Thetahealing basic DNA

Thetahealing basic DNA

Thetahealing basic DNA

“Αν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε από όλα όσα σας βαραίνουν στην καθημερινότητα σας, από περιοριστικές πεποιθήσεις που ορίζουν τη ζωή σας, τις μνησικακίες και τις φοβίες, ελάτε να γνωρίσετε τη θεραπευτική μέθοδο Theta healing.

Ελάτε να γνωρίσετε τη δυναμική βιωματική θεραπευτική μέθοδο, που σας δώσει την ικανότητα να αλλάξετε άμεσα όλα όσα σας κρατούν δέσμιους από το να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε και σας αξίζει.

Τι είναι η μέθοδος Theta healing;

Είναι η διαλογιστικη μέθοδος που ανακάλυψε η Vianna Stibal πριν από 25 χρόνια και έκτοτε έχει διδαχθεί και έχει βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων Σ όλο τον κόσμο.

Το όνομα της μεθόδου προέρχεται από τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα. Όταν βρισκόμαστε σε κύματα Θήτα , είμαστε σε επαφή με το υποσυνείδητο και συνδεδεμένοι με την ανώτερη ενέργεια όλων όσων υπάρχουν.

Σ αυτή ακριβώς τη συνειδησιακή κατάσταση μπορούμε να φέρουμε όλες εκείνες τις αλλαγές στη ζωή μας ώστε να μπορούμε να βιώνουμε την αγάπη, την αφθονία, την ευτυχία και την επιτυχία στην καθημερινότητα μας.

*Αυτό το τριήμερο σεμινάριο είναι κυρίως βιωματικό και θα μάθουμε το διαλογισμό για να συνδεόμαστε με την ενέργεια όλων όσων υπάρχουν.

*Θα μάθουμε πως να βρίσκουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και πως να απαλλασόμαστε από αυτές.

*Θα γνωρίσουμε τα επίπεδα της ύπαρξης καθώς και πως να κάνουμε διαισθητικές αναγνώσεις.

*Θα γνωρίσουμε τον ανώτερο εαυτό μας, τους φύλακες άγγελους μας και τους προστάτες μας.

*Θα μάθουμε πως να καθαρίζουμε ενεργειακά το σώμα άλλα και τους χώρους στους οποίους βρισκόμαστε.

*Θα μάθουμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική thetahealing για να βοηθήσουμε στην καθημερινότητα τόσο εμάς τους ίδιους όσο και άλλους ανθρώπους.

Αυτό το πρώτο σεμινάριο της μεθόδου theta healing basic DNA δεν έχει κανένα προαπαιτούμενο.

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας και ηλικίας. Απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων και ειδικοτήτων.

Θα λάβετε το βιβλίο “thetahealing η πρωτοποριακή ενεργειακή μέθοδος θεραπείας, Vianna Stibal”, εγχειρίδιο θεραπευτή βασικού επιπέδου, πιστοποίηση θεραπευτή βασικού επιπέδου.

Προαπαιτουμενα: κανένα

Το πρόγραμμα διεξάγεται ως εξής:
Παρασκευή 13/12 και ώρα 16:30- 22:00
Σάββατο 14/12 και ώρα 10:00-18:00
Κυριακή 15/12 και ώρα 10:00-18:00

Κόστος: Τιμή 300ευρω

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

http://bit.ly/2JUYg8T

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508

Αναλυτικές Πληροφορίες
28 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share