Μπες στη Δράση ΤΩΡΑ! Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης δράσης | Webinar με την Βίκυ Χαντζή

Κάν’ το να συμβεί ΤΩΡΑ! Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης δράσης | Webinar με την Βίκυ Χαντζή

Βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο:

Μπες στη Δράση ΤΩΡΑ!
Ανακάλυψε τη δύναμη της εστιασμένης δράσης

Webinar με την Βίκυ Χαντζή
Δημοσιογράφος, ΝLP Master Practitioner, Canfield Certified Trainer

Με την υποστήριξη της Εναλλακτικής Δράσης και των Εκδόσεων Διόπτρα

Η Εναλλακτική Δράση και οι Εκδόσεις Διόπτρα, σε συνεργασία με την δημοσιογράφο, NLP master practitioner Canfield Certified Trainer Βίκυ Χαντζή, προσφέρουν στο ελληνικό κοινό, ένα μοναδικό βιωματικό τετράωρο εργαστήριο με δώρο τον πολυτελή τόμο των Εκδόσεων Διόπτρα “Η Επιτυχία Βήμα Βήμα”, αξίας 22€.

Το απροσδόκητο έρχεται πάντα στη ζωή, με μια καλή πρόθεση. Να σε αφυπνίσει, να σε εξελίξει, να σε οδηγήσει στην επόμενη «πίστα», στο επόμενο στάδιο της ζωής σου ενεργοποιώντας την απεριόριστη δύναμη που έχεις μέσα σου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που αντιμετωπίζεις μια πρόκληση. Έχεις κατακτήσει πολλές νίκες στο παρελθόν. Έχεις ξεπεράσει πολλά εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα. Προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά…!

¨Όπως και τότε έτσι και τώρα, έχεις μέσα σου ό,τι χρειάζεσαι για να διαχειριστείς με ευελιξία τα νέα δεδομένα που έφερε ο ιός στη ζωή σου. Για να εντοπίσεις την ευκαιρία και τα «δώρα» πίσω από την πρόκληση. Να ελιχθείς, να εξελιχθείς, να σμιλέψεις τις ανεξάντλητες ικανότητες σου και να κατακτήσεις από θέση δύναμης τους στόχους και τα όνειρα σου, υλοποιώντας τη δική σου ιδανική «κανονικότητα».

Αυτό που χρειάζεται είναι να θωρακίσεις το νου και την ψυχολογία σου από τον «ιό» του φόβου και να εστιάσεις μέσα σου. Να εν-θυμηθείς τι σε κινεί, τι σε συγκινεί, τι σε παθιάζει και να κατευθύνεις συνειδητά τις σκέψεις, την ενέργεια και τις πράξεις σου προς τα εκεί, κάνοντας ΕΣΥ τα πράγματα να συμβούν με εστιασμένη δράση και στρατηγική.

Για αυτή ακριβώς τη στρατηγική θα μάθεις  στο βιωματικό διαδικτυακό σεμινάριο που παρουσιάζει η Βίκυ Χαντζή. Δημοσιογράφος, NLP Master Practitioner, Canfield Certified Trainer. Το σεμινάριο βασίζεται στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία Βήμα Βήμα» του κορυφαίου Αμερικανού Ψυχολόγου και Success Coach, Jack Canfield. Νο #1 συγγραφέας best sellers των New York Times.

Στο σεμινάριο θα γνωρίσεις αποτελεσματικές τεχνικές και θα κάνεις βιωματικές ασκήσεις  που θα σε βοηθήσουν να:

 • Στο σεμινάριο θα γνωρίσεις αποτελεσματικές τεχνικές και θα κάνεις βιωματικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να:
 • Να ενεργοποιήσεις την απεριόριστη δύναμη μέσα σου.
 • Να διαχειριστείς με ευελιξία τις αλλαγές της νέας πραγματικότητας.
 • Nα θωρακίσεις το ανοσοποιητικό σου και το νου σου από τον «ιό» του φόβου.
 • Να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία και να μπεις στη δράση.
 • Να προγραμματίζεις το GPS του μυαλού σου ώστε να εστιάζει πάντα στις λύσεις.
 • Να ανακαλύψεις πως οι σκέψεις σου οι λέξεις σου, «χτίζουν» την πραγματικότητα σου.
 • Να ανακαλύψεις την ευκαιρία πίσω από το απροσδόκητο.
 • Να απογειώσεις την ενέργεια και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
 • Να θέσεις συγκεκριμένους και ξεκάθαρους στόχους και να τους υλοποιήσεις μεθοδικά.
 • Να κατακτήσεις την υπεροχή στη δουλειά σου.
 • Να λύσεις το εσωτερικό σου «χειρόφρενο» και να απελευθερώσεις αρνητικές πεποιθήσεις.
 • Να ανακαλύψεις τα οφέλη του οραματισμού στη ζωή σου.
 • Να συνδεθείς με τη συνείδηση της αφθονίας μέσα σου.
 • Να φέρεις χαρά, γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σου.

Πότε: Τετάρτη 20 Μαϊου 2020 Ώρα: 18:00 – 22:00 Zoom Live  Εάν δεν σας βολεύουν οι ώρες, τότε, μην ανησυχείτε. Το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο για να το δείτε στον δικό σας χρόνο έως και την Κυριακή 24 Μαΐου,
Δώρο: Ο πολυτελής τόμος των Εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία Βήμα Βήμα», του κορυφαίου Ψυχολόγου και Success Coach, Τζάκ Κάνφιλντ, αξίας 22€! Το βιβλίο θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μετά την παρέλευση του σεμιναρίου.
Εxtra bonus: Mε την συμμετοχή σας θα λάβετε στο προσωπικό σας mail, το work book με τις ασκήσεις που θα κάνετε στο webinar.
Τι θα χρειαστείτε για το σεμινάριο: Ένα μπλοκ σημειώσεων, νερό και άνετα ρούχα. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν 3 διαλείμματα διάρκειας 15’ λεπτών.
Πως θα εγγραφείτε: Μόλις κλείσετε τη θέση σας στο viva.gr θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο στο e-mail σας που θα περιλαμβάνει τις οδηγίες εισόδου στο σεμινάριο.
Συμβολικό Κόστος Συμμετοχής: 50€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%, το βιβλίο αξίας 22€ και η αποστολή του στον χώρο σας)

Επικοινωνία: info@enallaktikiagenda.gr Τηλ.: 2111.821655

Το βιβλίο “Η Επιτυχία Βήμα Βήμα”

Από την πρώτη του έκδοση πριν από μια δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή, έχει εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία. Μέσα από τεχνικές, μεθόδους και ζωντανά παραδείγματα που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου, ο Τζακ Κάνφιλντ σάς δείχνει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες.

Προπώληση εισιτηρίων παρακάτω μέσω VIVA.

Πατήστε παρακάτω το κουμπί ΚΡΑΤΗΣΗ.

Βίκυ Χαντζή
Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 22 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP). Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και με τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner,  μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board...
Το βιβλίο θα σας σταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα δηλώσετε όταν κλείσετε το εισιτήριο. Εάν έχετε κάνει κάποιο λάθος ή πρέπει να αλλάξετε διεύθυνση, παρακαλούμε πολύ καλέστε μας στο 211 1821655 ή στείλτε e-mail στο info@enallaktikiagenda.gr
Όταν κλείσετε τη θέση σας, θα σας σταλεί αυτόματα η απόδειξη και το εισιτήριό σας, σε ηλεκτρονική μρρφή, στο e-mail σας. Εκεί περιέχονται όλες οι οδηγίες.
Το ZOOM είναι μια πλατφόρμα οπτικοακουστικών τηλεδιασκέψεων. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το ZOOM στο παρελθόν, παρακαλούμε πολύ επισκεφθείτε τη σελίδα zoom.us/downloads και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Απαγορεύεται ρητώς η μαγνητοσκόπηση του σεμιναρίου. Ωστόσο, η διοργάνωση μπορεί να μαγνητοσκοπήσει μέρος ή ολόκληρο το σεμινάριο για προωθητικούς σκοπούς στο μέλλον.
 • Βίκυ Χαντζή
Αναλυτικές Πληροφορίες
Χορηγοί
1K Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More