Βίωσε την Αλλαγή σε 2 ημέρες

Βίωσε την Αλλαγή σε 2 ημέρες

Βίωσε την Αλλαγή σε 2 ημέρες

«Βίωσε την Αλλαγή σε 2 ημέρες» είναι ένα εντατικό εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξής, που έχει σχεδιαστεί για να επιφέρει θετικές και μόνιμες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής σας. Η πρωταρχική και συνηθέστερη αιτία που σας απομακρύνει από τους στόχους της ζωής σας είναι οι αποδυναμωτικές/περιοριστικές σας πεποιθήσεις.

Το εργαστήριο επικεντρώνεται στην εκπαίδευση της τέχνης του άμεσου και συνεχή επαναπροσδιορισμού του τι είναι δυνατό.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν τους και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Καθώς και σε επαγγελματίες που συντονίζουν ομάδες: μάνατζερ, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς κτλ.

Το εργαστήριο «Βίωσε την Αλλαγή σε 2 ημέρες»` υπόσχεται να επιφέρει θετικές και μόνιμες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής σας. Αυτές οι αλλαγές έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα ένα νέο και ξεχωριστό επίπεδο ελευθερίας και δύναμης. Την Ελευθερία να είστε ήρεμοι και την Δύναμη να είστε αποτελεσματικοί στους τομείς της ζωής σας που σας απασχολούν περισσότερο όπως: η ποιότητα των σχέσεων σας, η επαγγελματική σας παραγωγικότητα, η υγειά σας και η οικονομική ευημερία σας αυξάνοντας σημαντικά τον βαθμό απόλαυσης της ζωής σας.

Η μεθοδολογία του εργαστήριου βασίζεται σε αρχές της υπαρξιακής φιλοσοφίας,της φαινομενολογίας (Gestalt) και της προπονητικής (life coaching) μέςω βιωματικών ασκήσεων.

Λαμβάνει χώρα σε 2 διαδοχικές ημέρες

Σάββατο 30 Μαρτίου 09:00 πμ – 22:00 μμ
Κυριακή 31 Μαρτίου 09:00 πμ – 22:00 μμ

Τα διαλείμματα είναι περίπου κάθε 2-3 ώρες, με ένα διάλειμμα 60 λεπτών για φαγητό.

Και μια follow up συναντηση την Τρίτη 2 Απριλίου 19.00μμ-22:00 μμ

Κόστος: 120€ (+ ΦΠΑ)

Ειδικές τιμές για άτομα με αναπηρία,φοιτητές, ανέργους, άτομα άνω των 65, πολύτεκνους.

Περιορισμένες θέσεις.

Τηλέφωνο κράτησης θέσης και προκαταβολής:
6932414321
Τηλέφωνο για λεπτομέρειες του εργαστηρίου:
697 3335589

Εισηγητής: Θοδωρής Τσάτσος

Ο Θοδωρής είναι ψυχολόγος και Life Coach. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ύστερα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύτηκε στη συμβουλευτική και στο Life Coaching μέσω πιστοποιημένων προγραμμάτων και Σεμιναρίων από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Από το 2013 έως σήμερα εισηγείται προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης σε ομάδες ενηλίκων. Είναι επίσης συνιδρυτής του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους».

Συντονιστής: Αθανάσης Κουστένης

Ο Αθανάσης είναι επαγγελματίας δημοσίας υγείας και έχει σπουδάσει σε πανεπιστημιακό επίπεδο βιο-επιστήμες, πληροφορική και επιχειρηματικότητα. Έχει εκτενή εμπειρία στον συντονισμό και ανάπτυξη ομάδων και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σχετικών εργαστήριων και σεμιναρίων. Ταυτόχρονα μετέχει στην ομάδα των Science Reactors που μέσω ομιλιών, θεατρικών παραστάσεων και εναλλακτικών καλλιτεχνικών δρώμενων προάγουν την κατανόηση της επιστήμης στο ευρύ κοινό.

Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
8 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email