3ήμερο βιωματικό σεμινάριο με τον Anselm Kicher και την Φανή Αρπατζόγλου

3ήμερο βιωματικό σεμινάριο με τον Anselm Kicher και την Φανή Αρπατζόγλου

3ήμερο βιωματικό σεμινάριο με τον Anselm Kicher και την Φανή Αρπατζόγλου

Με τη συνοδεία ήχων των Θιβετιανών Ηχογαβαθών του Petter Ηess δουλεύοντας με τα παιδικά τραύματα

Ο Anselm Kicher είναι ψυχοθεραπευτής από την Αυστρία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, πιστοποιημένο μέλος της Αυστριακής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σωματικής Ψυχοθεραπείας και μαθητής της Eva Reich. Μαθήτευσε επίσης στους Ebba και Mona-Lisa Boyessen, τον Δρ Wolf Bunting, την Babette Rothchild, τον John Selby κ.ά. Η προσέγγισή του αντλεί στοιχεία από τις μεθόδους New Identity Group Process του Daniel Casriels, την Imago Therapy των Hedy & Yumi Schleifer και την Energy Psychology του Fred Gallo.

Η Φανή Αρπατζόγλου εργάζεται ολιστικά, είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Τραυματοθεραπεύτρια EMDR, CRM (basic/advanced), Sand play therapist, Ηχοθεραπεύτρια κατα Peter Hess, Shiatsu therapist.

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις ανεκπλήρωτες παιδικές τους ανάγκες και θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα επακόλουθα γνωσιακά, συναισθηματικά και συμπεριφορικά μοτίβα, προσφέροντας μεθόδους αλλαγής τους στο εδώ και τώρα. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά τους και να επεκτείνουν την ικανότητά τους να τα εμπεριέχουν και να τα διαχειρίζονται. Θα έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τις ανεκπλήρωτες βασικές τους ανάγκες από την παιδική ηλικία και τη σύνδεση τους με τις τωρινές τους ανάγκες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στα θέματα που τους απασχολούν.

Ημερομηνίες:

15 Νοεμβρίου 2019, 18.00-21.00, εισαγωγική συνάντηση για όσους δεν γνωρίζουν τη θεραπευτική προσέγγιση και τη θεωρία στην οποία βασίζεται, και παράλληλα θα κάνουμε μια αναδρομή στην παιδική μας ηλικία.

16 και 17 Νοεμβρίου 2019, 10.00-18.00 με διάλειμμα 1 ½ ώρας για μεσημεριανό γεύμα.

Χώρος: Θεσσαλονίκη (Η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα).

Kόστος: 160 ευρώ + ΦΠΑ

Δηλώσεις συμμετοχής:

Με αποστολή email στο fani.arpatzoglou@gmail.com, μέσω messenger, ή μέσω τηλεφώνου, στο +30 6978110088 (Φανή Αρπατζόγλου) μέχρι τις 10 Νοεμβρίου το αργότερο (που είναι η τελευταία μέρα για το κλείσιμο της οργάνωσης της εκδήλωσης).

Αναλυτικές Πληροφορίες
233 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More