Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η ζωή στα χέρια σου!» από τη Victorious Team

Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η ζωή στα χέρια σου!» από τη Victorious Team

Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η ζωή στα χέρια σου!» από τη Victorious Team

Η Victorious Team παρουσιάζει:

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα προσέλευσης 20:30, ώρα έναρξης αυστηρά στις 21:00 ένα μοναδικά σχεδιασμένο event! Στον ολοκαίνουριο Cafe & music stage Ερμού 135 στο Θησείο πρόκειται να διαδραματιστεί μια ξεχωριστή παράσταση που στόχο έχει την δημιουργία Νικητών!

Για πρώτη φορά θα προβληθεί η θεατρική παράσταση με τίτλο:
« Η ζωή στα χέρια σου!»

Για όσους έχουν εμπόδια με την έλλειψη χρόνου ή χρημάτων, το άγχος ή την ανασφάλεια, σίγουρα η οπτική της πνευματικής δασκάλας Ελένηας Κεχαγιά μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις της, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών : Μαρίας Κεσιλογλου, Γιάννη Κωσταρα, Μαριλένας Καμπιωτη και Χάρη Γεωργιάδη και την διακεκριμένη σκηνοθετική ματιά του τελευταίου θα οδηγηθούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση μέσα από την οποία θα αισθανθούν, θα συνειδητοποιήσουν και θα αλλάξουν άμεσα τρόπο σκέψης απέναντι στα εμπόδια τους!

Η κινησιολογικη συμμετοχή των ταλαντούχων χορευτών: της Βικης Ζιαμπρα και του Θάνου Πισανίδη μαζί με τις συγκλονιστικές μουσικές ερμηνείες του αγαπημένου μας τραγουδιστή Κυρίλλου Διαμαντίδη πρόκειται να δημιουργήσουν μια βιωματική εμπειρία αξιομνημόνευτη για κάθε παρευρισκόμενο θεατή.

Μετά το πέρας της παράστασης θα δοθεί το βήμα στον σύλλογο ανθρώπων Σκπ, Αυτοανοσα, ΑΜΕΑ και φίλων αυτών για να παρουσιάσουν όλες τις δράσεις και το πολύ σπουδαίο έργο που υπηρετούν που μας αφορά όλους! Επίτιμη προσκεκλημένη της βραδιάς είναι η Δήμητρα Πασχάλη, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πολεμικών τεχνών κωφών (IMAFD) και διακεκριμένη διεθνώς αθλήτρια στο Taekwondo, η οποία πρόκειται να καθηλώσει τους πάντες με την ιστορία της.

Το τρίτο μέρος της βραδιάς ολοκληρώνει η live μουσική παράσταση του Κυρίλλου Διαμαντίδη γεμάτη επιτυχίες, εκπλήξεις και δώρα!

Με την παρουσία μελών και υποστηρικτών της εταιρείας μας, την διακαναλικη κάλυψη σημαντικών media και την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, είναι βέβαιο πως το συγκεκριμένο event θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους μόλις 100 τυχερούς θεατές!

Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε ονομαστικά (πλήρες ονοματεπώνυμο) την παρουσία σας μέχρι το Σάββατο 23/11/2019.

Τιμή εισόδου 20€.

Χορηγός επικοινωνίας: Εναλλακτική Ατζέντα

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend