Το Ταξίδι της Καρδιάς

Εισαγωγικό σεμινάριο: Το ταξίδι της Καρδιάς

Το ταξίδι της καρδιάς
10 & 11 Φεβρουαρίου 2018 Αθήνα

To Ταξίδι της Καρδιάς, είναι ένα σύστημα αυτογνωσίας και εξέλιξης.

Είναι ένα σύστημα με τρία επίπεδα, όπου σε κάθε ένα από αυτά, μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην ύπαρξή μας και παίρνουμε όλο και περισσότερο τη δύναμή μας πίσω, απ’ όπου την έχουμε παραδώσει. Θυμόμαστε πως είμαστε οι μόνοι δημιουργοί της ζωής μας και συνειδητοποιούμε πως η ζωή ολόκληρη, δεν είναι παρά ένας τεράστιος καθρέφτης μας.

Βρίσκουμε ό, τι μας κρατάει στο ρόλο του θύματος, ό, τι μας κρατάει στον πόνο και στα δράματα, το αφαιρούμε και το αντικαθιστούμε προκειμένου να εξελιχθούμε εύκολα και όμορφα.

Ένα σύστημα μέσω του οποίου, μαθαίνουμε εύκολα να βρίσκουμε, αφαιρούμε και αντικαθιστούμε τα περιοριστικά προγράμματα και τις πεποιθήσεις που υπάρχουν στο υποσυνείδητο και στο ασυνείδητο κρατώντας μας μακριά από το δρόμο της καρδιάς μας.

Λαμβάνουμε μία μύηση και σύμβολα, για να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας. Μαθαίνουμε με μία απλή τεχνική με άγγιγμα, να ανοίγουμε το τσάκρα της καρδιάς μας και να το συνδέουμε με όλα τα τσάκρα, μένοντας συντονισμένοι σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και βλέποντας τη ζωή με πιο όμορφη ματιά.

Φτάνουμε να ζούμε ολοκληρωτικά μέσα από την καρδιά μας, την αληθινή μας φύση, τη θεϊκότητά μας, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της ζωής.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σύστημα «Ταξίδι της Καρδιάς» απευθύνεται σε όσους αισθάνονται πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν να ζουν επαναλήψεις στη ζωή τους, σε όσους ονειρεύονται μια όμορφη ζωή και νιώθουν πως ήρθε η ώρα να ξαναγίνουν αυτό που πάντα ήταν, οι Αιώνιες Υπάρξεις και οι Δημιουργοί της πιο όμορφης πραγματικότητας.

Ύλη σεμιναρίου:

Εγχειρίδιο του πρώτου επιπέδου και μία λίστα με τα συνηθισμένα περιοριστικά προγράμματα συνείδησης.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Ημερομηνία διεξαγωγής:
Τοποθεσία: Πολυχώρος ΥπερΝόησις, Ακαδημίας & Μαυρομιχάλη 1, Αθήνα. Μέτρο: Πανεπιστήμιο
Ώρα διεξαγωγής:
Σάββατο: 16:30 – 21:30
Κυριακή: 12:00 – 17:00

Εισηγήτρια:Ελένη Αναγνωστοπούλου
Αξία συμμετοχής: 111 ευρώ συν ΦΠΑ

Πληροφορίες – Εγγραφές
Better World
Email: info@better-world.gr
T: 213 043 9673 – 6936 527 527

Εισαγωγή στο θεωρητικό κομμάτι, Διαλογισμός της Καρδιάς και μέσω αυτής, συνδεόμαστε με τους άλλους συμμετέχοντες Λαμβάνουμε μύηση και σύμβολα, Γινεται ο υπέροχος Διαλογισμός Ananda Mandala και ξυπνάμε την κουνταλίνι που είναι η ενέργεια της ζωής, κρυμμένες δυνατότητες και ταλέντα εντός μας και αφυπνίζουμε τη θεϊκή γνώση και σοφία μέσα μας. Ακολουθεί διαλογισμός προγραμματισμού του DNA μας.
Πρακτική εξάσκηση. Μπαίνουμε σε ζευγάρια και βρίσκουμε και αφαιρούμε περιοριστικά προγράμματα, πεποιθήσεις, όρκους ή συμβόλαια ψυχής που υπάρχουν. Με την ολοκληρωση της δεύτερης μέρας γνωρίζουμε πως να εργαστούτμε με τον εαυτό μας και με άλλους.
Ελένη Αναγνωστοπούλου
Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα συστήματα αυτογνωσίας και εξέλιξης, με πρώτο το Ρέικι. Αυτό ήταν για μένα η μαγική αρχή. Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί, συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο…. Επόμενος σταθμός σε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
5 Shares