Βιωματικό σεμινάριο σιωπής – The Art of Silence

Βιωματικό σεμινάριο σιωπής - The Art of Silence

Course of Silence: The art of Widening Consiousness and Awareness

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΙΩΠΗΣ στο Πόρτο Ράφτη

Αυτό το σεμινάριο γίνεται με στόχο να αυξηθεί η συνειδητότητα, η επίγνωση και η αυτοκυριαρχία . Απευθύνεται σε άτομα που επιζητούν την επαφή με την εσωτερική τους δύναμη, την διεύρυνση της επίγνωσης, της ενσυνειδητότητας (mindfulness) και της ευεξίας.

Παραπλεύρως αναπτύσσονται ικανότητες διαίσθησης, ενώ βοηθούνται η οργάνωση, η επικοινωνία, η καλύτερη ποιότητα ζωής, οι λήψεις αποφάσεων, το ψυχικό σθένος, και μειώνονται το άγχος, η αϋπνία και η προδιάθεση κατάθλιψης.

Η επανάληψή του επιτρέπεται και είναι απεριόριστη, γιατί αποκομίζονται διαφορετικά οφέλη κάθε φορά.

Αποκτάται μια ισχυρότερη, βαθύτερη και πιο εμπλουτισμένη επίτευξη του στόχου.

Η διαβίωση 72 ωρών απόλυτης σιωπής, λεκτικής και νοητικής μορφής, γίνεται με διαμονή και διανυκτέρευση στον χώρο του σεμιναρίου .

Η διάρκειά του (3 ημέρες) , αποτελεί τον ελάχιστο χρόνο πραγματοποίησής του.

Προαπαιτούμενα: Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εξασκημένοι στον διαλογισμό και την ενάρετη διαβίωση. Επίσης να έχουν αποχή τουλάχιστον 2 μήνες πριν απο: κρεατοφαγία, αλκοόλ και εθιστικές ουσίες.

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε πρώτο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο κάθε μήνα, ή ενδιάμεσα, ανάλογα με την ζήτηση των συμμετεχόντων.

Έναρξη: Παρασκευή πρωί στις 9.00 (πμ )

Λήξη: Κυριακή βράδυ στις 10.00(μμ)

Τόπος διεξαγωγής:Πόρτο Ράφτη

Εγγραφές: Αυτό το σεμινάριο είναι ιδιαιτέρως ατομικό και οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι έως τέσσερα άτομα.

Οι αιτήσεις γίνονται στο iliaktida.pranic.healing@gmail.com ακολουθεί η επικοινωνία με την Συντονίστρια και η συμμετοχή ανακοινώνεται και επικυρώνεται με την προαγορά του εισιτηρίου.

Κόστος: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90 Ευρώ εκ των οποίων 15% θα προσφερθεί στο έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού σωματείου Άγιος Νικόλαος, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων , του οποίου το οικοτροφείο βρίσκεται στην οδό Ανθήρου & Ιτιάς, 19 002 Παιανία, τηλ 210 6641846. http://www.autistika.gr

Τα εισιτήρια διατίθενται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επικοινωνίας και της εγγραφής.

Η φιλοξενία, διαμονή και η άκρως χορτοφαγική διατροφή στην εξοχική κατοικία στο Πόρτο Ράφτη προσφέρονται δωρεάν από την οικοδέσποινα.

Ηλιακτίδα Μαίρη Ηλιάδη
Η Μαίρη Ηλιακτίδα Ηλιάδη έχοντας σπουδάσει φυσιοθεραπεία-υδροκινησιοθεραπεία, εκπαιδεύτηκε στις ενεργειακές θεραπείες σε Προγράμματα και σε Πανεπιστήμια Διεθνώς αναγνωρισμένα και δραστηριοποιείται στις μεθόδους: Pranic Healing, Reiki Healing,Theta Healing, Quantum, Coaching, Γιόγκα Γέλιου, Science of Happiness, και Vipassana Meditation. Σκοπός της είναι να υπηρετήσει τον άνθρωπο για την ανακούφιση ή και την εξάλειψη του πόνου και την...
Αναλυτικές Πληροφορίες
121 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email