«Σώμα και ψυχή» – Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

«Σώμα και ψυχή» - Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

«Σώμα και ψυχή» – Χοροθεραπεία με τη Λήδα Shantala

Η ύπαρξη κυλάει σε πολλαπλές διαστάσεις. Όπως και η ζωή μας. Φέρουμε μέσα μας πολλαπλά πεδία, πολλαπλές ζωές, πολλαπλές δυναμικές, πολλαπλές ιστορίες και πρόσωπα.

Κάθε στρώση μας φέρει και άλλους κόσμους, άλλες αρχές και άλλο βίωμα.

Μπορεί το πολυδιάστατο να χωρέσει μέσα σε μία διάσταση πραγματικότητας;

Εγώ ως άτομο μπορώ να αναγνωρίσω το ποιος είμαι; Είμαι τα συναισθήματα μου; Είμαι οι σκέψεις μου; Είμαι το όνειρά μου; Mπορώ να υπάρξω χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις; Μπορώ να υπάρξω στο παρόν;

Στις συνεδρίες της χοροθεραπείας θα εξερευνήσουμε διαφορετικές ποιότητες αισθαντικότητας και κίνησης που οδηγούν αντίστοιχα και σε διαφορετικούς εσωτερικούς κόσμους.

Τους κόσμους αυτούς μπορούμε να τους βιώσουμε μόνον όταν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε από ποια σκοπιά κοιτάζω μέσα μου και από ποια προοπτική κοιτάζω τον κόσμο.

Σημείωση: Τα δύο σεμινάρια αποτελούν δύο πτυχές της ίδιας ενότητας. Είναι συμπληρωματικά, αλλά και αυτοτελή, επιτρέποντας τη συμμετοχή και μόνον σε ένα από αυτά.


Ημερομηνίες: 2 και 23 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00-15:00

Δηλώσεις συμμετοχής: μέχρι Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στη γραμματεία του Shantom
Ώρες λειτουργίας γραμματείας:
Τρίτη & Πέμπτη πρωί 10.30-13.30
Δε έως Παρ. απόγευμα 18.00-22.00

Λήδα Shantala
Καθηγήτρια Raja Yoga, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια και καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala». Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παρίσι, το 1976, είχε την πρώτη της επαφή με...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More