Τριήμερο Aφιερωμένο στην Υγεία και την Αναζωογόνηση στο Ξενοδοχείο 9QUEENS ΤHERMAL SPA SUITES HOTEL Tης Αιδηψού

Τριήμερο Aφιερωμένο στην Υγεία και την Αναζωογόνηση στο Ξενοδοχείο 9QUEENS ΤHERMAL SPA SUITES HOTEL Tης Αιδηψού

Η καταγωγή μου είναι λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από την Αιδηψό, όμως για κάποιους λόγους δεν είχα ανακαλύψει τις θεραπείες που προσέφερε ο τόπος παρά τα τελευταία χρόνια όταν άρχισα σιγά σιγά να επαναπροσδιορίζω τις ρίζες μου.

Λίγα λόγια λοιπόν για την περιοχή της Αιδηψού
Η περιοχή της Αιδηψού έχει μια ξεχωριστή θέση στη μυθολογία. Η θεά Αθηνά ζήτησε από το θεό της φωτιάς, Ήφαιστο, να φέρει στην επιφάνεια της γης νερά θερμά, νερά να ξεκουράζουν, νερά να γιατρεύουν, ώστε ο προστατευόμενός της, ο μυθικός ήρωας Ηρακλής να έρχεται να ξεκουράζεται μετά από κάθε άθλο. Ο θεός Ήφαιστος δεν χάλασε το χατίρι της αγαπημένης του αδερφής. Χτύπησε με το θεϊκό σφυρί του τα έγκατα της γης και αμέσως ξεπήδησαν τα θερμά ιαματικά νερά.

Κατά τη μυθολογία, αυτοί που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στην Εύβοια και στην αρχαία Αιδηψό ήταν οι Κουρήτες που έφεραν τη λατρεία του Δία. Προς τιμή του έκτισαν ναό, που μέσα σε αυτόν ανάθρεψαν το Δία και έγιναν οι φύλακές του. Μετά τους Κουρήτες ήρθαν οι Άβαντες που κυριάρχησαν στην Εύβοια. Η Αιδηψός συμμετείχε υπό την Ιστιαία ή το Δίο στην άλωση της Τροίας. Ο γεωγράφος Στράβων (63 π.Χ. – 24 μ.Χ.) χαρακτηρίζει τις πηγές των Λουτρών σαν Ελλοπικές, από τον Έλλοπα, το γιο του Ίωνα, που κατέλαβε όλη την περιοχή μαζί με την υπόλοιπη Ιστιαία. Ο ίδιος κάνει αναφορά στους σεισμούς της Αιδηψού, αναφέροντας ότι το περισσότερο μέρος των Λιχάδων νήσων και του Κηναίου ακρωτηρίου βυθίστηκε, καθώς και οι θέρμες της Αιδηψού. Μια φωτογραφία που δεν μπορεί να αποδώσει το κάλος και την ευχαρίστηση από τον χώρο του ξενοδοχείου αλλά και την τέλεια εξυπηρέτηση.

Πρόγραμμα: ώρες μαθημάτων Πρακτική σε ομαδικά προγράμματα, με έξτρα χρέωση σε θεραπείες Αγιουβέρδικου μασάζ ή Rezouvans.

Με ασκήσεις Chi Qong από το Ηealth University of China – Εmei Streching και ήπιες ασκήσεις Hatha Yoga–Laughter yoga principle και Ayurvedic Therapies και φυσικά Spa-Ιαματικά Λουτρά σε Εσωτερική και Εξωτερική πισίνα –προαιρετική Χορτοφαγική Διατροφή ή vegan.

Aπό την δασκάλα και μαθήτρια κάθε φορά, Σοφία Λαδά.

Άφιξη στον χώρο του ξενοδοχείου Σάββατο 23/03 στις 14μμ
Λήξη μαθημάτων στις 17μμ 25/03/2019

www.bellavita-laughter.gr

mail: [email protected]

Κόστος τριημέρου: 150,00 ευρώ

τηλ Ξενοδοχείου: 2226 0 22328 (όπου και αναφέρεστε στο συγκεκριμένο τριήμερο)

Ζητείστε να σας αποσταλούν πληροφορίες για το πρόγραμμα του τριημέρου και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου στο 694 761 8020 όπου απαντά η Σοφία
Για να κλείσετε θέση προκαταβάλλετε το ποσό των 60 €

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email