Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο | «Ενοχή: Το κυριότερο συναίσθημα της Συνεξάρτησης»

Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο | «Ενοχή: Το κυριότερο συναίσθημα της Συνεξάρτησης»

Τρι(3)ήμερo ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
στην ΑΘΗΝΑ, στα ΠΑΤΗΣΙΑ, 15, 16 & 17 Μαρτίου 2019

«Ενοχή: Το κυριότερο συναίσθημα της Συνεξάρτησης»
Μέσα από τις Ενεργοπληροφοριακές Ροές της Κοσμοενεργειακης Θεραπείας

Η ενοχή, σύμφωνα με τον Φρόυντ, είναι το αποτέλεσμα ασυνείδητων ενδοψυχικών συγκρούσεων και αποτελεί τον πυρήνα της νεύρωσης. Η ενοχή και ο φόβος μας περικλείουν στο περιτύλιγμα της Συνεξάρτησης, υπονομεύοντας τις σχέσεις μας και απομακρύνοντάς μας από την Αγάπη.

Όλοι υποφέρουν από ενοχές. Είναι ένα συναίσθημα τόσο ισχυρό, που πολλές φορές παραλύει το άτομο ψυχικά και το κάνει να ελέγχεται από τις επιθυμίες των άλλων. Πρόκειται για το πιο χειραγωγικό συναίσθημα και συχνά οδηγεί το άτομο σε πράξεις αυτοτιμωρίας και αυτοϋποτίμησης

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 Μαρτίου 2019 στο Κέντρο Γιόγκα ΑΙΩΝ, Αγ. Λαύρας 21, Α. Πατήσια, στις 6.30 – 8.30μμ

Συντονίστρια: Μαριάνθη Μεταλληνού,
Πυρηνική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος,
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια

Η επίδραση της κοσμοενεργειακής πάνω στην ενεργειακή δομή του ανθρώπου, βοηθά στο σβήσιμο των πάγιων καταστρεπτικών νοητικών προγραμμάτων και ενεργειακών καταγραφών, φανερώνοντας νέους τρόπους σκέψης και αυτοσυναίσθησης, που οδηγούν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία.

Οτιδήποτε παλιό που δεν παρουσιάζει συντονισμό με τις καινούργιες επιταγές του σύμπαντος, θα αντικατασταθεί με καινούργιες προοδευτικές καταγραφές.

Θέσεις περιορισμένες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6974429301

Η ενοχή είναι το συναίσθημα που μας ενημερώνει, ότι έχουμε παραβεί τις αξίες μας και μας καλεί να κάνουμε κάτι, για να το διορθώσουμε.. Για ποιες “αξίες” όμως μιλάμε.;

Για τις δικές μας πραγματικές προσωπικές αξίες ή για τα κοινωνικά στερεότυπα.;

Ταυτόχρονα είναι το πιο χειραγωγικό συναίσθημα.. Αρκεί να εμφυσήσουμε ενοχές σε κάποιον, για να τον μετατρέψουμε σε ένα υποβόλιμο και εύκολα χειραγωγήσιμο αντικείμενο. Γι αυτό και είναι το προεξάρχον συναίσθημα της προσκόλλησης και όλων των Εξαρτήσεων.

Σε αυτό το τριήμερο θα αναλύσουμε και θα επεξεργαστούμε την Ενοχή από την ψυχολογική της πλευρά, την σωματική, την ενεργειακή και την πνευματική.
Θα εργαστούμε ενεργειακά κυρίως πάνω στα θέματα του 2ου chakra,  δλδ Δημιουργικότητα, Προσκολλήσεις, Αφομοίωση του νέου, που μπλοκάρονται από τις Ενοχές.

Επίσης: Προβλήματα εντέρου και Ουροδόχου κύστης, Κολίτιδες, Διαταραχές εμμήνου κύκλου, Υπογονιμότητα, Διαταραχές Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης, Ινομυώματα, Όγκοι Μήτρας και Ωοθηκών, Ανεσταλμένη δημιουργικότητα, Εξαρτήσεις + Προσκολλήσεις είναι τα θέματα του 2ου Ενεργειακού κέντρου, που μας απασχολούν,όταν η Ενοχή μπλοκάρει την ροή της ενέργειάς του.

Ελάτε να τα επεξεργαστούμε με θάρρος και συνέπεια.!

Η Κοσμοενεργειακή είναι μία σύγχρονη ολιστική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί ενεργοπληροφοριακές ροές (Κανάλια-ενεργειακές συχνότητες του Σύμπαντος) και ενώνει την επιστήμη με την πνευματική αναζήτηση. Τα κοσμικά Κανάλια μεταφέρουν ενέργεια καθώς και γνώση μέσω του υποσυνείδητου.
Η Κοσμοενεργειακή θεραπεία είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) και διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3 στα Κάτω Πατήσια, στην ΑΘΗΝΑ
Τρεις ημέρες Βιωματικής Αυτοανάλυσης, Επεξεργασίας και μοιράσματος εμπειριών & Θεραπείας

Ώρες εργαστηρίου: Παρασκευή 16.30 – 20.30, Σάββατο 10.30 – 20.30, Κυριακή 10.30 – 17.30

Το πρόγραμμα των καθημερινών δραστηριοτήτων περιλαμβάνει:

  • διάλεξη και βιωματική άσκηση πάνω στο θέμα του σεμιναρίου, ασκήσεις αυτοπαρατήρησης,
  • διάλειμμα για ξεκούραση + ελαφρύ φαγητό
  • απογευματινή θεραπεία με Cosmic Energy Healing και συζήτηση πάνω στα βιώματα της συνεδρίας.

Λίγες θέσεις υπάρχουν, για όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία αυτογνωσίας- Θεραπείας -Αναζωογόνησης

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά 6974429301

Μαριάνθη Μεταλληνού
H Μαριάνθη Μεταλληνού είναι Πυρηνικός Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Σεμιναρίων, Εκπαιδεύτρια στην Απεξάρτηση. Ιατρός Α.Π.Θ. με την ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής. Έχει Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑ.ΤΕ.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών MSc στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων, Α.Π.Θ. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και της Liga...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
39 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email