Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera

Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση - Level 1 | Astral Aspera

Το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΥΠΝΩΣΗΣ ASTRAL ASPERA

(www.astral-aspera.gr)

πραγματοποιεί σεμινάριο με θέμα “Κλινική Υπνωση – Level 1”

3-4-5- ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ LEVEL 1

στο astral aspera Γιολδάση 2 Ν.Κόσμος

 

Η θεραπευτική Ύπνωση είναι μια διαδικασία απόλυτης συγκέντρωσης του νου και χαλάρωσης του σώματος, μέσα από την οποία , παρακάμπτοντας τον συνειδητό νου (Εγώ) επικοινωνούμε απ ευθείας με το Υποσυνείδητο (Αυτό), δίνοντας κατευθύνσεις, και αναπρογραμματίζοντας μέσα από Υποβολές, τις όποιες φοβικές συμπεριφορές, ψυχολογικές η και ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες κλπ. Μια διαδικασία ευχάριστη , ωστόσο βαθιά θεραπευτική..

Με έναν τρόπο, μπορούμε, παρακάμπτοντας, τις δικαιολογίες που προβάλλονται από τον συνειδητό νου, και τις όποιες αναστολές, να παρέμβουμε στο Υποσυνείδητο ενεργοποιώντας λύσεις και δράσεις , σε ψυχολογικό επίπεδο, συμβάλλοντας δυναμικά στην επίλυση συμπτωμάτων , μα και αίτιων, ψυχολογικών και ψυχοσωματικών δυσλειτουργιών .

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις πιο βασικές τεχνικές της Ύπνωσης, προκειμένου να συμβάλουν στην θεραπεία σωματικών, ψυχικών δυσλειτουργιών , των ίδιων , των οικείων τους, και των πελατών τους , στην εξισορρόπηση της Υγείας τους, μέσα από την απελευθέρωση των δυνάμεων του Νου , που διδάσκει η Ύπνωση. Θα έχουν κατά συνέπεια, τη δυνατότητα να επισυνάψουν την Ύπνωση στα εργαλεία που χρησιμοποιούν στις Θεραπείες τους, επεκτείνοντας έτσι το επαγγελματικό τους εύρος ,εάν δραστηριοποιούνται στον χώρο της ψυχικής υγείας.

-Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Παρασκευή 03/07 16 00 εως 21 00

Σάββατο 04/07 10 00 έως 18 00

Κυριακή 05/07 10 00 έως 18 00

-το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να κατανοήσει την θεραπευτική ύπνωση ως μέσον εξέλιξης , αυτοπραγμάτωσης , και θεραπείας..

– δίνεται πιστοποίηση Υπνοθεραπευτή (basic level) από τον Εισηγητή Παναγιώτη Γεωργιάδη (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ/ESOTERIC STUDIES-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ AΘΗΝΩΝ– ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ HYPNOTHERAPΙST–MASTER HYPNOTHERAPIST V.R.T.C.-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Ε.Κ.Π.Α.-Μέλος του American Board of Hypnotherpysts)

Tο τριήμερο σεμινάριο ακολουθείται απο 30 ημέρες »εποπτείας» προκειμένου μετά το διάστημα αυτό και μετά απο πρακτική εξέταση, να παραλάβετε την πιστοποίηση σας

– κόστος συμμετοχής 250,00 ευρώ

– εκδίδεται απόδειξη (με επιβάρυνση φπα 24 %)

Ενότητες σεμιναρίου..

-Ψυχή και ασθένειες σώματος

-Τι είναι ο Υπνωτισμός / γιατί Υπνωση..

-Δεκτικότητα ατόμων/τεχνικές κατηγοριοποίησης

-Ψυχική Υγεία, και Υπνωση

Ποιες ψυχικές ασθένειες οδηγούνται στη λύση τους με τη βοήθεια της Ύπνωσης

-Λίγο πριν την Ύπνωση

-Υποβολές/ορθή σύνταξη

Πρακτική δημιουργία Υποβολών

Η Υπνωτική γλώσσα

-Τεχνικές Υπνωτισμού

Ύπνωση με μία χειραψία

Χέρια χωρίς βάρος

Ανάστροφη μέτρηση

-Επαναφορά

-Πειραματισμοί..

Ακινησία άκρων

Το μεγάλο βάρος

Κατάργηση μνήμης

Μεταυπνωτικές υποβολές

-Υπνωση αναδρομής

Καταγραφές από το Παρελθόν

-Πρακτική εφαρμογή από όλους τους συμμετέχοντες

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων 6944 306 502 – 211 7156 081

Παναγιώτης Γεωργιάδης
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηO Παναγιώτης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς , στο ζώδιο των Ιχθύων, το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας /Esoteric studies από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend