“The Rhythm of Life” με τον Stefan Rippel και την Esra Koyuncu

"The Rhythm of Life" με τον Stefan Rippel και την Esra Koyuncu

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

The Rhythm of Life – Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

O Stefan Rippel επιστρέφει στην Ελλάδα για να διδάξει για πρώτη φορά μαζί με την Esra Koyuncu, Feng Shui Master, ένα πρωτότυπο σύστημα που ενσωματώνει την αρχαία φιλοσοφία του Qi Gong και του Feng Shui δημιουργώντας την απόλυτη ισορροπία σε όλους τομείς της ζωής μας.

The Rhythm of Life

Η κατανόηση της ζωής ως μόνιμου παλμού μεταξύ διαστολής και συστολής οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα πάντα στο σύμπαν έχουν το δικό τους ρυθμό. Οι άνθρωποι, τα φυτά, οι φυσικές δυνάμεις, ακόμη και οι πλανήτες έχουν τους δικούς τους ρυθμούς που δημιουργούνται από μια μεμονωμένη αλληλουχία αλλαγής μεταξύ των πόλων διαστολής και συστολής. Η αρμονία αυτού του ρυθμού δημιουργεί στους ανθρώπους μια κατάσταση υγείας, ενώ η ανισορροπία της προκαλεί ασθένειες.

Αυτός ο ρυθμός πάλλεται είτε σε αρμονία είτε σε έλλειψη ισορροπίας, όχι μόνο μέσα σε έναν άνθρωπο, αλλά μέσα σε όλες τις συμπαντικές εκδηλώσεις. Υπάρχει μια αλληλεπίδραση όλων αυτών των επιμέρους ρυθμών που επηρεάζουν ο ένας τον άλλον συνεχώς.

Το αρχαίο δυαδικό –( yin yang) σύστημα του I Ching- το μεγαλύτερο θεμέλιο της κινέζικης φιλοσοφίας- είναι ένα τέλειο εργαλείο για την περιγραφή αυτών των φαινομένων αλληλεπίδρασης και είναι η πηγή του συστήματος των Πέντε Στοιχείων, το οποίο σύστημα με την σειρά του αποτελεί τo θεμέλιo του Qi Gong και του Feng Shui. Και οι δύο κλάδοι προέρχονται από την αρχαία Κίνα και αποσκοπούν στη δημιουργία ισορροπίας, μέσα και έξω, χρησιμοποιώντας τα Πέντε Στοιχεία.

Η Esra Koyuncu, Feng Shui Master στην Τουρκία και ο Stefan Rippel, διεθνώς αναγνωρισμένος θεραπευτής και συγγραφέας, διαμόρφωσαν μαζί ένα σύστημα εφαρμογής αυτής της αρχαίας σοφίας στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής του 21ου αιώνα, το οποίο ονόμασαν “The Rhythm of Life”. Για να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ατομικές ανάγκες και ενδιαφέροντα, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συγκεκριμένων ενοτήτων/σεμιναρίων. Κάθε ενότητα διδάσκει πώς να ενσωματώσουμε το ισχυρό σύστημα των πέντε στοιχείων σε διάφορες πτυχές της καθημερινής μας ζωής.

Συναισθηματική ισορροπία & Ευημερία

Τα συναισθήματα μας βάζουν σε κίνηση. Υπάρχουν συναισθήματα που δημιουργούν καταστροφικά μοτίβα συμπεριφοράς, κλέβουν την ενέργειά μας και καταστρέφουν τη σωματική μας υγεία επηρεάζοντας αρνητικά την ευημερία μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθουμε πώς να μεταμορφώνουμε το άγχος σε ηρεμία, το θυμό σε εύθυμη διάθεση, τη ζήλια σε αγάπη, τη κατάθλιψη σε θάρρος και τη θλίψη σε δεκτικότητα.

Θα μας δοθούν εργαλεία για να αλλάξουμε τα σπίτια μας ώστε να αυξήσουμε τη ροή της ενέργειας και να ενισχύσουμε την ευημερία. Αυτά τα εργαλεία θα μας επιτρέψουν να σπάσουμε τα πρότυπα που αποτελούν εμπόδια στην ανάπτυξή μας και θα μας βοηθήσουν να τα μετουσιώσουμε σε συναισθηματική αρμονία.

Επίσης, θα μάθουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αστρολογία για να κατανοήσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τους αδύναμους τομείς της ζωής μας.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

 • 10:00 Εισαγωγή στην φιλοσοφία των πέντε στοιχείων, κινεζική αστρολογία, Feng Shui και εσωτερική αλχημεία.
 • 11:00 Τα συναισθήματα από την οπτική γωνία των πέντε στοιχείων και της κινεζικής αστρολογίας
 • 12:30 Γεύμα
 • 14:00 Δημιουργία συναισθηματικής ισορροπίας με την οργάνωση του σπιτιού και του χώρου εργασίας σας με την Esra
 • 16:00 Θεραπευτικοί Ήχοι και Fusion, σιωπηλοί διαλογισμοί Qi Gong με τον Stefan
 • 18:00 Κλείσιμο

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

 • 10:00 Τρόποι διατήρησης και προστασία της συναισθηματικής ισορροπίας, μέσα και έξω.
 • 11:00 Xρήση του I-Ching ως κατευθυντήρια γραμμή για την συναισθηματική ισορροπία
 • 12:30 Γεύμα
 • 14:00 Δημιουργία συναισθηματικής ισορροπίας προσαρμόζοντας τον εαυτό μας στις εποχές και στους διαρκώς μεταβαλλόμενους καιρούς που διανύουμε.
 • 16:00 Θεραπευτικοί Ήχοι και Fusion, σιωπηλοί διαλογισμοί Qi Gong με τον Stefan
 • 18:00 Αποχαιρετισμός

Χρόνος διεξαγωγής: Σάββατο 6 Οκτωβρίου & Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ώρες διεξαγωγής: 10:00 – 18:00

Χώρος: Women for Life, Γρηγ. Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, τηλ.

Κόστος συμμετοχής: 230€  +ΦΠΑ

 • 190€+ΦΠΑ για εγγραφές έως 20 Σεπτεμβρίου, 2018.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας κατάθεση προκαταβολής 50€.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:

Esra Koyuncu
Η Esra είναι εκπαιδευμένη σύμβουλος του Feng Shui, λέκτορας και συγγραφέας υπό την καθοδήγηση του Grand Master Raymond Lo. Αφού εργάστηκε ως στέλεχος επιχειρήσεων για 15 χρόνια, ανακάλυψε το Feng Shui και αποφάσισε να συνεχίσει το νέο της πάθος επαγγελματικά. Τα άρθρα που έγραψε, οι τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες εμφανίστηκε, καθώς και τα εργαστήρια που...
O Stefan Rippel έχει ασχοληθεί με προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (μέσης, πλάτης, αυχενικό, κτλ.) για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Είναι φυσιοθεραπευτής και ρεφλεξολόγος και ξεκίνησε την καριέρα του σε νοσοκομείο, όπου και συμμετείχε στην μετεγχειρητική αποκατάσταση ασθενών, στην αντιμετώπιση οξέων προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και ασθενών με εγκεφαλικό. Την ίδια εποχή ο Stefan άρχισε να...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
5 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email