Οι Τρόποι Σκέψης που Δημιουργούν τα Θετικά Συναισθήματα

Οι Τρόποι Σκέψης που Δημιουργούν τα Θετικά Συναισθήματα

Οι Τρόποι Σκέψης που Δημιουργούν τα Θετικά Συναισθήματα

Ο Γκαίτε έλεγε,

“το πιο δύσκολο να δεις είναι αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου”,

και πράγματι χρησιμοποιούμε καθημερινά ένα εξαιρετικό σε πολυπλοκότητα μυαλό, το οποίο δεν βρίσκεται ούτε καν μπροστά στα μάτια μας. Θεωρούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα ως κάτι άυλο, ξεχνώντας ότι αυτόματα μετατρέπονται σε “ηλεκτροχημικές καταιγίδες” που κυκλοφορούν στο σώμα μας, επηρεάζοντάς το, θετικά ή αρνητικά.

Ο φόβος, το άγχος,η λύπη, τα σωματικά συμπτώματα που προκαλούν αλλά και η χαρά και η ευτυχία, εξαρτώνται ελάχιστα από τα εξωτερικά ερεθίσματα, αλλά πολύ περισσότερο, από τις σκέψεις και τις εκτιμήσεις που κάνουμε για αυτά.

Ένα τρίωρο σεμινάριο που ακολουθεί το επιτυχημένο “Πώς να κάνετε τα αρνητικά συναισθήματα φίλους σας” που έγινε δύο φορές μέσα σε ένα μήνα!

Αυτή τη φορά εστιάζουμε στις δυνατότητες της σκέψης μας, μαθημένα σχήματα αρνητικών σκέψεων για τον εαυτό που δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα μπροστά σε εμπόδια, υψώνουν τοίχους στις σχέσεις μας με τους άλλους, και την αλλαγή τους!

…τον εστιασμό της σκέψης εκεί που είναι πραγματικά ωφέλιμο για τη διάθεση μας μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις ώστε να τις δούμε, αν και φαινομενικά δύσκολο, με χαμόγελο!

Σκοπός του η εκπαίδευση της ικανότητας να βλέπουμε τα πράγματα από περισσότερες οπτικές γωνίες από όσες έχουμε μάθει!

Δηλώσεις συμμετοχών με τραπεζική κατάθεση και email στο n.vakondios@nvakondios.gr

Κόστος συμμετοχής 20€ για δηλώσεις έως
10/3/20 25€ έως 16/3/20
πληροφορίες τηλ 6955897042

Νίκος Βακόνδιος
Ο Νίκος Βακόνδιος γεννήθηκε στην Αθήνα. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ψυχολόγου από το 2004. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής Doctors Hospital. Σπούδασε ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου πρώτευσε στις κατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις για το αντίστοιχο τμήμα Ψυχολογίας. Η αρθρογραφία του επί ένα χρόνο σε κυριακάτικη εφημερίδα, όπως και σε επιστημονικά ή μηνιαία περιοδικά, ραδιοφωνικές και...
Αναλυτικές Πληροφορίες
 • Έναρξη
  3 Απριλίου, 2020 19:30
 • Λήξη
  3 Απριλίου, 2020 22:00
 • Κατάσταση
  Έληξε
 • Τοποθεσία
 • Κατηγορία
 • Τηλέφωνο
 • Email
 • Διεύθυνση
  Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Αθήνα
 • Web Sites
209 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More