής αποφάσισε κάποια στιγμή ότι τον ενδιαφέρουν πλέον περισσότερο οι άνθρωποι και πώς θα τους βοηθήσει, παρά οι μηχανές. Έτσι, σταδιακά στράφηκε επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα, που υπηρετεί με αγάπη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Υπάτιος ασχολείται με το EFT, που είναι ίσως και το μεγαλύτερο πάθος του, από το 2000 , ενώ το 2004 δημιούργησε και έκτοτε διευθύνει το www.eft.gr, τη μεγαλύτερη πηγή πληροφόρησης για το EFT στην ελληνική γλώσσα. Έχει εκπαιδεύσει στο EFT πολύ κόσμο για αυτοβοήθεια, αλλά και επαγγελματίες θεραπευτές και συμβούλους για τη χρήση του EFT σε πελάτες τους. Έχει κάνει την επίσημη μετάφραση και προσαρμογή στην ελληνική γλώσσα του πρώτου Εγχειριδίου του EFT που συνέγραψε ο δημιουργός του Gary Craig.

Το 2003 ίδρυσε και έκτοτε διευθύνει την CHANGE όπου σχεδιάζει και παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια και εργαστήρια για προσωπική ανάπτυξη, αυτοβοήθεια, βελτίωση δεξιοτήτων, καθώς και προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης. Επίσης είναι διαθέσιμος για ατομικές συνεδρίες, προγράμματα coaching και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More