Θεατρικό Εργαστήρι

Θεατρικό Εργαστήρι

Ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων έψαχνε τρόπους να εκφράζεται μέσα από το θέατρο, τον χορό, την μουσική, την ζωγραφική… Οι ανησυχίες του αυτές και οι ευαισθησίες του τον οδήγησαν σε αυτή την αναζήτηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο θεατρικό εργαστήρι θα βρούμε τρόπους να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από ένα κείμενο, έναν ρόλο, που θα αγγίξει δικά μας κομμάτια και θα μας επιτρέψει να τα βγάλουμε προς τα έξω. Με ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε… και τελικά… να βρούμε τον δικό μας τρόπο έκφρασης.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με φροντίδα και σεβασμό, θα αφήσουμε για λίγο την καθημερινότητα εκτός και θα βιώσουμε καταστάσεις και συναισθήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά με τον εαυτό μας!

Το θεατρικό εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω. Στο τέλος της χρονιάς θα δοθεί παράσταση και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

«Θεωρώ το θέατρο τη μεγαλύτερη τέχνη όλων, τον πιο άμεσο τρόπο με τον οποίο ένας άνθρωπος μπορεί να μοιραστεί με κάποιον άλλον την αίσθηση του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Όσκαρ Γουάιλντ

Κόστος σεμιναρίου: 50 ευρώ/μήνα  και για ανέργους 40 ευρώ/μήνα

Τόπος και ώρες διεξαγωγής: Κάθε Τετάρτη στις 19:30 -21:30, Ακτή Μουτσοπούλου 37, Αττική, Πειραιάς 18534

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων καλέστε στα: 2104297888, 6932305351

Ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο: mail@phws.eu

 

Παναγιώτης Ταρνάρης
O Παναγιώτης Ταρνάρης είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα παιδικών θεατρικών παραστάσεων τόσο ως ηθοποιός όσο και ως αφηγητής ενώ παράλληλα είναι εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων. Επίσης, έχει λάβει το βραβείο «Συνολικής Σύλληψης και Παρουσίασης για Θέαμα στο Δρόμο».
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share