“Χαλαρώνω τον Νου Ανοίγω την Καρδιά” με τον David Kennet και την Έφη Αδαμίδου στην Αθήνα

David Kennet Έφη Αδαμίδου

21-27 Μαρτίου

Ατομικές συνεδρίες ηχοθεραπείας   με τον David Kennet

Καλωσορίζουμε τον Ντέιβιντ Κέννετ – Θεραπευτή Δονητικής Αντήχησης & Ηχού / Κινησιολογίας & Brain Gym – στην Αθήνα και στο InnerFlow όπου θα προσφέρει ατομικές συνεδρίες & ένα εργαστήρι σε συνεργασία με την Έφη Αδαμίδου – Ψυχολόγο / Ψυχοθεραπεύτρια Συστημικής Ενεργειακής Ολιστικής προσέγγισης / Υπεύθυνη του InnerFlow.

 Το Σάββατο 24/3 ώρα 18.00- 22.00, θα έχετε την ευκαιρία να αφεθείτε στα χέρια του Ντέιβιντ & της Έφης στο βιωματικό ταξίδι «Χαλαρώνω τον Νού Ανοίγω την Καρδιά» μέσα από ασκήσεις & μεθόδους από την Ηχοθεραπεία, Δονητική Αντήχηση- φωνή , θιβετάνικα & κρυστάλλινα μπωλ & τύμπανο , Σωματική Έκφραση & Θεραπεία, τον Διαλογισμό, την Αφηγηματική Τελετουργία & Ενεργειακή / Ολιστική Θεραπεία.

Χρησιμοποιώντας φωνή, τύμπανο, φλάουτο, θιβετανικά και κρυστάλλινα singing bowls, o David προσφέρει μια ηχητική μετάδοση-εκπομπή που μας βοηθά να επανασυνδεθούμε με το Κέντρο της Καρδιάς μας και να λιώσουμε τους αντιλαμβανόμενους περιορισμούς και τα εμπόδια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης τελετής ο κάθε συμμετέχων θα λάβει σε ατομικό επίπεδο ένα προσαρμοσμένο “ιερό τραγούδι” για να βοηθηθεί ώστε να ισορροπήσει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Ο David θα μας καθοδηγήσει επίσης σε πρακτικές, επιστημονικά βασισμένες μεθόδους, ώστε να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά τον “ήχο με πρόθεση” στην καθημερινή μας ζωή.

Θα μάθετε:

  • πως να βρείτε τον Ήχο του Πυρήνα σας ή Ψυχικό Ήχο (τον ήχο που σας συνδέει με το Κέντρο σας, την Καρδιά σας)
  • πως να χρησιμοποιήσετε τον ήχο για αναπρογραμματίσετε υποσυνείδητες πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τους στόχους σας
  • πως να χρησιμοποιήσετε τον ήχο για να αναζωογονήσετε τα όργανα, τους ιστούς και τους αδένες σας
  •  πως να ισορροπήσετε τα τσάκρα σας χρησιμοποιώντας τη φωνή σας
  • πως να χρησιμοποιήσετε τον ήχο για να καθαρίσετε εθισμούς
  • πως να σκανάρετε το σώμα για ενεργειακές ανισορροπίες χρησιμοποιώντας τον ήχο
  • πως να χρησιμοποιήσετε τον ήχο σαν ομοιοπαθητική συνταγή
  • πως να χρησιμοποιήσετε τον ήχο για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από οποιοδήποτε χώρο

 

Πιο συγκεκριμένα για το εργαστήρι:

Ο Νους ως ταπεινός υπηρέτης , δίνει προβάδισμα στον βασιλιά & στην βασίλισσα της Καρδιάς για να εισέλθουν στον πυρήνα μας.
Στο βάθος της ύπαρξης μας, μέσα στα κόκκαλα του σώματος μας, υπάρχει ένα μικρό μα τόσο δυνατό αποτύπωμα της ανθρώπινης προγονικής ιστορίας μας.

Οι αρχαίες ιστορίες είναι ένα ταξίδι τονικότητας, μία μουσική έκφραση που τιμά αυτήν την πρωτόγονη Σοφία και γνώση που δεν έχει λόγια. Άκουσε και νιώσε πέρα από τα αυτιά σου …με το σώμα, την καρδιά, την ψυχή.

Απελευθερώσου & επέτρεψε τον ήχο να ηχήσει ξανά μέσα στον πυρήνα σου. Οι αρχαίες ιστορίες , μας θυμίζουν την εσωτερική μας Σοφία.

Μετάφραση στα ελληνικά.

Κόστος: 80 ευρώ

 Για τις ατομικές συνεδρίες:

Μία ευκαιρία για την απελευθέρωση συναισθημάτων & ενεργειακών μπλοκαρισμάτων που αποτρέπουν την εκπλήρωση στόχων και επιθυμιών.

“ Ο υποσυνείδητος διαδραστικός επαναπρογραμματισμός “ χρησιμοποιεί την ηχοθεραπεία, κρανιοϊερή & την εκγύμναση του Νου- “ Brain- Gym” για να επανασυνδέσετε το νου, το σώμα και το πνεύμα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Θα σας δοθούν και πρακτικά εργαλεία ικανά να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και διαχείρισης σε βασικά θέματα της ζωής σας. Είστε Έτοιμοι!

Από 21-27 Μαρτίου

Διάρκεια: 90 λεπτά
Κόστος: 70 ευρώ
*Εάν χρειάζεστε μετάφραση υπάρχει επιπλέον κόστος

 

Δηλώσεις συμμετοχής: info@innerflow.gr  , 6972719591

David Kennet
Ο David Kennet είναι Εγγεγραμμένος Ολιστικός Διατροφολόγος, Ολιστικός Αλλεργιολόγος, Σαμάνος του Ήχου και Φωνητικός Coach. Επίσης είναι Πιστοποιημένος Θεραπευτής Μάλαξης. Σε ηλικία 21 ετών ο David έκανε το ντεμπούτο του στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης με το διεθνούς αναγνώρισης συγκρότημα α καπέλα the Star-Scape Singers. Έχει δώσει παραστάσεις σε αίθουσες συναυλιών στην Ευρώπη, τη...
Έφη Αδαμίδου
Η Ευθυμία (Έφη) Αδαμίδου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς & ζει στην Αθήνα.Είναι Ψυχολόγος & Συστημική/Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι επίσης ενεργειακή/ολιστική θεραπεύτρια συνδιάζοντας μεθόδους & τεχνικές από τη θεραπεία μέσω τέχνης & τη σωματική ( Ραιχική) ψυχοθεραπεία στο πλαίσιο της εργασίας της στην ατομική, ομαδική θεραπεία αλλά και σε βιωματικά σεμινάρια. Είναι Θεραπεύτρια ζεύγους...
Αναλυτικές Πληροφορίες
147 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share