HeartMath: Ημερίδα Γνωριμίας με έξι κορυφαίους επαγγελματίες

Πιθανόν να έχετε ακούσει για το Ινστιτούτο HeartMath και το έργο του. Οι τεχνικές που ανέπτυξε το Ινστιτούτο μετά από 28 χρόνια ερευνών και μελετών αξιοποιούνται σήμερα σε πληθώρα επαγγελματικών κλάδων.

Οι τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath αξιοποιούνται στην Ιατρική, στα σώματα ασφαλείας, σε αθλητικές ομάδες, σε σχολεία, σε οργανισμούς διαχείρισης κρίσεων του ΟΗΕ.

Οι τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath ενισχύουν τη συνοχή, αυξάνουν την ανθεκτικότητα και την ικανότητα αυτορρύθμισης της νευροφυσιολογίας μας επιφέροντας μεγαλύτερη διαύγεια και συναισθηματική ισορροπία. Οι τεχνικές αποδεδειγμένα μειώνουν το στρες, την κατάθλιψη τον πόνο και την αϋπνία ενώ αυξάνουν την αίσθηση της ζωτικότητας και της ευτυχίας επιδρώντας στο ορμονικό σύστημα.

Με αφορμή την επόμενη εκπαίδευση των HeartMath Coaches που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαΐου διαδικτυακά και απευθύνεται σε έλληνες και κύπριους ενδιαφερόμενους, η Εναλλακτική Ατζέντα διοργανώνει μια τρίωρη ημερίδα ενημέρωσης την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Σε ποιους απευθύνεται η ημερίδα

– Σε επαγγελματίες υγείας που θέλουν να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τις τεχνικές του Ινστιτούτου για τη διαχείριση καταστάσεων υγείας.

– Σε Instructors και Hr Officers που θέλουν να διερευνήσουν τις εφαρμογές και τα οφέλη των τεχνικών σε ομάδες και εργαζόμενους.

– Σε εκπαιδευτικούς και γονείς που θέλουν μάθουν τα οφέλη και τις προοπτικές της μεθόδου σε μαθητές και παιδιά.

– Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματική πιστοποίηση και εκπαίδευση στη μέθοδο HeartMath.

– Και φυσικά σε όλους όσοι θέλουν απλά να γνωρίσουν γενικά τη μέθοδο HeartMath για προσωπική χρήση και εφαρμογή.

Έξι καταξιωμένοι εισηγητές + ένας οικοδεσπότης

Δρ Γιώργος Χαριτάκης ΜD, PhD

Καρδιολόγος. Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (1978) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2005).

Ο Γιώργος Χαριτάκης είναι πιστοποιημένος trainer του Heartmath και πραγματοποιεί συστηματικά ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια για τη σημασία των συναισθημάτων στην υγεία και την ισορροπία των ανθρώπων.

Δρ Λίνα Κατσίγκρη PhD

Η Δρ. Λίνα Κατσίγκρη είναι Νευρογλωσσολόγος-Λογοπεδικός που ερευνά τις ανώτερες λειτουργίες του εγκεφάλου λόγος – μάθηση – ανάγνωση, την παθολογία και την αποκατάσταση τους.

Είναι η δημιουργός της Μεθόδου Πρώιμης Ανάγνωσης –ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΩΡΙΣ που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά που δεν έχουν καταφέρει να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό της ανάγνωσης.

Παράλληλα είναι πιστοποιημένη HEARTMATH COACH και oργανώνει σεμινάρια, ατομικές ή και ομαδικές συνεδρίες αυτοβελτίωσης BRAIN FITNESS, MINDFULNESS που αφορούν στην διαχείριση και ευελιξία των εγκεφαλικών κυμάτων σε σχέση με την ανθρώπινη συμπεριφορά, με στόχο την αυτογνωσία, τον έλεγχο των συναισθημάτων, την προσωπική ενδυνάμωση, ισορροπία, ευεξία και ευδαιμονία.

Στυλιανή Παπαγιάννη

Είναι Κοινωνική Λειτουργός , Certified HeartMath Coach , και Coach Θετικής Ψυχολογίας. Εχει το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ”Οι Αγγελοι” στα Μέγαρα απο το 1990. Σε αυτο το σχολείο σκοπός είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της φανατασίας και η μάθηση μέσα από το παιχνίδι.

Χρησιμοποιεί τις μεθόδους του HeartMath με τους γονείς σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες και με τα παιδια.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την ομορφιά μέσα τους, να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, και να ζήσουν μια ζωή με λιγότερο στρες, ισορροπία, ευεξία και ευτυχία !

Κατερίνα Μπουλούγαρη ΜΒΑ, PhD (c)

Trainer | Coach for Emotional Intelligence

H Kατερίνα είναι υποψήφια διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και resilience coach του Ινστιτούτου HeartMath. Έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας, στην εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Εξειδικεύεται σε θέματα επικοινωνίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, ανθεκτικότητας, διαχείρισης της αλλαγής και της καινοτομίας.

Υποστηρίζει στελέχη οργανισμών & επαγγελματίες υγείας να αναπτύξουν την ανθεκτικότητά τους και να ηγηθούν ενός ανθρωποκεντρικού συστήματος. Βοηθάει τις ομάδες να επικοινωνούν συνεκτικά και αποτελεσματικά, ισορροπώντας την καρδιά και το μυαλό.

Από το 2014, σχεδιάζει και υλοποιεί εργαστήρια δεξιοτήτων επικοινωνίας, στο χώρο της υγείας, με σκοπό να υποστηρίξει τους επαγγελματίες υγείας να εξελίξουν τις ικανότητες τους στην επικοινωνία, για αλλαγή τρόπου ζωής, των ανθρώπων που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων και συνεδρίων

Τίνα Αρχοντίκη

Η Τίνα Αρχοντίκη έχει εμπειρία 25 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων ως στέλεχος σε θέσεις Διεύθυνσης Προσωπικού, Marketing και Trade Marketing, και τα τελευταία 16 χρόνια ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εστίαση σε έργα Αξιολόγησης, Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Coaching στελεχών και ομάδων.

Κατέχει Master in Business Administration από το State University of New York με υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης και είναι πιστοποιημένη HeartMath Certified Coach, Extended DISC International System Certified Trainer, NLP Certified Practitioner, Neurofeedback Practitioner και NeuroChangeSolutions Certified Consultant.

Σήμερα, ως συνέταιρος στην Extended DISC International Ελλάδος, η Τίνα εστιάζεται στην καθοδήγηση ατόμων και ομάδων με στόχο την διαχείριση αλλαγών, την προσωπική ανάπτυξη και την αναβαθμισμένη ομαδική απόδοση, μέσω αποδεδειγμένων τεχνικών που βασίζονται στην Νευροεπιστήμη.

Στέργιος Βλαχόπουλος

Ο Στέργιος Βλαχόπουλος κατέχει πτυχίο στην Λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής και τον Προγραμματισμό και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής HeartMath Certified Coach και Extended DISC International System Certified Trainer.

Ο Στέργιος έχει εμπειρία άνω των 30 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων, ως στέλεχος σε θέσεις Διεύθυνσης Πωλήσεων, Διεύθυνσης Περιφέρειας, Διεύθυνσης Trade Marketing, Εμπορικής Διεύθυνσης και από το 2005 εκπροσωπεί και διευθύνει το Ελληνικό Franchise της πολυεθνικής εταιρείας Extended DISC International. Εστιάζεται κυρίως στην Αξιολόγηση, την Εκπαίδευση και στο Coaching Πωλήσεων.

Μωυσής Σεργιάννης

Ο Μωυσής Σεργιάννης, ως δημιουργός της Alternative Media, είναι επίσημος συνεργάτης – διοργανωτής των εκπαιδεύσεων – του Ινστιτούτου HeartMath στην Ελλάδα και θα είναι ο οικοδεσπότης, συντονιστής της ημερίδας.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν και η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Κάντε κράτηση θέσης παρακάτω ώστε να λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης


Event Details
Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
1η Ημερίδα HeartMath
Δωρεάν εκπαίδευση HeartMath σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer
Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα The HeartMath Experience
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin