“Βρίσκοντας την Χαρά της Ζωής – The Joy of Living” – Με τον Br. Shubamrita

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Ελλάδα τον Br. Shubamrita , μαθητή
της Σρι Μάτα Αμριτανάντα Μαϊ, γνωστής ως Άμμα ή Μητέρα, για δύο προγράμματα στα όποια είστε καλεσμένοι σε Αίγινα και Αθήνα.

 

Η Άμμα, ιδρύτρια της παγκόσμιας εθελοντικής οργάνωσης “ Αγκαλιάζοντας τον Κόσμο”, συγκαταλέγεται στους γνωστότερους και πιο σεβαστούς πνευματικούς ηγέτες της εποχής μας και ο μαθητής της μας φέρνει το μήνυμα της.

Το θέμα της φετινής του ομιλίας είναι : “Βρίσκοντας τη Xαρά της Ζωής / The Joy of Living”.

"Βρίσκοντας την Χαρά της Ζωής - The Joy of Living" - Με τον Br. Shubamrita

Πέμπτη 14 /6 στις 19:30 – 21:30 στην Αίγινα.

Παρασκευή 15 /6 στις 19:30 – 21:30, στο HOTEL TITANIA, Πανεπιστημίου 52, στην Αθήνα.

Ο Br Shubamrita ζει κοντά στην Άμμα από το 1989 και πραγματοποιεί τακτικά διαλέξεις και σεμινάρια πνευματικού περιεχομένου σε χώρες της Ευρώπης, την Αυστραλία, την Αφρική, την Ινδία και τη μέση Ανατολή.

Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, ως ένας από τους πιο κοντινούς μαθητές της Άμμα και προσωπικός της μεταφραστής, ο Br Shubamrita μοιράζεται τη γνώση που απέκτησε κοντά της με πρακτικούς και εύκολα κατανοητούς όρους. Είναι επίσης γνωστός ως χαρισματικός συνθέτης και τραγουδιστής.

Η ομιλία θα γίνει στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή, ομιλία και μουσική.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και με τους φίλους σας, σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη και πολύτιμη συνάντηση ,

 Περισσότερα για τον Br Shubamrita

Ο μπραχματσάρι Σουμπάμριτα Τσαϊτάνια μεγάλωσε στη Βομβάη, όπου συνάντησε την Άμμα για πρώτη φορά. Το 1989 πήρε το πτυχίο του στη Βιοχημεία και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Αμριταπουρί (στο άσραμ της Άμμα που βρίσκεται στη νότια Ινδία). Για πολλά χρόνια, ο μπραχματσάρι Σουμπάμριτα ήταν υπεύθυνος έκδοσης του «Ματρουβάνι», του μηνιαίου περιοδικού του άσραμ. Το 1996, έλαβε από την Άμμα τη μύηση του ως μπραχματσάρι (σύμφωνα με τη μοναστική παράδοση) και από τότε συμμετέχει ενεργά στις κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πνευματικές δραστηριότητες του άσραμ σε όλο τον κόσμο.

Δίνει τακτικά ομιλίες και καθοδηγεί σεμινάρια για το διαλογισμό και τη διαχείριση του στρες. Διαθέτοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ως ένας από τους κοντινότερους μαθητές και προσωπικός μεταφραστής της Άμμα, ο μπραχματσάρι Σουμπάμριτα μοιράζεται τις γνώσεις του πάνω στις ανατολικές πνευματικές παραδόσεις με απλό και κατανοητό τρόπο.

Οι ομιλίες του μπραχματσάρι Σουμπάμριτα αναφέρονται σε όλους τους τομείς της ζωής: στην προσωπική ανάπτυξη μέσω της κατανόησης των πνευματικών αρχών, στην εφαρμογή αποτελεσματικών τεχνικών διαχείρισης στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, στην εκπαίδευση των νέων για να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες, καθώς και στην προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στις διαφορετικές θρησκευτικές παραδόσεις.

Αναλυτικές Πληροφορίες
168 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email