Σχέσεις: Διαφωνούμε άρα ταιριάζουμε

Σχέσεις: Διαφωνούμε άρα ταιριάζουμε

Γιατί τελικά συνεχώς διαφωνούμε και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε; Υπάρχει λόγος που μας συμβαίνει και αυτό ακριβώς θα ανακαλύψουμε στο σεμινάριο. Πως σκέφτονται οι άντρες, πως οι γυναίκες αντίστοιχα, γιατί αν ξέρουμε αυτή την διαφορετικότητα μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις σχέσεις μας.

Θα καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες κάθε φύλου, τι είναι αυτό που ουσιαστικά ζητάμε από τους άλλους καθώς και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα ανακαλύψουμε ότι το βασικό κλειδί για να χτίσουμε υγιής σχέσεις είναι η ουσιαστική επικοινωνία.

Τι είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει να λέμε μέχρι σήμερα και πως μπορούμε να λέμε αυτό που πραγματικά θέλουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγουμε τις συγκρούσεις.

Θα δοθούν τεχνικές αποτελεσματικής επικοινωνίας και μέσω ενός βιωματικού θα μάθουμε πώς να εφαρμόζουμε αυτές τις τεχνικές στην καθημερινότητα μας.

Εισηγητές:
– Χριστίνα Κωστολιά. Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.
– Μιχάλης Χριστοδούλου. Strategic Intervention Coach.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Άλλωστε ότι διαφωνούμε σημαίνει ότι ταιριάζουμε!

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μιχάλης Χριστοδούλου
Είμαι ο Μιχάλης Χριστοδούλου, σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών. Πιστεύω στην απεριόριστη δύναμη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα τους, τη δύναμη να θέτει καθένας μας τους όρους για την ίδια του τη ζωή. Δεν πίστευα πάντοτε ότι μόνοι μας φτιάχνουμε τις συνθήκες της ζωής μας. πιστεύω όμως από τότε που και εγώ ο ίδιος...
Χριστίνα Κωστολιά
Θυμάμαι τον εαυτό μου πριν αποφασίσω να ακολουθήσω την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. Ήμουν μια γυναίκα που πρόσεχα πολύ την εμφάνιση μου χωρίς να δίνω σημασία στο μέσα μου… Φοβόμουν να εκφράσω τις ανησυχίες μου και να ζητήσω βοήθεια γιατί πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα με έκανε να φαίνομαι ευάλωτη και κυρίως ανίσχυρη στα μάτια...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email