Βιωματικό Θεραπευτικό Εργαστήριο – Επανεκκίνηση

Στις 21 Ιανουαρίου 2018, θα δοθούν Κώδικες Θεραπείας, νέοι Κώδικες Θεραπείας δύο και πολλά άλλα εργαλεία, που αφορούν προτρεπτικές αξίες, τους κανόνες που τις διέπουν, τη ταυτότητα μέσα από νέες πεποιθήσεις που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε την ατομικότητα μας, για μια ζωή βασισμένη στα υψηλότερα ιδανικά μας.

Οι συγκεκριμένοι κώδικες που θα δοθούν, προκύπτουν από τη συγκέντρωση όλης της ενέργειας της ομάδας προσφέροντας ύψστη θεραπεία στο κάθε ζήτημα.

Η κάθε ομάδα συγκεντρώνει τη δική της ενεργειακή δυναμική για αυτό και οι κώδικες κάθε φορά αλλάζουν ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της εκάστοτε ομάδας.

Μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενες ίδιας θεματολογίας Ομαδικές Θεραπείας, καθώς κάθε φορά οι νέοι κώδικες δουλεύουν εξελικτικά τα επίπεδα συνειδητότητας που ο θεραπευόμενος είναι έτοιμος.

Κατά τη διάρκεια των Ομαδικών Θεραπειών εφαμόζονται πολλά επιπλέον βιωματικά εργαλεία που επιφέρουν την αυτογνωσία, την επίγνωση, την επιλογή και την αλλαγή.

Τεχνικές Σωματικής Επικεντρωμένης Θεραπείας Gestalt

Στην ομάδα εφαρμόζονται επίσης τεχνικές σωματικής ψυχοθεραπείας που εστιάζονται στο σώμα και προκύπτει το ακριβές συναίσθημα που το συνειδητό προσπαθούσε να καλύψει.
Οι τεχνικές αυτές βοηθούν στην εκτόνωση συσσωρευμένου αρνητικού δυναμικού. Αξιοποιούμε αποτελεσματικά το σώμα και τις εκφράσεις του στο εδώ και τώρα, επικεντρωνόμαστε στην αναπνοή και ενισχύουμε την άμεση επαφή με το συναίσθημα.

Η διαδικασία από μόνη της προσκαλεί το θεραπευόμενο να συνδεθεί με τα συναισθήματα που νιώθει με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη απελευθέρωση των μπλοκαρισμάτων μέσα από την αυτογνωσία.

Ο κώδικας που προκύπτει για το κάθε ζήτημα βασίζεται στην πληροφορία που αναδύεται μέσω αυτών των ασκήσεων από το θεραπευόμενο και αποτελεί τη βαθύτερη του αλήθεια και όχι αυτή την οποία κρύβει, στην οποία αμύνεται ή προσπαθεί να εκλογικεύσει.

ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ

Η λήψη αποφάσεων βασίζεται ουσιαστικά στις ξεκάθαρες αξίες. Ξεκαθαρίζουμε τι είναι σημαντικό για τη ζωή μας και αποφασίζουμε να ζήσουμε σύμφωνα με αυτές τις αξίες μας ότι και αν συμβεί.
Ο μόνος τρόπος για να είμαστε ευτυχισμένοι μακροπρόθεσμα είναι να ζήσουμε σύμφωνα με τα υψηλότερα μας ιδανικά, ότι οι πράξεις μας συμφωνούν πάντα με αυτό που πιστεύουμε ότι είναι ο σκοπός της ζωής μας. Οι αξίες σας αποτελούν την πυξίδα που θα σας οδηγήσει στον τελικό προορισμό σας.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Ο καθένας αντιδρά σύμφωνα με τους κανόνες του δηλαδή τις πεποιθήσεις του για το τι πρέπει να συμβεί ώστε να αισθανθεί ευχαρίστηση με αυτή την εμπειρία. Κανόνες είναι οιπεποιθήσεις που καθορίζουν πότε αισθανόμαστε πόνο και πότε ευχαρίστηση.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ταυτότητα είναι οι χαρακτηρισμοί που προσδίδουμε στον εαυτό μας και βασίζονται σε πυρηνικές πεποιθήσεις που έχουμε. Όλοι πράττουμε σύμφωνα με την αντίληψη που έχουμε για το ποιοι είμαστε πραγματικά, είτε αυτή η αντίληψη ισχύει είτε όχι. Καθώς διαμορφώνουμε νέες πεποιθήσεις για το ποιοι είμαστε η συμπεριφορά μας αλλάζει για να υποστηρίξει τη νέα μας ταυτότητα.Ο τρόπος με τον οποίο ορίζετε την ταυτότητα σας ορίζει τη ζωή σας.

Μέσα από ειδικές ασκήσεις θα γίνει διερεύνηση των αξιών και των κανόνων που ήδη τα μέλη της ομάδας ακολουθούν ως πυξίδα στη ζωή τους και εκεί βασίζονται όλα όσα βιώνουν.
Μετά τη σημαντική αυτή άσκηση αυτογνωσίας σχηματίζεται το νέο σχέδιο ζωής, βασισμένης σε οφέλιμες αξίες και κανόνες που θα προσφέρουν στα μέλη τη δυαντότητα επαναδημιουργίας της ζωής που επιθυμούν.

Λαμβάνοντας τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται σχηματίζονται και δίδονται οι κώδικες της ομάδας που αφορούν την εγκαθίδρυση νέων αξιών, νέων κανόνων και νέας ταυτότητας, απελευθερωμένη από τους περιοριστικούς παράγοντες του παρελθόντος.

Θα δοθεί επίσης κώδικας για κάποιο προσωπικό ζήτημα που σας απασχολεί και αφορά οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας.
Οι ομαδικές θεραπείες με τους θεραπευτικούς κώδικες έχουν όραμα τη δυνατή, μεταμορφωτική εμπειρία και έχουν εξελικτικό χαρακτήρα, μέσα από τη χρήση πολλών εργαλείων, τα οποία όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να εξασκήσουν με το πέρας του.

Είναι μια ταχύρυθμη, εντατική και οικονομικά προσιτή θεραπευτική διαδικασία που και με το πέρας της συνάντησης της ομάδας, η ενεργειακή της δύναμη παραμένει και συμμετέχει στην ατομική θεραπεία των συμμετεχόντων.

Η ανακάλυψη που άλλαξε τα πάντα

Το 2001 μετά από 12 χρόνια αναζήτησης ο Dr. Alex Loyd εμπνεύστηκε, την τεχνική που ονομάζουμε Θεραπευτικοί Κώδικες. Η αιτία της αναζήτησης ήταν η κατάθλιψη της γυναίκας του που χειροτέρευε διαρκώς. Ο Άλεξ Λόιντ κατέχει διδακτορικούς τίτλους στη ψυχολογία και στην φυσικοπαθητική ιατρική.

Οι Θεραπευτικοί Κώδικες, είναι μια μέθοδος, τεχνική, που μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάθε σας στόχο, ψυχική ισορροπία, γαλήνη, επιτυχία σε όλους τους τομείς, αίσθημα πληρότητας κ.α.

Θεραπεύουν τα «ζητήματα της καρδιάς» και ο μηχανισμός του Θεραπευτικού Κώδικα είναι επαναστατικός καθώς οι άνθρωποι που τον χρησιμοποίησαν λένε ότι η θεωρεία στην οποία βασίζεται άσκησε τεράστια επίδραση στη ζωή τους.

Υπάρχει μια μόνο πηγή όλων σχεδόν των προβλημάτων υγείας. Το στρες.
Οι θεραπευτικοί Κώδικες απομακρύνουν από το σώμα το στρες, θεραπεύοντας την ρίζα του προβλήματος και όχι απλώς τα συμπτώματα και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα.

Το στρες προκαλούν οι λανθασμένες πεποιθήσεις του ατόμου, για τις καταστάσεις και τον εαυτό του. Αυτές οι πεποιθήσεις είναι συνήθως υποσυνείδητες και μπορεί να μην το ξέρουμε ότι τις έχουμε.

Δημιουργούνται από αυτά που ακούγαμε, από τις εμπειρίες μας ή τις έχουμε στο DNA μας δηλαδή τις έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας. Αυτές οι εσφαλμένες πεποιθήσεις είναι ενσωματωμένες στις κυτταρικές μνήμες.

Με την εφαρμογή του Θεραπευτικού Κώδικα θεραπεύονται τόσο οι επιβλαβείς συχνότητες όσο και οι εσφαλμένες πεποιθήσεις που εμπεριέχονται στις κυτταρικές αναμνήσεις. Ενεργοποιούν ένα φυσικό μηχανισμό στο σώμα μέσω της βιοενέργειας για να απομακρύνουν την αρρώστια από το σώμα.

Ο λόγος δημιουργίας της ομαδικής θεραπείας είναι η τεράστια δυναμική της ενωμένης, συντονισμένης κατευθυνόμενης ενέργειας που κάνει την ομαδική θεραπεία πολύ πιο έντονη και πολύ πιο αποτελεσματική από την ατομική συνεδρία.

Την ομαδική θεραπεία με τους Θεραπευτικούς Κώδικες θα συντονίσει η Δήμητρα Μακρυγιάννη, Σπουδάστρια ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ολιστική Θεραπεύτρια.

Κόστος συμμετοχής 60 ευρώ.

Για επικύρωση της συμμετοχής προαπαιτείται μια προκαταβολή των 20 ευρώ στον κάτωθι αριθ.λογαριασμού αναγράφοντας ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας :

Εθνική Τράπεζα
IBAN GR5001101400000014000210246

Όνομα δικαιούχου Γαβριήλ Φωτόπουλος

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 10:00 – 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.esofos.gr

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο
info@esofos.gr

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο:

2299049556, 697 294 4137

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου :

Κέντρo Συμβουλευτικής,Ψυχοθεραπείας & Συμπληρωματικών Θεραπειών Esofos

Μακρυγιάννη 4 – Καλύβια Θορικού Αττικής

Δυνατότητα μεταφοράς από τη στάση metro – προαστικού Κορωπίου προς το χώρο μας κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι Δήμητρα Μακρυγιάννη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Oι εσωτερικές μου αναζητήσεις από μικρή με έβρισκαν να ξεφυλλίζω βιβλία ψυχολογίας . Καθώς αντίκριζα τον πόνο, τη δυστυχία, την αδικία γύρω μου αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και μένα δεν ψάχνουμε να βρούμε νέους τρόπους σκέψης ώστε ο κόσμος να αλλάξει. Πάντα πίστευα ότι κάτι βαθύτερο...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
6 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share