Βιωματικό σεμινάριο σιωπής – The Art of Silence

Βιωματικό σεμινάριο σιωπής - The Art of Silence

Course of Silence: The art of Widening Consiousness and Awareness

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΙΩΠΗΣ στο Πόρτο Ράφτη

Αυτό το σεμινάριο γίνεται με στόχο να αυξηθεί η συνειδητότητα, η επίγνωση και η αυτοκυριαρχία . Απευθύνεται σε άτομα που επιζητούν την επαφή με την εσωτερική τους δύναμη, την διεύρυνση της επίγνωσης, της ενσυνειδητότητας (mindfulness) και της ευεξίας.

Παραπλεύρως αναπτύσσονται ικανότητες διαίσθησης, ενώ βοηθούνται η οργάνωση, η επικοινωνία, η καλύτερη ποιότητα ζωής, οι λήψεις αποφάσεων, το ψυχικό σθένος, και μειώνονται το άγχος, η αϋπνία και η προδιάθεση κατάθλιψης.

Η επανάληψή του επιτρέπεται και είναι απεριόριστη, γιατί αποκομίζονται διαφορετικά οφέλη κάθε φορά.

Αποκτάται μια ισχυρότερη, βαθύτερη και πιο εμπλουτισμένη επίτευξη του στόχου.

Η διαβίωση 72 ωρών απόλυτης σιωπής, λεκτικής και νοητικής μορφής, γίνεται με διαμονή και διανυκτέρευση στον χώρο του σεμιναρίου .

Η διάρκειά του (3 ημέρες) , αποτελεί τον ελάχιστο χρόνο πραγματοποίησής του.

Προαπαιτούμενα: Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εξασκημένοι στον διαλογισμό και την ενάρετη διαβίωση. Επίσης να έχουν αποχή τουλάχιστον 2 μήνες πριν απο: κρεατοφαγία, αλκοόλ και εθιστικές ουσίες.

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε πρώτο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο κάθε μήνα, ή ενδιάμεσα, ανάλογα με την ζήτηση των συμμετεχόντων.

Έναρξη: Παρασκευή πρωί στις 9.00 (πμ )

Λήξη: Κυριακή βράδυ στις 10.00(μμ)

Τόπος διεξαγωγής:Πόρτο Ράφτη

Εγγραφές: Αυτό το σεμινάριο είναι ιδιαιτέρως ατομικό και οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι έως τέσσερα άτομα.

Οι αιτήσεις γίνονται στο [email protected] ακολουθεί η επικοινωνία με την Συντονίστρια και η συμμετοχή ανακοινώνεται και επικυρώνεται με την προαγορά του εισιτηρίου.

Κόστος: Το κόστος του σεμιναρίου είναι 90 Ευρώ εκ των οποίων 15% θα προσφερθεί στο έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού σωματείου Άγιος Νικόλαος, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων , του οποίου το οικοτροφείο βρίσκεται στην οδό Ανθήρου & Ιτιάς, 19 002 Παιανία, τηλ 210 6641846. http://www.autistika.gr

Τα εισιτήρια διατίθενται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επικοινωνίας και της εγγραφής.

Η φιλοξενία, διαμονή και η άκρως χορτοφαγική διατροφή στην εξοχική κατοικία στο Πόρτο Ράφτη προσφέρονται δωρεάν από την οικοδέσποινα.

Ηλιακτίδα Μαίρη Ηλιάδη
Αιθερική Αρμονία Σώματος και Ευτυχία Ψυχής. Πιστοποιημένη Εκπαίδευση σε Θεραπείες Pranic Energy Healing του Ινστιτούτου The Inner Sciences και στο Usui Reiki . Συντονίστρια Γιόγκας Γέλιου. Ατομικές συνεδρίες για τον ψυχικό και τον σωματικό πόνο. Εκρίζωση ψυχικών διαταραχών –μανίες, εθισμοί, φοβίες-, διακοπή καπνίσματος , αλκοόλ, τζόγου-. Συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επαγγέλματος, σχέσων, οικογένειας, γονέων- παιδιών....
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
121 Shares