Το Θάρρος για Μεταμόρφωση | Περπατώντας σε νέα μονοπάτια

Το Θάρρος για Μεταμόρφωση | Περπατώντας σε νέα μονοπάτια

Βιωματικό διήμερο Walking In Your Shoes® στο Human Balance

με τον Γιώργο Νάσιο, Πιστοποιημένο Συντονιστή και Εκπαιδευτή Walking In Your Shoes® – Επίσημο εκπρόσωπο της Μεθόδου σε Ελλάδα και Ελβετία.

Το βιωματικό διήμερο Walking In Your Shoes® απευθύνεται σε όσες και όσους νιώθουν πως έφτασε ο καιρός να κάνουν το επόμενο βήμα μεταμόρφωσης στο δρόμο της Ψυχής και της Ζωής τους.

Ένα βήμα θάρρους για την βαθύτερη κατανόηση του πραγματικού τους εαυτού, της εδώ παρουσίας τους και του Ταξιδιού τους.

Ένα γενναίο βήμα προς την απελευθέρωση από τις ενοχές και τις εμπλοκές, προς τη Χαρά. Τη βαθιά και ουσιαστική Χαρά.

Τη Χαρά της παρουσίας στη Στιγμή.

Στη Μεταμόρφωση! Στη Ζωή!!

Η διαδικασία ενός Walking.

Ένα Περπάτημα μπορεί να γίνει είτε από εκπροσώπους που περπατάνε για εμάς, είτε από εμάς τους ίδιους. Αφού εκφράσουμε το αίτημα μας και εκδηλώσουμε την πρόθεση μας, εισερχόμαστε κυριολεκτικά περπατώντας μέσα στο μορφογενετικό πεδίο, το πεδίο αυτό, όπου υπάρχει αποθηκευμένη όλη η Γνώση, όπως έλεγε και ο Ελβετός Ψυχαναλυτής CarlJung. Μέσα από αυτό το «Περπάτημα» ενεργοποιείται το – αόρατο αυτό για εμάς τους ανθρώπους – πεδίο Ενέργειας.

Απελευθερώνεται Ενέργεια και μέσω αυτής της Ενέργειας μας προσφέρονται, μας φανερώνονται πολύτιμες πληροφορίες.

Αυτή η κίνηση της Ενέργειας καιοι αλλαγές που τη συνοδεύουν γίνονται αντιληπτά στο Σώμα μας και τα αισθάνεται η Ψυχή μας.

Με το που καθοριστεί με σαφήνεια το αίτημα ζητείται από έναν ή μία εκπρόσωπο να περπατήσει το συγκεκριμένο αίτημα (ή – σε κάποιες περιπτώσεις – το περπατάει ο ίδιος -η ίδια).

Αυτός-αυτή ξεκινά έπειτα να το «περπατά». Μπαίνει τότε στην υπηρεσία για αυτόν τον ρόλο και κινείται σωματικά. Αυθόρμητα και ενστικτωδώς. Ελεύθερος-ελεύθερη από παραστάσεις και προσδοκίες.

Ο Συντονιστής-η Συντονίστρια είναι αυτός που «κρατάει» το Πεδίο.

Υποστηρίζει και καθοδηγεί με τις ερωτήσεις του, την πορεία σε βαθύτερα επίπεδα της συγκεκριμένης δυναμικής. Καθοδηγεί αυτόν-αυτήν που περπατά, ώστε να αφουγκραστεί τις παρορμήσεις του σώματος του-της και έτσι γίνεται ο ρόλος που περπατά, αναφέροντας όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αισθήσεις και της διαισθήσεις του-της.

Η πολύχρονη εμπειρία δείχνει, πως ο ρόλος που περπατείται, έχει τις περισσότερες φορές θεαματικές ομοιότητες με την πραγματικότητα, πράγμα που επιδρά σε βάθος.

Για κάθε Walking μπορεί να περπατηθεί εκείνος ο ρόλος, που προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για μια βαθύτερη κατανόηση, για μεταμόρφωση, εξέλιξη και απελευθέρωση.

Μπορούν να περπατηθούν πολλά θέματα:

– Άτομα και σχέσεις π.χ. Ο/η Σύντροφός μου, το παιδί – τα παιδιά μου, ένα άτομο με το οποίο φαίνεται να υπάρχει σύγκρουση κτλ.
– Το περιβάλλον και οι συνθήκες της Ζωής μου
– Ασθένειες και συμπτώματα μου
– Στοιχεία της προσωπικότητας και της Ψυχής μου, τα συναισθήματα π.χ. Εγώ ο ίδιος/η ίδια, η Ψυχή μου, το παιδί μέσα μου, το τυφλό μου σημείο, το επάγγελμά μου, το κάλεσμά μου, το ανεξερεύνητο δυναμικό μου, το ανεκδήλωτο δυναμικό μου, η αντίστασή μου, η αυτοεκτίμησή μου, ο φόβος μου, η χαρά μου για ζωή, η σεξουαλικότητά μου, η επιτυχία μου κτλ.
– Αποφάσεις κάθε λογής π.χ. Το επαγγελματικό μου μέλλον, η απόφασή που είναι να πάρω κτλ. (Με μεγάλη ευλάβεια και προσοχή)
– Project π.χ. Η επιχείρησή μου, το έργο μου, η εργασία μου, η σκηνοθεσία μου, το κείμενό μου, το βιβλίο που γράφω – που είναι να γράψω, κτλ.
– Ζωντανά και Κατοικίδια

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!!

Γιώργος Νάσιος

Γεννήθηκα το 1971 στην Ελβετία, όπου και ζω. Είμαι Καλλιτέχνης, Εμψυχωτής Ομάδων και πιστοποιημένος Συντονιστής και Εκπαιδευτής της βιωματικής μεθόδου Walking In Your Shoes®. Η πρώτη μου αγάπη είναι το Θέατρο. Είμαι ηθοποιός, δάσκαλος υποκριτικής και σκηνοθέτης σε ομάδες Θεάτρου. Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησα στα είκοσι μου χρόνια και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία μου· σωματική, ατομική και ομαδική.

Έχω μυηθεί στο Reiki και το AuraSoma.

Έχω μαθητεύσει κοντά σε εμπνευσμένους δασκάλους, μεταξύ των οποίων η Louise L. Hay.

Έχω παρακολουθήσει – και συνεχίζω να παρακολουθώ – σεμινάρια με τους Wayne W. Dyer, GreggBraden και EckhartTolle και πολλούς ακόμα. Αργότερα στη ζωή μου γνώρισα τη δεύτερη μεγάλη αγάπη μου, τη Συστημική Οικογενειακή Αναπαράσταση και τον Bert Hellinger, έναν χαρισματικό – κατ’ εμέ – φιλόσοφο, θεραπευτή και δάσκαλο, του οποίου οι επιγνώσεις και διδασκαλίες άνοιξαν για μένα νέα πεδία της συνείδησης.

Με την άδειά του, μεταφράζω τα υπέροχα κείμενα του από τα γερμανικά στα ελληνικά. Υπήρξα οδοιπόρος σε αυτή τη μέθοδο για δώδεκα χρόνια.

Όταν ήρθε ο καιρός, είδα τη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών πεδίων – του Θεάτρου και της Αναπαράστασης – και βρήκα την έκφρασή τους στη μέθοδο του Walking In Your Shoes®.

Έχω εκπαιδευτεί στη Γερμανία από τον Δάσκαλο και Μέντορά μου Christian Assel – Ιδρυτή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτο WIYS® – και από τον Συνιδρυτή της μεθόδου, Joseph Culp και έγινα πιστοποιημένος Συντονιστής και στη συνέχεια Εκπαιδευτής του Walking In Your Shoes®.

Από το 2000 προσφέρω εργαστήρια θεάτρου, αυτό-ανακάλυψης και μεταμόρφωσης στην Ελλάδα και την Ελβετία .

Από το 2012 προσφέρω επίσης εργαστήρια Walking In Your Shoes® σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ζυρίχη και Στοκχόλμη.

Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγική εβδομάδα Walking In Your Shoes® με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Συνεχίζω να επιμορφώνομαι στη μέθοδο, μιας και αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό που εξελίσσεται συνεχώς.

Έχω την τιμή να είμαι ο επίσημος εκπρόσωπος της μεθόδου στην Ελλάδα και την Ελβετία και επικεφαλής του Ελληνικού και του Ελβετικού Ινστιτούτου WIYS®.

Πληροφορίες:

Ημέρα και ώρα:
Σάββατο και Κυριακή 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019
11.00 – 19.00
(με πολλά μικρά διαλείμματα ανάμεσα στα Περπατήματα)

Κόστος διημέρου:
1)EarlyBird– μέχρι 31 Ιανουαρίου 160€ (+φ.π.α)

Τρόποςπληρωμής:
προκαταβολή 50% και εξόφληση μέχρι και 31 Ιανουαρίου.
*Σε περίπτωση ακύρωσης από τον συμμετέχοντα γίνεται επιστροφή του 50% των χρημάτων μέχρι 8 Φεβρουαρίου.

2)Μετά την 1η Φεβρουαρίου 200€ (+φ.π.α)

Τρόπος πληρωμής:
προκαταβολή 50% και εξόφληση μέχρι 8 Φεβρουαρίου.
*Σε περίπτωση ακύρωσης δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

* Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
* Τα προσωπικά αιτήματα που θα περπατηθούν, θα επιλεγούν με ενεργειακό κλήρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν απορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλείτε:
Αλίνα Αντωνιάδη
Ιστοσελίδα: https://humanbalance.gr/eft/
E-mail: erpnoizois@gmail.com

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email