Θεραπευτικός Τροχός – Νότος: Ο Τρόπος του Πληγωμένου Θεραπευτή

Θεραπευτικός Τροχός

Μετά από αίτημα ενδιαφερομένων, ο “Θεραπευτικός Τροχός”

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Μια κορυφαία εκπαίδευση όπου η Υπερ-Προσωπική ψυχοθεραπεία και η Σύγχρονη Ενεργειακή ψυχολογία, η νευροβιολογία,  συναντούν την Παράδοση  των Ίνκα και εμπλουτίζονται χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις τεχνικές της.

Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο.

Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση.

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Κάθε επίπεδο  περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με την Δύση, τονΒορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

ΝΟΤΟΣ: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Καλώς όρισες  στο σημείο αυτό που ξεκινάει ένα καταπληκτικό ταξίδι. Αυτό το ταξίδι είναι ένα ταξίδι μαθητείας  και εξοικείωσης με την χρήση των εργαλείων ενός Σαμάνου. Είναι ένα ταξίδι στην προσωπική θεραπεία και το θαύμα. Ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, όπου θα αναπτύξουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση με την ζωή μας σε όλες της τις όψεις.

Θα πάμε εκεί που θα βρούμε την σωστή για εμάς σχέση με τα πράγματα, στο μέρος όπου μπορούμε να κρατάμε την γνώση και την προσωπική μας δύναμη ζωντανές και όπου μπορούμε να ζήσουμε, να θεραπευόμαστε, να μεγαλώνουμε  και να πεθαίνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Αυτή είναι η αρχή του θεραπευτικού ταξιδιού. Απελευθερώνουμε το γάντζο των προσωπικών μας ιστοριών. Μετατρέπουμε τις πληγές μας σε  δύναμη μας. Εδώ μαθαίνουμε τα βασικά εργαλεία των θεραπευτικών τεχνικών. Στο Νότο καθαρίζουμε από πράγματα που μας βαραίνουν.

Όπως το φίδι βγάζει το δέρμα του για να μεγαλώσει κι άλλο έτσι αποβάλλουμε από πάνω μας τις ιστορίες που ζούμε και ξαναζούμε και δεν μας οδηγούν πουθενά. Μετά από αυτή την διαδικασία μαθαίνουμε να περπατάμε με ομορφιά.

Το ταξίδι αυτό αποτελεί μία προσωπική πορεία, την οποία δεν κάνουμε μόνοι μας. Πάντα στο πλευρό μας  βρίσκουμε αυτούς που περπατούν παράλληλα ή περπάτησαν το μονοπάτι αυτό πριν από εμάς, έτοιμους να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Θα διαπιστώσουμε πως όταν περπατούμε το προσωπικό μας μονοπάτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι.

Θα περπατήσουμε το μονοπάτι της προσωπικής θεραπείας και δύναμης. Αλλά και το μονοπάτι όπου θα μάθουμε τον τρόπο να βοηθάμε και άλλους να θεραπεύονται από τις πληγές τους.

Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε ισχυρές και αρχαίες διαδικασίες που θα επιτρέπουν τις μετατοπίσεις και την επούλωση με τρόπο κομψό, νιώθοντας την ανακούφιση αλλά και την χάρη.

Σου ζητώ να αναρωτηθείς για αυτή την στιγμή,  να συλλογιστείς σχετικά με τους  λόγους που σε φέρνουν σε αυτό το ταξίδι, την συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σου.  Τι είναι αυτό που σε φέρνει εδώ, σε αυτό τον τόπο, σε αυτή τη στιγμή;

Να είσαι  σε θέση να πεις ένα μεγάλο ΝΑΙ και να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι. Τι είναι αλήθεια αυτό που ελπίζεις από αυτό το ταξίδι;
Όποιoι και αν είναι οι λόγοι σου στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα, είναι εντάξει, αλλά όπως θα διασχίζεις τον  Θεραπευτικό Τροχό, θα αλλάζεις!

Σε κάθε μια από τις κατευθύνσεις που θα γνωρίζεις ,  θα επουλώνεις  μέρη του εαυτού σου που ποτέ δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Καθώς θα γίνεσαι πιο συνειδητός και θα νιώθεις πιο ζωντανός και θα είσαι παρών σε αυτή την άπειρη στιγμή, αυτοί  οι αρχικοί λόγοι που σε έφεραν εδώ, θα μετατοπιστούν και θα  Αλλάξουν για να συμπεριλάβουν πλέον μία πολύ ευρύτερη προοπτική, όπως θα είναι η ζωή σου.

Αυτή η παράδοση έρχεται από τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται  όλη την εικόνα. – εμείς θα αλλάξουμε το σημείο που στεκόμαστε και όπως θα το  κάνουμε αυτό, θα διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος γύρω μας θα αλλάζει και εμείς μετατρεπόμαστε σε μία  δύναμη ειρήνης και αλλαγής μέσα στον κόσμο, όπως θα γνωρίζουμε πως να κρατάμε τον νόμο του AYNI -είναι ο νόμος της αμοιβαιότητας- για όλους.

Όταν αποφασίσεις να προχωρήσεις στο ταξίδι της ζωή σου σε οδηγεί στη δική σου δύναμη να αποκαλύψεις την αλήθεια για το «ποιος είσαι», να ανακαλύψεις ένα πιο αυθεντικό εαυτό. Αρχίζεις να φέρνεις στο προσκήνιο τα μοναδικά σου δώρα και ταλέντα για να περπατήσεις προς το «ποιος γίνεσαι». Και καθώς προχωράς δημιουργείς και κρατάς ένα νέο δικό σου χάρτη που διαμορφώνει το πεπρωμένο σου και αλλάζει τον κόσμο σου.

Στην διάρκεια του Τροχού θα μάθεις δυνατά θεραπευτικά εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αλλαγή από την κατάσταση που είσαι τώρα στο που θέλεις να είσαι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα ίδια εργαλεία για να βοηθήσεις άλλους. Θα γίνεις ένας δυνατός θεραπευτής, σύμβουλος, πνευματικός καθοδηγητής, ή μέντορας, ένας καταλύτης αλλαγής. Αυτό σημαίνει να είσαι σαμάνος στον σημερινό κόσμο.

Αυτή η εκπαίδευση σου επιτρέπει να μεγαλώσεις πνευματικά όσο και σε αυτοπεποίθηση ώστε η ζωή που ηγείσαι να είναι δική σου. Και γίνεσαι μοντέλο στον κόσμο ενός νέου είδους ηγεσίας που ξεκινάει από μέσα σου και απλώνεται στις οικογένειες σου, στις κοινότητες, και στον κόσμο γύρω σου. Είμαστε όλοι μέρος σε αυτό το μεγάλο άλμα συνειδητότητας. Ετοιμάσου  να γίνεις η καλύτερη εκδοχή που μπορείς να είσαι.

Ο θεραπευτικός τροχός είναι ένας μεγάλος κύκλος που έχει πάνω του σημειωμένες τις βασικές κατευθύνσεις. Είναι ένας χάρτης των τεσσάρων βημάτων για να γίνει κάποιος ένα άτομο γνώσης και δύναμης. Αυτό είναι το ταξίδι που αναλαμβάνει να κάνει ο σαμάνος, προκειμένου να γίνει θεραπευτής και σοφός. Είναι ένα ταξίδι που όλοι μας αναλαμβάνουμε να κάνουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Αφήστε με να σας τον περιγράψω.

Είναι ένας αρχαίος χάρτης που βρίσκουμε σε ολόκληρη την Αμερική και είναι χωρισμένος σε τέσσερα τμήματα, με βάση τις βασικές κατευθύνσεις μιας πυξίδας. Ο χάρτης περιγράφει την διαδικασία που απαιτείται για να ολοκληρωθούμε. Έτσι, ξεκινάμε με το να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας.

Θυμηθείτε ότι το ταξίδι του σαμάνου, είναι το ταξίδι του πληγωμένου θεραπευτή και ότι καθώς θεραπεύουμε τον εαυτό μας, αυτό που ανυψώνεται μέσα μας, που είναι μια πηγή τραυμάτων και πόνου, γίνεται η βάση της εξουσίας μας, της συμπόνιας μας. Έτσι, ξέρω πώς είναι όταν πονάτε γιατί κι εγώ έχω πονέσει., αλλά αυτές οι πληγές δεν ζουν πλέον μέσα μου και δεν μπορούν πλέον να με αναγκάσουν και να με ενημερώσουν και να με ωθήσουν να αντιδράσω σε ορισμένους ανθρώπους με ορισμένες συμπεριφορές.

Αυτές οι πληγές ζουν πλέον μέσα στην θεραπευτική τσάντα μου, και αποτελούν πηγή της δύναμής μου. Καθώς θεραπεύω αυτές τις πληγές γίνονται η πηγή της δύναμής μου, μέσα στην θεραπευτική τσάντα μου. Αυτό είναι το φάρμακό μου. Κλασικά, αυτό είναι γνωστό ως το μονοπάτι του πληγωμένου θεραπευτή.

Και ο θεραπευτικός τροχός έχει τέσσερα μονοπάτια που σχετίζονται με αυτό:

1) το μονοπάτι του θεραπευτή στο Νότο

2) του πολεμιστή στην Δύση

3) του Σοφού ή του Δασκάλου στον Βορρά

4) του Οραματιστή στην Ανατολή

Κατά την εκπαίδευση ως σαμάνοι πρέπει να επισκεφτείτε κάθε μια από τις κατευθύνσεις και να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση και να λάβετε τα δώρα της κάθε μιας από αυτές τις κατευθύνσεις.

Έτσι, στον Νότο λαμβάνετε το δώρο της θεραπείας και θεραπεύεστε και εσείς, στην Δύση μαθαίνετε τους τρόπους του Ειρηνικού πολεμιστή, τις τεχνικές της μη-βίας, ερχόμαστε σε σωστή σχέση με τους προγόνους μας, στον Βορρά εμποτιζόμαστε στις θεραπευτικές διδασκαλίες και τις διδασκαλίες της σοφίας. Ο Βορράς είναι γνωστός ως ο δρόμος του σοφού, ως ο δρόμος αυτού που μπορεί να μαθευτεί, αλλά όχι να ειπωθεί, και η Ανατολή είναι ο δρόμος του οραματιστή που ονειρεύεται στην ύπαρξη, που ανιχνεύει τις δυνατότητες πριν κοιτάξει τις πιθανότητες. Αλλά ο πρακτικός ονειρευτής, το άτομο που γνωρίζει ότι αν δεν ονειρευτούμε τον κόσμο μας στην ύπαρξη, τότε θα συμβιβαστούμε με τον συλλογικό εφιάλτη της ιστορίας.

Καθώς εισέρχεστε στον θεραπευτικό τροχό, μπαίνετε από τον Νότο που αντιπροσωπεύεται από το ερπετό και εισέρχεστε από αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να θεραπεύσετε το παρελθόν σας, με τον τρόπο που το ερπετό αλλάζει δέρμα, δηλ. όλο μαζί με τη μία και όχι λίγο λίγο, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε στην Δύση, αλλά όλο μαζί όπως αλλάζει δέρμα το ερπετό. Το ερπετό αναπαριστά την σύνδεσή μας με την γη, με το πάθος μας, με την λίμπιντό μας, με τη σεξουαλικότητά μας, με τον ενστικτώδη εαυτό μας.

Καθώς εισερχόμαστε στον θεραπευτικό τροχό από τον Νότο,  αφήνουμε πίσω το παρελθόν, όχι μόνο το ψυχολογικό, αλλά και το ψυχοπνευματικό μας παρελθόν, αυτό που σε μερικές παραδόσεις αποκαλείται “κάρμα”, αλλά επίσης και το βιολογικό μας παρελθόν, έτσι ώστε δεν μας καταδιώκουν πλέον τα προβλήματα της καρδιάς, ή τα προβλήματα στο στήθος που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

Και αυτό γίνεται μέσα από ενεργειακές διαδικασίες, μέσα από ενεργειακές ανυψώσεις από τον πυρήνα, γιατί ο σαμάνος κατανοεί ότι έχουμε ένα φωτεινό ενεργειακό σώμα που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα και ενημερώνει το φυσικό σώμα, με τον ίδιο τρόπο που ένας μαγνήτης οργανώνει σωματίδια σιδήρου σε ένα κομμάτι χαρτί. Και ότι μέσα σε αυτό το ενεργειακό πεδίο, υπάρχουν κωδικοποιημένα αποτυπώματα που μας προδιαθέτουν για το πώς θα ζήσουμε, πώς θα γεράσουμε, πώς θα αρρωστήσουμε και για το πώς μπορεί να πεθάνουμε.

Και ο σαμάνος κατανοεί ότι μπορείτε να καθαρίσετε αυτά τα αποτυπώματα από το προσχέδιο και ότι το σώμα θα αυτό-οργανωθεί τότε προς την υγεία.

Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης

ALBERTO VILLOLDO – Δημιουργός του Θεραπευτικού Τροχού
Σεμινάριο Θεραπευτικού Τροχού Νότου
Εισηγητές: Λιάνα Τελειώνη – Γεράσιμος Βλάχος

Ημερομηνίες: 13-14-15 Ιουλίου
Ώρες: Παρασκευή 13 Ιουλίου: 4:00μμ – 10:00μμ , Σάββατο 14 – Κυριακή 15 Ιουνίου: 8:00π.μ – 9:00μμ

Κόστος συμμετοχής: 220€-Για εγγραφές μέχρι 3 Ιουλίου 190€.

Συμβολική συμμετοχή για όσους θέλουν να επαναλάβουν το σεμινάριο.

Η Λιάνα Τελειώνη, ο Μάκης Βλάχος και το «ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen» , προσφέρουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Θεραπευτικού Τροχού με σημαντική έκπτωση , προκειμένου να επωφεληθούν, από τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού, όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Τόπος διεξαγωγής: ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen
Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες
Πληροφορίες & κλείσιμο θέσης

www.urantiacenter.gr : 210 5449495 – 697 4820269 ,

www.alorama.gr: τηλ.210 6229292, 698 9659896

Δείτε τη συνέντευξη της Λιάνας Τελειώνη:Ο Θεραπευτικός τροχός και το ταξίδι του Σαμάνου

gerasimos blaxos
Ο Γεράσιμος Βλάχος αποφοίτησε από παιδαγωγικό Ρόδου, είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ενεργειακός θεραπευτής. Παρακολούθησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην A.F.STUDIES, παράρτημα της Γερμανικής Σχολής Aerobic and Fitness και κατέχει τους τίτλους Aerobic and Fitness Instructor,personal training και pilates Instructor. Συνέχισε με  την εκπαίδευση επαγγελματικής κατάρτισης(foundation) στη Gestalt συμβουλευτική με τον Morgan Goudlander (University of San Francisco, USA)....
Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης και σαμάνικων τεχνικών, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Ιθάκη. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
378 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email